Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede

Torenweg 1 4328 JC Burgh-Haamstede
Er is niets meer ontspannen dan een vergadering aan de kust. In Zeeland vindt u meerdere locaties welke aan deze standaard voldoen. Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede is er daar een van. Hier, op minder dan 10 minuten rijafstand van het strand, vindt u de ideale locatie voor een succesvolle bijeenkomst.

Multifunctioneel vergaderen nabij de zee
Voor welke zakelijke doeleinden u ook bijeen wilt komen, de 3 multifunctionele zalen van Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede zijn in te zetten voor elke gelegenheid. Wanneer u een presentatie organiseert, een training op de planning hebt staan of een bedrijfsfeest wilt houden aan zee. Niet alleen binnen, maar ook buiten zijn de mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst onbegrensd!

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 240,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 150
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Duinhotel Burgh-Haamstede beschikt over 40 gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,50
Externe catering Ja

Het hotel beschikt over een gezellige lounge/bar en een restaurant met fantastisch weids uitzicht over het zweefvliegveld Burgh-Haamstede en de Schouwse duinen. De keukenbrigade van Duinhotel Burgh-haamstede zorgt voor smaakvolle lunches en dagelijks wisselende 3-gangen keuze diners om uw meeting compleet te maken.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Burgh-Haamstede

Een goed bruikbare meetinglocatie zoeken in Burgh-Haamstede die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Burgh-Haamstede aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een conferentie of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Burgh-Haamstede voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede in Burgh-Haamstede

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Burgh-Haamstede.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Burgh-Haamstede of in de regio Burgh-Haamstede of exclusief sturen naar Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Burgh-Haamstede verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Duinhotel Burgh Haamstede de juiste evenementenlocatie in Burgh-Haamstede?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!