De Slaapfabriek I De Vergaderfabriek

De Zanden 47 7395 PA Teuge




Een exclusieve zakelijke groepsaccommodatie met 12 riante slaapkamers, gelegen aan de rand van de Veluwe op loopafstand van vliegveld Teuge. Deze unieke locatie betreft een modern gebouw in een rustieke omgeving, exclusief voor jouw eigen groep. De locaties leent zich uitstekend voor zakelijke doeleinden zoals trainingen en meerdaagse heisessies, waarbij exclusiviteit met je team centraal staat. Met 12 ruime kamers en de mogelijkheid om een eigen kok mee te nemen, bieden wij ongeëvenaarde privacy en comfort.

Of je nu de voorkeur geeft aan catering of zelf koken, beide opties zijn mogelijk. Voor wie een aparte vergaderlocatie wenst, is de Vergaderfabriek beschikbaar op dagdeelbasis. Dit grenst direct aan De Slaapfabriek en betreft het eerste 3D-geprinte gebouw van Europa. Een unieke en inspirerende omgeving voor zakelijke bijeenkomsten.

De sfeer is informeel en ontspannen. Hier bepaalt u het ritme, hier zwaait uw groep de scepter. Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets. Wij zorgen voor lekkere koekjes, snoepjes en natuurlijk ook fruit! Daarnaast geniet u van een fijne lunch en diner. Maar een kopje koffie zet u lekker zelf. Net als thuis. En gewoon omdat u hier zelf bepaalt wanneer u zin heeft in koffie en ….. vers gezet nu eenmaal het lekkerst is.

Ontdek de Veluwe en geniet van diverse binnen- en buitenactiviteiten in een prachtige omgeving. Van het besturen van een Boeing 737 tot een exclusieve blik achter de schermen van het meest innovatieve gebouw van Europa. Kies voor een Teuge Airport Tour, teambuilding met een Solextocht of Daftocht, en nog tal van andere mogelijkheden op onze locatie.

Onze accommodatie is ook geschikt voor verblijf met familie en vrienden en ideaal voor vakanties met zelfstandige zorgcliënten die nog goed mobiel zijn, inclusief hun begeleiding.

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 605,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 24
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig -
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Woonhuis, Industriële locatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00

U kunt ons altijd even bellen als u meer informatie wenst. Wij wonen direct naast het hotel. Vanaf nu door de anderhalvemeter economie kunnen we maximaal 10 personen laten vergaderen. Lees onze coronamaatregelen op onze website.


Parkeermogelijkheden

Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,20
Externe catering Ja

Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets...

Lunch
De lunch wordt op locatie geserveerd. Deze bestaat uit o.a. diverse kleine belegde broodjes, weckpotje gevuld met seizoensalade (vis, vlees, vegetarisch) wijnglas gevuld met vers fruit uit het seizoen afgemaakt met heerlijke Griekse yoghurt; huisgemaakte soep plateau met rundercarpaccio, Parmezaanse kaas, pesto & pijnboompitten warme snack melk en jus d’ Orange. Varieert per seizoen

Snack
kunnen we verzorgen en hiervoor kunnen wij u een voorstel mailen

Diner
Vindt plaats in Brasserie Lounge The Hangar op basis van een driegangenkeuzemenu. U heeft de keuze uit een aantal voor- hoofdgerechten en heerlijke desserts. (Excl. drankjes).
Het restaurant is direct op het vliegveld dit is op 1 minuut loopafstand en u heeft prachtig uitzicht op de landingsbaan. Zo heeft u even de tijd om u benen te strekken en bent u even in de frisse lucht en kunt u bij mooi weer de parachutisten naar beneden zien springen.

De verhuur van de locatie geschiedt op basis van zelfsupport (zelfservice). U heeft de ruimte/locatie compleet voor uzelf, geen andere gasten zijn er op de locatie! De drankjes als frisdrank, bier en wijn worden op basis van nacalculatie afgerekend en kunt zelf noteren op een kladblok. In De Vergaderfabriek en De Slaapfabriek staan koelkasten gevuld met wijn, bier en fris. Tevens staan er op beide locaties een Jura koffiezetapparaat waar u koffie, cappuccino, latte o.i.d. kunt maken. (m.u.v. als de locatie huurt als groepsaccommodatie). In de Vergaderfabriek is voor de theeliefhebber een quooker aanwezig voor direct heet water.

