De Schildkamp

Leerdamseweg 44 4147 BM Asperen

Reviewscore
9,1
Reviews: 99De Schildkamp verrast, boeit en inspireert

De markt voor zakelijke bijeenkomsten is toe aan iets nieuws en dat biedt De Schildkamp volop. Centraal gelegen, midden in de natuur en makkelijk bereikbaar in het midden van het land, vindt u er alle faciliteiten die u verwacht van een hotel- en conferentiecentrum. Maar De Schildkamp is meer, veel meer. Het is een Inspirience Center dat oprecht verrast, boeit en bijblijft. Voor wie inspiratie zoekt, nieuwe ideeën wil ontwikkelen en buiten de kaders wil denken is dit dé locatie. Maar ook voor wie teamwork in zijn organisatie wil versterken, opvallende productpresentaties wil geven, of zakelijke relaties met iets bijzonders wil verrassen is De Schildkamp de uitgelezen plek. Niet voor niets is het motto van De Schildkamp 'binnengewoon bijzonder'.

Indoor Outdoor Experience

Als enige in Europa beschikt De Schildkamp bijvoorbeeld over een indoor bos. U moet het zien om het te geloven: met bosgeuren, geluiden, bomen en struiken en een echt kampvuur. Combineer uw vergadering met een uitstapje naar deze Indoor Outdoor Experience. Het verrast, ontspant en maakt daardoor de tongen direct los. Voor teambuilding liggen tal van oefeningen klaar. Het is ook een prachtige plek om uw nieuwe product te onthullen, of een geweldig feest te geven: uw gasten zullen er nog maandenlang over praten. En zoekt u inspiratie? Neem dan eens plaats rond het kampvuur. In zo'n bijzondere ambiance komt de creativiteit vanzelf naar boven.

Inspirerende Art Gallery en spannende Escape Room

Inspiratie vindt u ook in de Art Gallery van De Schildkamp. Daar zijn wisselende tentoonstellingen van kunstenaars te zien, maar is er tevens gelegenheid zelf creativiteit te ontplooien. Samen creëren levert een voldoening en eensgezindheid op, die op andere manieren maar moeilijk te bereiken is. Verf, schildersdoeken en schildersezels staan tot uw beschikking onder het motto: wie zijn oog scherpt, scherpt zijn geest. Op uw verzoek kunnen kunstenaars uw sessie begeleiden.
Of bezoek met uw team de Escape Room en los samen een cold case zaak op. Weer zo'n bijzondere plek binnen De Schildkamp die de geest scherpt, vindingrijkheid stimuleert en het buiten de kaders denken bevordert. Precies wat u als organisator zoekt.

Ook bijzonder in het 'gewone'

De Schildkamp is dus meer en anders dan gewone hotel- en conferentiecentra en voortdurend bezig met innovaties om echt toegevoegde waarde te creëren voor de zakelijke markt.
Dat neemt niet weg dat u bij De Schildkamp ook de 'normale' faciliteiten vindt, maar zelfs deze zullen u aangenaam verrassen en u kunt ze bovendien combineren met alle bijzondere activiteiten. Er zijn 10 prachtig geoutilleerde vergaderzalen en een grote congreszaal, waar zelfs auto's naar binnen gereden kunnen worden. De 64 hotelkamers hebben een bovengemiddelde grootte en als u overnacht kunt u genieten van het Health Center dat u binnendoor kunt bereiken en waar u gratis gebruik kunt maken van het zwembad, de sauna en fitnessapparatuur.
U kunt heerlijk eten in het à la carte restaurant dat een keur aan schilderachtige (streek)gerechten biedt en in het grand café kunt u gezellig borrelen, van een klein hapje genieten en zelfs bowlen op een van de zes sfeervol verlichte banen. Fietsen zijn te huur voor een prachtige tocht door de Betuwe of langs de Linge en u kunt de sportzaal afhuren voor bijvoorbeeld archery tag, bubble voetbal of boogschieten.
De mogelijkheden bij De Schildkamp zijn werkelijk eindeloos.

Gratis parkeren, makkelijk bereikbaar

Parkeerzorgen kent De Schildkamp niet. Er zijn meer dan 250 gratis parkeerplaatsen. Een voordeel is ook de ideale ligging in de driehoek van de A15, A2 en A27, direct onder de rook van Leerdam, op enkele minuten van de knooppunten Everdingen, Deil en Gorinchem. Dus altijd dichtbij. En wie met het openbaar vervoer komt kan uitstappen in station Leerdam; een pendeldienst is aanwezig.

$alt
$alt
Aantal zalen 10
Basisprijs (4 u/10 p) € 295,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 07:00 - 00:00
Dinsdag 07:00 - 00:00
Woensdag 07:00 - 00:00
Donderdag 07:00 - 00:00
Vrijdag 07:00 - 00:00
Zaterdag 07:00 - 00:00
Zondag 07:30 - 22:00

Parkeermogelijkheden

250 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Deels afsluitbaar.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,30
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

A la carte maar ook Menusuggesties, Ruim aanbod Buffetten.
Wijnkaart, bierkaart. Eigen keukenbrigade die werken met dagelijkse verse aanvoer. Exclusief dineren of lunchen in aparte ruimte is ook mogelijk.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
12%
Score 9
37%
Score 8
50%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
19-12-2017 17:02:31
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
04-12-2017 18:07:34
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
29-11-2017 15:31:17
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
28-11-2017 16:14:38
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
28-11-2017 14:26:13
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
23-11-2017 13:14:58
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
22-11-2017 16:37:41
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
22-08-2017 16:54:26
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 15 9 30
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 15 9 30
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,1 9,1 9,1
Gemiddelde score zaal 9,0 9,0 9,0 8,9
Gemiddelde score eten en drinken 9,5 9,1 9,0 9,1
Gemiddelde score boeking 9,5 9,5 9,5 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,2 9,2 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Asperen

Een bruikbare vergaderzaal zoeken in Asperen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Asperen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Asperen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Schildkamp in Asperen

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Asperen.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Asperen of in de regio Asperen of exclusief sturen naar De Schildkamp? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare venues in (de regio) Asperen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Schildkamp de juiste venue in Asperen?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!