Experience Center Geldermalsen

Watermolenweg 6 4191 PN Geldermalsen

Reviewscore
9,8
Reviews: 4Het Experience Center Geldermalsen biedt de perfecte setting voor jouw vergaderingen, trainingen, of bijeenkomsten.

Deze moderne locatie is gemakkelijk bereikbaar via de A2 en A15 en openbaar vervoer, met een NS-Station op loopafstand.

Een boardroom geschikt voor circa 20 personen, het Experience Center met een bar, ideaal voor grote groepen en diverse zakelijke activiteiten, en een flexwerkruime, ook geschikt voor kleine groepen zorgen ervoor dat er veel verschillende mogelijkheden zijn!

Alle ruimtes stralen een frisse en inspirerende sfeer uit waardoor jouw vergadering gegarandeerd een succes wordt!

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 300,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 15
Maximale capaciteit 100
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Kantoor

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Parkeermogelijkheden

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid rondom het Experience Center Geldermalsen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,8 beoordeeld

Wij werken samen met onze huiscateraar Uw Chef Tricht B.V.
Er zijn standaard arrangementen maar uiteraard is alles bespreekbaar en kan e.e.a. aangepast worden naar wens.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 1 3 4
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 1 3 4
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 10 10 10
Gemiddelde score zaal - 9,0 10 9,6
Gemiddelde score eten en drinken - 10 9,7 9,8
Gemiddelde score boeking - 10 10 10
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,8 9,9 9,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Geldermalsen

Een passende meetingspace zoeken in Geldermalsen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Geldermalsen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkevent of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Geldermalsen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Experience Center Geldermalsen in Geldermalsen

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Geldermalsen.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Geldermalsen of in de regio Geldermalsen of exclusief sturen naar Experience Center Geldermalsen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Geldermalsen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Experience Center Geldermalsen de juiste evenementenlocatie in Geldermalsen?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!