Energiecentrum de Volmolen

Volmolen 4 5561 VH Riethoven
Natuurlijke schoonheid en historie komen samen in Conferentieruimte De Volmolen, gelegen in het weelderige Dommeldal nabij Eindhoven. Hier, waar de Dommel de scheidingslijn vormt tussen Waalre en Riethoven, prijkt al meer dan 1300 jaar de Volmolen. Ooit diende deze watermolen als Volmolen, maar door de geschiedenis heen heeft het verschillende functies vervuld.

De Volmolen is een eeuwenoud en opvallend punt waar mensen samenkomen voor recreatie en inspiratie. Na een periode van verval schittert de Volmolen nu weer in al haar glorie. Het imposante waterrad benut de kracht van de natuur, terwijl het klimaatbeheersingssysteem op waterkracht draait. De authentiek ingerichte ruimtes zijn uitgerust met moderne vergaderfaciliteiten, omringd door natuurlijk aangelegde tuinen en terrassen aan het water. Oude treurwilgen omzomen het terrein, terwijl de meanderende Dommel haar weg baant langs koeien en door bossen.

Dit betoverende decor biedt de perfecte setting voor uw vergaderingen en trainingen, waar de pracht van de natuur en een rijke historie samen komen.

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 230,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 30
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras -
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren en goed bereikbaar via het openbaarvervoer.


Ontbijt -
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Riethoven

Een goed bruikbare meetinglocatie zoeken in Riethoven die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Riethoven aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Riethoven voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Energiecentrum de Volmolen in Riethoven

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Riethoven.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Riethoven of in de regio Riethoven of exclusief sturen naar Energiecentrum de Volmolen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare venues in (de regio) Riethoven verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Energiecentrum de Volmolen de juiste meetinglocatie in Riethoven?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door recensies als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!