Fletcher Badhotel Callantsoog

Abbestederweg 26 1759 NB Callantsoog
Wilt u bijeenkomen met uw collega's in de buurt van het strand? Verwacht u een efficiënte en ontspannen vergadering? Bij Fletcher Badhotel Callantsoog vindt u dit en nog veel meer! Onze 9 multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit van wel 250 personen staan voor u klaar om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

De badplaats Callantsoog
Op ruim 10 minuten wandelen van het hotel vindt u een van de schoonste stranden van Nederland, waar u heerlijk kunt wandelen tijdens uw pauze of na een inspannende vergadering. Ook vindt u in Callantsoog prachtige bollenvelden die in het voorjaar volop in bloei staan! Een zakelijke bijeenkomst organiseren in zo'n omgeving is gegarandeerd inspirerend. Onze locatie is geschikt voor trainingen, presentaties, kick-offs of brainstormsessies, maar ook als u andere ideeën heeft, helpt ons team u graag om dit te realiseren!

Aantal zalen 9
Basisprijs (4 u/10 p) € 220,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 23:59 - 00:00
Dinsdag 23:59 - 00:00
Woensdag 23:59 - 00:00
Donderdag 23:59 - 00:00
Vrijdag 23:59 - 00:00
Zaterdag 23:59 - 00:00
Zondag 23:59 - 00:00

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Badhotel Callantsoog beschikt over voldoende parkeerplekken.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bar Bistro DuCo is dé culinaire hotspot van Fletcher Badhotel Callantsoog. Wanneer u opzoek bent naar een gezellig en knus restaurant, bent u hier op de juiste plek. Het sfeervolle restaurant serveert de lekkerste gerechten en door de gastvrije bediening ontbreekt het u aan niets. Bij Bar Bistro DuCo Callantsoog staat de chef-kok klaar om de smakelijkste gerechten te maken door middel van de Josper houtskooloven. Dit maakt elk gerecht een echte smaakbeleving!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Callantsoog

Een goed passende vergaderzaal zoeken in Callantsoog die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Callantsoog aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een event of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Callantsoog voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Badhotel Callantsoog in Callantsoog

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Callantsoog.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Callantsoog of in de regio Callantsoog of exclusief sturen naar Fletcher Badhotel Callantsoog? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Callantsoog verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Badhotel Callantsoog de juiste meetinglocatie in Callantsoog?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door gastervaringen als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!