Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 2 3818 LH Amersfoort

Reviewscore
8,8
Reviews: 700



Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is dé locatie voor vergaderingen, trainingen, workshops, congressen en events. Onze 32 zaaloplossingen met capaciteit tot 320m² zijn geschikt voor 2 tot en met 350 deelnemers. Alle zalen tot 50 personen zijn voorzien van de nieuwste LCD schermen met touchscreen. Verder beschikken alle zalen over climate control, dimbare ledverlichting, een meetingkit, een (digitale) flipover en een serviceapplicatie waarmee wij u altijd van dienst zijn. Natuurlijk is een prettige omgeving belangrijk voor een succesvolle bijeenkomst, daarom zorgen onze nieuwe sfeervol ingerichte ruimtes, comfortabele stoelen en persoonlijke aandacht gegarandeerd voor een onbezorgd verblijf.
Op zoek naar een moderne locatie voor een groot evenement? Dan is STUDIO33 waarschijnlijk wat u zoekt. Een congres, dinershow of een concert, met onze overweldigende geluidskwaliteit, belichting en projectie maken we een ervaring om nooit te vergeten!

Om uw verblijf zo onbezorgd mogelijk te maken is er een uitgebreid aanbod voor ontbijt, lunch, diner en een borrel. De arrangementen kunnen ook geheel naar eigen wens worden ingevuld en de catering wordt klaargemaakt door ons eigen keukenteam.

Onze servicemedewerkers doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Maak een afspraak met onze collega’s van reserveringen en ervaar de hartverwarmende hospitality van Eenhoorn Meeting Center Amersfoort!

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort is centraal gelegen in het land en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (direct tegenover Centraal Station Amersfoort). Komt u met de auto? Parkeren kan op het eigen terrein van de Eenhoorn (Barchman Wuytierslaan 2). Hier zijn 114 parkeerplekken aanwezig.

$alt
Aantal zalen 32
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 350
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Kantoor, Restaurant, Trein

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

De openingstijden kunnen variëren.
Kantoormedewerkers zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 17.00

Bijeenkomsten kunnen plaatsvinden wanneer u wilt dat ze plaatsvinden!


Parkeermogelijkheden

Eenhoorn Amersfoort beschikt over een eigen parkeerterrein met 114 parkeerplaatsen.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,7 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
42%
Score 9
32%
Score 8
18%
Score 7
5%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
03-02-2023 11:32:51
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
03-02-2023 11:32:44
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
02-02-2023 09:19:28
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
01-02-2023 19:08:57
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-02-2023 10:03:21
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
01-02-2023 09:55:06
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
31-01-2023 12:42:44
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-01-2023 08:58:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
25-01-2023 14:26:07
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
19-01-2023 09:22:11
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-01-2023 08:50:24
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
17-01-2023 09:37:36
  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 6 9 0 21
Aantal Quick Reviews 76 178 0 415
Totaal aantal reviews 82 187 0 436
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,5 8,8 - 8,7
Gemiddelde score zaal 8,8 8,8 - 8,8
Gemiddelde score eten en drinken 8,5 9,1 - 8,7
Gemiddelde score boeking 8,8 8,8 - 8,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,7 8,9 - 8,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,8 9,2 - 9,5
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Amersfoort

Een goed passende vergaderzaal zoeken in Amersfoort die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Amersfoort aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Amersfoort voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort in Amersfoort

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Amersfoort.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amersfoort of in de regio Amersfoort of exclusief sturen naar Eenhoorn Meeting Center Amersfoort? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende venues in (de regio) Amersfoort verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Eenhoorn Meeting Center Amersfoort de juiste venue in Amersfoort?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!