Fletcher Hotel Amsterdam

Schepenbergweg 50 1105 AT Amsterdam

Reviewscore
8,8
Reviews: 9Fletcher Hotel Amsterdam bevindt zich in het zakelijke centrum van Nederland en trekt de aandacht met zijn futuristische uitstraling en schitterende uitzicht over de stad en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een zakelijke accommodatie of een unieke vergaderlocatie, Fletcher Hotel Amsterdam biedt beide opties. Vanuit de hotelkamers en vergaderzalen geniet u van een panoramisch uitzicht over de uitgestrekte omgeving, inclusief de A2, groene gebieden en zelfs de landingsbanen van Schiphol op afstand. De moderne en multifunctionele vergaderruimtes en boardrooms zijn uitgerust met alles wat u nodig heeft voor uw vergadering, training of brainstormsessie, zodat u zonder zorgen kunt vergaderen in Amsterdam.Capaciteit en mogelijkheden

Fletcher Hotel Amsterdam heeft met 6 multifunctionele vergaderzalen genoeg te bieden voor de zakelijke gast. Dit is een unieke locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten, lunches en diners. De 6 boardrooms op de 16e etage hebben een maximum capaciteit tot 22 personen, beschikken over een intieme inrichting en zijn voorzien van alle denkbare moderne apparatuur. Aansluitend op de meeting kunt u in de SKY Bar&Lounge Pi en SKY Restaurant Pi loungen en genieten van cocktails, fingerfood en diners met spectaculair uitzicht over de stad. SKY Bar&Lounge Pi en SKY Restaurant Pi zijn ook af te huren voor zakelijke doeleinden tot 100 personen.F&B

Fletcher Hotel Amsterdam bezit vele culinaire mogelijkheden. Het Sky restaurant Pi, dat zich op de 17e verdieping van het gebouw bevindt en een prachtig uitzicht biedt over de stad biedt gerechten uit de internationale keuken, waaronder heerlijke vlees- en visgerechten, vegetarische opties. Daarnaast is er ook een gezellige bar genaamd SKY Bar&Lounge, waar u samen met uw gasten kunt genieten van een hapje en een drankje.Contact en bereikbaarheid

Dankzij de centrale ligging aan de A2 en A9 is Fletcher Hotel Amsterdam een uitermate geschikte vergaderlocatie in Amsterdam. Het hotel ligt nabij Schiphol en diverse beurzen congres locaties. Het hotel biedt een parkeermogelijkheid tot wel 120 auto’s waar u als vergaderende gast gratis gebruik van kunt maken.Voordelen opgesomd:

Uw event volledig op maat!
6 bijzondere meeting eventzalen
Capaciteit tot 22 personen
120 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
Gelegen in het zuidelijk centrum van Amsterdam
Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 330,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 22
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 00:00
Dinsdag 00:00 - 00:00
Woensdag 00:00 - 00:00
Donderdag 00:00 - 00:00
Vrijdag 00:00 - 00:00
Zaterdag 00:00 - 00:00
Zondag 00:00 - 00:00

Wij zijn alle dagen in de week 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Hotel Amsterdam is uitstekend bereikbaar via de A2 en A9. Maakt u gebruik van het openbaar vervoer? Fletcher Hotel Amsterdam is gemakkelijk te bereiken met trein, metro en bus. Een bedrijfsfeest in de Ziggo Dome? Het hotel ligt hier op slechts 3 km vandaan.

Parkeerkosten: Gratis bij uw zakelijke bijeenkomst.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,1 beoordeeld

De keuken van Fletcher Hotel Amsterdam is in de wijde omgeving bekend. U bent bij ons van harte welkom voor:

Ontbijt
Wij serveren een luxe ontbijtbuffet in SKYrestaurant Pi op de 18e etage. Ook als u niet bij ons verblijft, bent u van harte welkom om het ontbijt bij ons te nuttigen.
Kosten: € 18,50 per persoon

Lunch
Onze gasten zijn voor een à la carte lunch van harte welkom in de SKYlounge Pi op de 17e etage, waar bij sandwiches, soepen en salades serveren. Speciaal voor onze zakelijke gasten en/of groepen vanaf 8 personen serveren wij een luxe broodjeslunch, welke snel geserveerd kan worden en bestaat uit warme en koude gerechten, waarbij melk en verse jus d’orange bij worden geserveerd. Indien u liever een 2-gangen business lunch wenst, kan dit op aanvraag.
Kosten luxe broodjeslunch: € 24,50 per persoon, inclusief:
- Ontvangst met vers bereide soep
- Diverse luxe belegde sandwiches
- Warme snack
- Verse fruitsalade
- Deze lunch wordt geserveerd met verse jus d'orange en melk

High tea
Heeft u iets te vieren? Of wilt u eens wat anders? Een high tea staat garant voor een gezellige middag met heerlijke hartig- en zoetigheden in verschillende gangen samengesteld.
Kosten: €24,50 per persoon.

Borrel
Voor een klein hapje en een drankje kunt u plaats nemen in SKYlounge & Bar Pi op de 17e etage. U kunt hier terecht tijdens een pauze, maar ook voorafgaand of afsluitend van een vergadering kunt u genieten van iets lekkers met vrij uitzicht over Amsterdam en omgeving.

Diner
Onze chef stelt dagelijks een menu du chef samen met dagverse en bij voorkeur biologische producten.
Kosten: 3-gangen menu du chef à € 40,00 per persoon, 4-gangen menu du chef à € 50,00 per persoon, 5-gangen menu du chef à € 58,50 per persoon.

Speciaal tijdens evenementen in de Ziggo dome of Amsterdam Arena, stellen wij een 2-gangen arrangement samen à € 49,00 per persoon. Zo kunt u heerlijk genieten van een diner en heeft u ruim de tijd om bij het evenement te geraken. Het arrangement is inclusief:
- Ontvangst met welkomstdrankje
- Voorgerecht en hoofdgerecht
- Kopje koffie of thee
- Gratis shuttle (heen- en terug naar Ziggo dome)
- Gratis parkeren

Fletcher Hotel Amsterdam biedt tevens de mogelijkheid tot een private lunch of private dining in één van onze vergaderruimtes. Dit is op aanvraag.

Graag houden wij rekening met dieetwensen en/of allergieën. Deze dienen echter wel bij ons van tevoren bekend te zijn.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 6 2 8
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 6 2 8
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 8,5 10 9,4
Gemiddelde score zaal - 8,5 9,0 8,8
Gemiddelde score eten en drinken - 7,7 8,5 8,1
Gemiddelde score boeking - 8,3 9,5 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 8,3 9,3 8,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Amsterdam

Een passende vergaderlocatie zoeken in Amsterdam die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Amsterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Amsterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel Amsterdam in Amsterdam

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Amsterdam.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amsterdam of in de regio Amsterdam of exclusief sturen naar Fletcher Hotel Amsterdam? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende venues in (de regio) Amsterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel Amsterdam de juiste venue in Amsterdam?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door beoordelingen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!