Dordts Patriciërshuis, museum aan de Maas

Wolwevershaven 9 3311 AV Dordrecht

Reviewscore
9,8
Reviews: 17Stijlvol vergaderen in de Maaskamer met een uniek uitzicht op het drukst bevaren drierivierenpunt in Nederland! Naast deze unieke ronde kamer beschikt het historische pand nog over 6 andere ruimtes die beschikbaar zijn voor verhuur. Op onze website kunt u alvast een digitale rondwandeling maken door alle kamers.

Het Dordts Patriciërshuis, museum aan de Maas, biedt u een bijzondere locatie voor vergaderingen, kleine recepties en besloten bijeenkomsten. U kunt dit tevens combineren met een rondleiding door het museum door de voormalige bewoner en een lunch, diner of receptie.

Omdat wij maatwerk willen bieden is de gewenste ruimte niet rechtstreeks te boeken. Stuur voor nadere informatie een bericht met uw wensen of bel!

$alt
Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 44
Klimaatbeheersing -
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Tentoonstellingsruimte, Museum & galerie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 13:00
Donderdag 09:30 - 13:00
Vrijdag 09:30 - 13:00
Zaterdag 09:30 - 13:00
Zondag 09:30 - 13:00

Naast bovengenoemde tijden zijn de ruimtes ook in de avonduren beschikbaar tussen 17.00 en 23.00 uur.


Parkeermogelijkheden

Voor de deur van het museum is er (betaalde) parkeergelegenheid. Wij raden u echter aan om uw auto te parkeren in parkeergarage Riedijkshaven aan de Noorderstraat 37. Dit is de goedkoopste en dichtstbijzijnde garage.Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,7 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 11 5 1 17
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 11 5 1 17
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 10 10 9,9
Gemiddelde score zaal 9,7 9,8 10 9,9
Gemiddelde score eten en drinken 8,9 9,8 10 9,7
Gemiddelde score boeking 9,4 10 10 9,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 9,9 10,0 9,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Dordrecht

Een goed passende vergaderlocatie zoeken in Dordrecht die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Dordrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een beurs of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Dordrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Dordts Patriciërshuis, museum aan de Maas in Dordrecht

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Dordrecht.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Dordrecht of in de regio Dordrecht of exclusief sturen naar Dordts Patriciërshuis, museum aan de Maas? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Dordrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Dordts Patriciërshuis, museum aan de Maas de juiste venue in Dordrecht?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!