U bent in die zin vrij om te pakken wat u graag wilt, en alles is op basis van “zelfservice” en wederzijds vertrouwen. We streven ernaar dat u zich vooral thuis voelt.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Mevr. Gramsbergen
 
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  11-04-2017

Geachte mevrouw Prigge,

Hartelijk dank voor het mooie boeket bloemen dat we zaterdag jl. van de Slaapfabriek in ontvangst mochten nemen ter gelegenheid van ons 60-jarig huwelijk.
We hebben een geweldig weekend gehad in uw ontbijthotel. Het was smaakvol ingericht met al die mooie accessoires. De slaapkamers prima verzorgd, de keuken goed geoutilleerd. Kortom: een aanrader voor iedereen die met een groot gezelschap een feest wil vieren. Ook daarvoor heel veel dank.

Met vriendelijke groet,
Yvonne Gramsbergen

 Fam van Gelder
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  10-10-2015

Fantastische locatie. Luxe overal. Zeer goede bedden. Mooie slaapkamers met badkamer. Alle faciliteiten aanwezig. Leuke omgeving door het vliegveld met parachutespringers, zweefvliegtuigen e.d. De Hangar een heel mooie eet en drinkgelegenheid. Zeker het geld waard. Wij verbleven met 22 personen en er was ruim voldoende plek waar we ons konden vermaken. Bron heerlijke huisjes.

 Fam van Eersel
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  10-03-2016

Mooie schone kamers met dito sanitair. Vriendelijk ontvangst en goede aandacht voor gasten. Heerlijk ontbijt in een zonnige lounge. Prachtige reactie op zoover

 Mevr. Dracht
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  24-01-2015

Beste Marjo
mijn 80ste verjaardag is heel geslaagd, door natuurlijk door het gezelschap, maar ook de slaapfabriek, wat een accommodatie, perfect!!! Dit is om te onthouden! En dan de sneeuw zaterdagochtend. Een verrassing. Ik wens jullie veel succes met het hotel. Hartelijke groeten Anneke Dracht

 MUISER
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  08-11-2014

Service / staff: 10
Comfort: 10
Location: 10
Value for money: 10
Hygiene: 10
Total: 10

Van ontvangst tot vertrek in een woord geweldig

 Dhr. vd Beemt
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  01-08-2014

De enorme peroonlijke \"touch\" en overal is over nagedacht. Leuk en verzorgd ingericht. Heerlijk ontbijt.

 Petra Seesing
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  07-08-2014

De verwachtingen waren door Zoover erg hoog, maar het was allemaal waar. Service, gastvrij, uitzicht, heerlijke kamer! Dochter 5 heeft genoten van het bad in de kamer en vond het leuk dat er een meisje was om mee te spelen. We komen zeker nog een keer terug!

 peter en adrienne
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  26-07-2014

Heel aangenaam verblijf Jammer genoeg maar voor 1 nacht. Komen zeker nog eens terug,
Peter en Adrienne

 Familieweekend
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  12-07-2014

Lieve Marjo, arvid en kim
wat een geweldige locatie om met al mijn kinderen en kleinkinderen hier te mogen komen. Wij alle 22 hebben genoten van de warmte op alle fronten. Dank , dank en wij zullen t voorst zeggen!!! T mooie fotoboek heeft ons allen getroffen en wij wensen jullie oprecht een gelukkige gezonde toekomst!

 Roos en Noor, Ad en Mirjam
 verwenweekend KIKA 2014
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  07-07-2014

lieve marjo, arvid en kim
Super bedankt voor dit onvergetelijke weekend. Wat een gastvrijheid en wat een mooie dingen zijn georganiseerd. Dit weekend staat in ons geheugen gegrift! duizendmaal dank Lieve groeten Ad, Mirjam, Roos en Noor

 Verwenweekend voor KIKA 5 jarig bestaan
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  06-07-2014

lieve lieve marjo, arvid en kim
wat een ongelooflijk mooi hartverwarmend weekend hebben wij mogen beleven in de Slaapfabriek. De binnenkomst met de clowns, de mooie bos bloemen & stapel kaarten voor mijn verjaardag, de overheerlijke poffertjes en daarna lekker geslapen. Zaterdag na het verrukkelijke ontbijt het vervoer met de hummerlimo's, het Amerikaans midgetgolfen, de heerlijke kibbeling, rally en dan ook nog vliegen boven Apeldoorn en de BBQ. En zondag de kapsters, het mooi maken, de foto's, de dromenvangers, echt helemaal onwijs te gek, super, fantastisch, niet te bevatten mooie dagen Lieverds bedankt Irma, Amber, Sven en marloes

