Eventlocatie Beachclub Degreez | Midden in Limburg

Velkenskamp 1 6097 NN Panheel

Reviewscore
9,5
Reviews: 161Met Beachclub Degreez als eventlocatie heeft u de sleutel tot een succesvol event in handen.

BEACHCLUB DEGREEZ: EVENTS MET EXCLUSIEVE BELEVING
Bij Beachclub Degreez staan beleving en zorgeloos genieten centraal. Ons vaste team van professionals staat 365 dagen per jaar voor u klaar om uw event tot in de puntjes te verzorgen. Het zal u en uw gasten aan niks ontbreken. De gasten die u voor zijn geweest beamen dit, door hen is Beachclub Degreez bekroond met de gouden award voor beste eventlocatie van Nederland door een gemiddelde waardering van 9.4.

Maatwerk is bij Beachclub Degreez de standaard, hierdoor is ieder event uniek. Afgestemd op uw wensen en met invulling van nieuwe ideeën komen we samen tot uw tailor made event.

KARAKTERISTIEKE BEACHCLUB MET CENTRALE LIGGING
Beachclub Degreez ligt centraal in Limburg op slechts tien minuten van Roermond en Weert. Een unieke en idyllische locatie aan het water waar u en uw gasten het ultieme strandgevoel ervaren. Direct bij aankomst zal de locatie van Beachclub Degreez en haar ligging u versteld doen staan. Een stijlvolle authentieke beachclub rustend op palen in het witte zand. Een volledig houten bouw rondom omgeven door een prachtige veranda met klassieke balustrade. Ieder seizoen kent Beachclub Degreez een sfeervolle setting en passend decor. Niet voor niets is Beachclub Degreez een populaire locatie voor foto- en videoshoots.

VOOR IEDER EVENT DE PERFECTE SETTING
Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie; de beachclub kan geheel naar uw event en wensen worden ingedeeld en ingericht. Kies uit één of meerdere van onze rooms of maak gebruik van de gehele locatie waarbij alle rooms op elkaar aangesloten kunnen worden. Door het grote aanbod en de verschillende afmetingen kunt u voor elk event terecht bij Beachclub Degreez. Vanzelfsprekend beschikken alle rooms over uitstekende klimaatbeheersing, techniek en media.

Alle meetingrooms van Beachclub Degreez bieden een prachtige panoramaview op het meer en het negen hectare groot leisurepark en verschaffen directe toegang tot het ruime en deels overdekte terras. Dit terras is voorzien van verwarming en twee aquablauwe pools ter verkoeling. De meterslange pier vormt daarbij het ultieme verlengstuk dat legio unieke mogelijkheden en opstellingen biedt tijdens uw event. De gehele beachclub beschikt over XL deuren waardoor grote objecten binnen in de rooms of buiten op het terras of de pier gepresenteerd kunnen worden.

Beachclub Degreez is in enkele minuten vanaf de A2 en A73 gemakkelijk te bereiken. Voor de deur kunnen uw gasten kosteloos en veilig parkeren.

DE MEEST HEERLIJKE FOODCONCEPTEN GESERVEERD MET EEN GROTE GLIMLACH
Beachclub Degreez weet hoe belangrijk food is op een event en kan door eigen foodconcepten en keuken de kwaliteit ervan garanderen. Het culinaire team denkt graag met u mee over hét foodconcept welke recht doet aan de uitstraling en het thema van uw event. Van smaakvolle fingerfoods en walking dinners tot live cooking of een diversiteit aan foodcorners. Een feest voor de zintuigen en voer voor het creatieve brein, laat u verrassen!

Daarnaast maken u en uw gasten kennis met het Meet & Mingle drankenconcept, de perfecte en bewezen eventtool.

GROUP EVENTS OP EIGEN EVENTPARK
Beachclub Degreez, het meer en het negen hectare groot event & leisurepark vormen de perfecte uitvalsbasis voor de meest sportieve, creatieve en culinaire group events ter land, ter zee en in de lucht. Zomer en winter; dankzij de ruime indoor- en outdoormogelijkheden is Beachclub Degreez altijd ingericht en voorbereid op goed en minder goed weer. Een hole in one slaan vanaf de veranda, roeien op het meer, een rondje park per Segway of een workshop livecooking op het terras, het aanbod aan groepsactiviteiten is eindeloos.

Het in-house eventbureau van Beachclub Degreez adviseert en helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale programma. Dit zeer ervaren eventbureau is reeds dertig jaar actief als organisator en een innovatieve speler in de wereld van events en entertainment.

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 1.000
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Strandpaviljoen, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Buitenlocatie, Partycentrum, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Beachclub Degreez is 365 dagen per jaar beschikbaar voor zakelijke en particuliere besloten events. Een bezoek is mogelijk op afspraak.Parkeermogelijkheden

Voor de deur kunnen uw gasten kosteloos en veilig parkeren.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt -
Lunch -
Diner -
Koffie, thee en water -
Overige dranken -
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

DE MEEST HEERLIJKE FOODCONCEPTEN GESERVEERD MET EEN GROTE GLIMLACH
Beachclub Degreez weet hoe belangrijk food is op een event en kan door eigen foodconcepten en keuken de kwaliteit ervan garanderen. Het culinaire team denkt graag met u mee over hét foodconcept welke recht doet aan de uitstraling en het thema van uw event. Van smaakvolle fingerfoods en walking dinners tot live cooking of een diversiteit aan foodcorners. Een feest voor de zintuigen en voer voor het creatieve brein, laat u verrassen!

Daarnaast maken u en uw gasten kennis met het Meet & Mingle drankenconcept, de perfecte en bewezen eventtool.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
85%
Score 9
Score 8
14%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-09-2020 22:15:25
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-03-2020 16:52:10
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-03-2020 14:01:26
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-03-2020 14:01:12
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 13:19:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
26-02-2020 10:04:42
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
26-02-2020 10:04:35
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 57 20 36 145
Aantal Quick Reviews 0 7 0 7
Totaal aantal reviews 57 27 36 152
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,6 9,7 9,6 9,6
Gemiddelde score zaal 9,4 9,7 9,5 9,5
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 9,4 9,4 9,3
Gemiddelde score boeking 9,3 9,6 9,5 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,6 9,5 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,7 - 9,7
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Panheel

Een passende meetinglocatie zoeken in Panheel die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Panheel aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een congres of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Panheel voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Eventlocatie Beachclub Degreez | Midden in Limburg in Panheel

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Panheel.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Panheel of in de regio Panheel of exclusief sturen naar Eventlocatie Beachclub Degreez | Midden in Limburg? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Panheel verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Eventlocatie Beachclub Degreez | Midden in Limburg de juiste venue in Panheel?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!