De Veurdeale

Veendijk 2 7971 RR Havelte

Reviewscore
9,1
Reviews: 4Ontdek de perfecte landelijke setting voor al uw zakelijke bijeenkomsten bij De Veurdeale! Gelegen te midden van het schilderachtige landschap nabij steden als Zwolle, Meppel, Steenwijk en Hoogeveen, bieden wij de ideale locatie voor uw vergaderingen, bedrijfsuitjes, teambuildingactiviteiten, meerdaagse conferenties, cursusruimte, trainingsruimte en workshops.

Onze gunstige ligging, op slechts 2 kilometer van afrit Havelte/Diever van de A28 en A32, maakt De Veurdeale gemakkelijk bereikbaar. Met twee ruimtes die geschikt zijn voor bijeenkomsten van 8 tot 100 personen, bieden wij diverse mogelijkheden die volledig kunnen worden afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om een volledig verzorgde vergaderdag met lunch en warme maaltijd of een compleet bedrijfsfeest, wij staan klaar om samen met u een programma op maat te creëren.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 295,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 80
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie, Partycentrum

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 08:00 - 20:00

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren op een privé parkeerplaats bij de locatie. Vier oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

Geniet van op maat gemaakte culinaire ervaringen. Wij passen ons aan jouw wensen aan, inclusief allergieën. Geniet van verrassend ontbijt met lokale producten, gezonde lunches en op maat gemaakte dinerbuffetten. Laat ons je verwennen met smaakvolle gerechten die perfect bij jou passen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 4 4
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 4 4
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 9,0 9,0
Gemiddelde score zaal - - 9,0 9,0
Gemiddelde score eten en drinken - - 9,3 9,3
Gemiddelde score boeking - - 9,3 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,1 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Havelte

Een zeer geschikte vergaderzaal zoeken in Havelte die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Havelte aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Havelte voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Veurdeale in Havelte

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Havelte.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Havelte of in de regio Havelte of exclusief sturen naar De Veurdeale? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende venues in (de regio) Havelte verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Veurdeale de juiste locatie in Havelte?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!