Fletcher Familiehotel Paterswolde

Groningerweg 19 9765 TA Paterswolde
Met meer dan 125 jaar historie staat Fletcher Familiehotel Paterswolde garant voor een ontspannen verblijf. Naast het hotel heeft ook de omgeving genoeg te bieden. Diverse wandelingen zijn in kaart gebracht en leiden u vanuit het hotel door het prachtige Drentse en Groningse landschap.

Voordelen opgesomd
- Uw event volledig op maat!
- 14 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
- Capaciteit tot 350 personen
- 65 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
- Gecombineerd ruim 230m2 eventoppervlakte
- Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 14
Basisprijs (4 u/10 p) € 290,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 350
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 00:00
Dinsdag 07:00 - 00:00
Woensdag 07:00 - 00:00
Donderdag 07:00 - 00:00
Vrijdag 07:00 - 00:00
Zaterdag 07:00 - 00:00
Zondag 07:00 - 00:00

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Familiehotel Paterswolde ligt minder dan 20 minuten rijden met de auto van Groningen en binnen 10 minuten bent u zelfs bij Groningen Airport. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid waar u als gast gratis gebruik van kan maken.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Fletcher Familie Hotel Paterswolde biedt diverse zakelijke culinaire mogelijkheden voor gasten die op zoek zijn naar een combinatie van zakelijke bijeenkomsten en lekker eten. Naast de vergader- en restaurantfaciliteiten, biedt het hotel ook een bar en terras waar gasten kunnen ontspannen na een drukke dag. De locatie van het hotel, nabij de stad Groningen en de natuurrijke omgeving van het Paterswoldsemeer, maken het een perfecte plek voor zowel zakelijke als leisure activiteiten.


Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Paterswolde

Een passende meetinglocatie zoeken in Paterswolde die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Paterswolde aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een evenement of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Paterswolde voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Familiehotel Paterswolde in Paterswolde

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Paterswolde.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Paterswolde of in de regio Paterswolde of exclusief sturen naar Fletcher Familiehotel Paterswolde? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare venues in (de regio) Paterswolde verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Familiehotel Paterswolde de juiste meetinglocatie in Paterswolde?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!