Fletcher Hotel ByZoo Emmen

Willinkplein 42 7811 DD Emmen
Niet alleen beschikt dit hotel over 3 moderne training- en vergaderzalen, ook vindt u hier een volledig gethematiseerde zaal welke u perfect kunt inzetten voor uw grotere zakelijke bijeenkomst. Met een totale eventoppervlakte van 580m2 is er plek voor wel 300 personen in onze grootste zaal. Ontdek Afrika in deze bijzondere zaal welke onder andere geschikt is voor een geslaagde bedrijfspresentatie, bedrijfsborrel of een congres. Deze Zuid-Afrika zaal beschikt zelfs over een uitgebreide bar!

Voordelen opgesomd:
• Uw event volledig op maat!
• 4 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 300 personen
• 88 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Shared dining restaurant ByZoo
• Volledig gethematiseerde Zuid-Afrika zaal met eigen bar
• Gecombineerd ruim 580m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 290,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 300
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant, Dierentuin

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen is 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

Parkeren bij het hotel is tegen betaling. Parkeren kan in parkeergarage Willinkplein.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bij een uniek hotel hoort uiteraard ook een uniek restaurant. Hier vindt u shared dining restaurant ByZoo. Een plek waar u in Afrikaanse sferen samen met uw collega's kunt genieten van kleine hapjes en gerechtjes van over de hele wereld. Laat u verassen door het stijlvolle interieur, de sfeervolle ambiance en het unieke concept. Daarnaast bent u altijd welkom aan onze ByZoo bar voor een drankje samen met uw collega's!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Emmen

Een passende vergaderlocatie zoeken in Emmen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Emmen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Emmen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel ByZoo Emmen in Emmen

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Emmen.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Emmen of in de regio Emmen of exclusief sturen naar Fletcher Hotel ByZoo Emmen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Emmen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel ByZoo Emmen de juiste venue in Emmen?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door ervaringen als management assistenten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!