 Rene en Mariette
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  19-10-2013

Het leukste hotel!!!!!!
Arvid, Marjo en Kim het klopt nog steeds!!!
We hebben weer heerlijk genoten en deze keer in Sydney. Volgende keer gaan we nog een stad beleven, liefs Rene en Mariette

 fam. de bruiijn
 tennisuitje
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  06-10-2013

hoi Marjo
wat hebben wij genoten! ons jaarlijkse uitje met de tennismaatjes was weer heel geslaagd mede door jou tips, gastvrijheid, een heerlijk ontbijt en super mooie en luxe kamers. Heel smaakvol en compleet ingericht. Je voelt je heel welkom en warm "thuis"in de kamer. bedankt voor de goede zorgen en komen zeker weer terug! Rick en Monique & tennismaatjes

 Familieweekend
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  11-09-2013

Lieve mensen: Arvid, Marjo Kim en pluis :) (knuffel v Kim)
wat een goed idee van jullie om deze droom in vervulling te zien gaan. het is zeer goed geslaagd, heel gezellig, super mooi echt een beetje thuis in een ander huis. Wij hebben als familie volop genoten van de mooie omgeving, heerlijk buiten in de natuur, samen fietsen heel gezellig er even tussenuit. Dichtbij huis en toch via de kamer heel ver weg. een lieve groet van ons bedankt voor alles!

 Daan & angelique
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  17-11-2013

beste Marjo en anderen
Nogmaals dank voor het heerlijke verblijf bij jullie. Top kamer, Top ontbijt maar vooral Top gastvrijheid. We hebben heerlijk het klompenpad gelopen, wel wat nat....
zwanen, reigers, schapen en paarden gezien. verder goed geluncht bij de Groot in De Vecht. (vd eigenaresse kreeg je de groeten) P.s. 2e bruggetje was juist :)
Veel groeten Daan en Angelique

 Arja Vermaren
 Vopak Nederland
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  29-01-2014

Lieve Marjo,
hartelijk dank voor het home away from home met het gouden service randje hebben we ons heel welkom en speciaal gevoeld. 3x om de maand een Krauthammer training sessie, en de laatste keer zat er zelfs meer tussen. ... en zelfs toen wist je ieders naam nog! Het poffertjesmix flesje dat ik was vergeten had je nog bewaard, dank je wel :) Elke dag verse zelfgebakken brouwsels en stuk voor stuk heerlijk!!!
Het heeft ons aan niets ontbroken, zeker niet aan aandacht, zolang ons verblijf maar aangenaam en meer was. Ook nu brand bijvoorbeeld lekker de openhaard en staat een kerstcd-tje op (midden in januari hahaha)
Na de lunch was op miraculeuze muisstille wijze de hele keuken, tafel en zithoek opgeruimd, bizar! Wat een service wat een heerlijke plek!
Marjo je bent geweldig, een super gastvrouw. dank je wel voor alle heerlijke verblijven en zeker tot ziens!
Tot ziens Arja Vermaren Traineegroep VOPAK

 Koopmansvrouwenkoor
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  18-05-2014

Lieve mensen,
Wat een geweldig verblijf hebben we hier gehad. Het jaarlijkse uitje van koopmansvrouwen Koor was top! hartelijk dank voor alles, groet en tot ziens

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-01-2020 20:42:24
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-01-2020 20:38:04
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-01-2020 20:31:15
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Teuge

Een goed bruikbare meetinglocatie zoeken in Teuge die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Teuge aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een evenement of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Teuge voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Slaapfabriek I De Vergaderfabriek in Teuge

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Teuge.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Teuge of in de regio Teuge of exclusief sturen naar De Slaapfabriek I De Vergaderfabriek? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte meetinglocaties in (de regio) Teuge verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Slaapfabriek I De Vergaderfabriek de juiste evenementenlocatie in Teuge?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door gastervaringen als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!