Erwin Budding Photography

Transistorstraat 91-4 1322 CL Almere

Schrijf review
Reviewscore
9,6
Reviews: 16

Visual Storytelling: bedrijfsfotografie, eventfotografie, (zakelijke) portretfotografie, fashionfotografie en bedrijfsvideografie (concept en creatie), event video.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

Aangegeven tijden zijn kantoor tijden. Ik ben elke dag inzetbaar, mits de agenda dat toelaat.


Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

 Joris Koster Werk
 
 Zakenpartner
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  28-09-2017

Erwin en ik (Joris Koster Werk) hebben een paar producties samen gedraaid en ik beveel Erwin Budding van harte aan. Erwin is professioneel, creatief en uniek omdat hij de juiste tijd en aandacht neemt voor een goede foto. En dat maakt het verschil tussen een lucky shot of een kwaliteitsafbeelding. Geen standaard, '12-in-een-dozijn' foto's dus en dat is precies waar je een goed fotograaf voor nodig hebt.

Wij hebben samen een filmproject gedraaid waarbij Erwin het filmdeel op zich nam en in ik de animaties maakte. Deze samenwerking liep perfect en heeft tot mooie resultaten geleid. Erwin is een zeer bedreven foto/videograaf met oog voor elk detail.

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 3 3 0 13
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 3 3 0 13
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 10 9,3 - 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een goed passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een fotograaf of hostess? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van fotograaf tot hostess: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een congres of een vergadering en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Erwin Budding Photography in Almere. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een passende evenementenlocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de evenementenlocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de entertainment of eventplanner?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Erwin Budding Photography in Almere of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door gastervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een DJ of event website? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve beoordeling is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke spreker of hostess je wil? Laat de meetinglocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste spreker of hostess voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!