De Schuur van Loenen

Kerkstraat 10 3632 EL Loenen aan de Vecht

Reviewscore
10
Reviews: 25De Schuur van Loenen is een unieke locatie en bevindt zich in het karakteristieke en centraal gelegen Loenen aan de Vecht tussen Utrecht en Amsterdam. Zeer centraal gelegen om te vergaderen in het midden van Nederland. Het is een bijzondere locatie die gehuurd kan worden voor een meeting, fotoshoots, exposities, workshops en als pop-upstore.
Er kan in principe met maximaal 12 personen aan de vergadertafel worden plaatsgenomen, maar aangezien er 3 inklapbare legertafels zijn is de ruimte geschikt om in groepjes te werken met meer dan 12 personen.

$alt
Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 350,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 16
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Winkel

Geschikt voor

Vergadering, Training, Coaching, Workshop, Presentatie, Brainstorm

Openingstijden

Maandag 07:00 - 23:00
Dinsdag 07:00 - 23:00
Woensdag 07:00 - 23:00
Donderdag 07:00 - 23:00
Vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Parkeermogelijkheden

De Schuur van Loenen is vanuit het gehele land goed te bereiken. Zowel vanuit Amsterdam als Utrecht ben je er binnen 20 minuten. Tevens is de locatie goed bereikbaar per openbaar vervoer, er stopt een bus bijna voor de deur! Er is ruime gratis parkeergelegenheid op slechts 2 minuten loopafstand.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 10,0 beoordeeld

Koffie, Thee & Taart € 12,50 p.p. voor een halve dag en 21,50 p.p voor een hele dag
Ambachtelijke taarten en nespresso koffie.

Frans ontbijtje | € 9,75 p.p.
Verse croissants, broodjes, melk en jus d'orange.

Lunch | € 23,50 p.p.
Mooi belegde broodjes, verschillende soorten salades bereid met verse streekproducten en seizoensgroenten, geserveerd met landelijk brood.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 3 1 7
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 3 1 7
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 10 10 10
Gemiddelde score zaal 10 10 10 9,9
Gemiddelde score eten en drinken 10 10 10 10
Gemiddelde score boeking 10 10 10 10
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 10,0 10,0 10,0 10
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Loenen aan de Vecht

Een bruikbare vergaderzaal zoeken in Loenen aan de Vecht die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Loenen aan de Vecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een beurs of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Loenen aan de Vecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Schuur van Loenen in Loenen aan de Vecht

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Loenen aan de Vecht.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Loenen aan de Vecht of in de regio Loenen aan de Vecht of exclusief sturen naar De Schuur van Loenen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare venues in (de regio) Loenen aan de Vecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Schuur van Loenen de juiste locatie in Loenen aan de Vecht?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!