De Schildhoeve Buitengewoon

Fluitenbergseweg 69 7931 PA Fluitenberg

Reviewscore
8,8
Reviews: 8De Schildhoeve beschikt over 6 moderne zalen, 2 knusse vergadernisjes en een ruime vide met fantastisch uitzicht over de landerijen. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een grote vergadering of voor een iets intiemere bijeenkomst, brainstormsessie, training, personeelsbijeenkomst of netwerkborrel met een zakelijke uitstraling of in een ontspannen en persoonlijke sfeer? Het kan allemaal bij De Schildhoeve in Fluitenberg.

Al onze zalen zijn standaard voorzien van een flip-over met papier en stiften, beamer (of 85 inch beeldscherm), beamer scherm en handmicrofoon. Ook beschikken wij over een gratis en ruim parkeerplein voor ongeveer 300 auto’s! Wij hebben voor u meerdere vergaderarrangementen samengesteld met een duur van 4, 8 of 12 uur , hierbij is de zaalhuur inbegrepen. Naast deze arrangementen is er in overleg veel meer mogelijk en doen wij u graag een aanbod op maat.
Vanaf medio maart kunt u ook bij ons overnachten in Het Huis Drenthe. Het Huis Drenthe beschikt over twee fijne en sfeervolle vergaderruimtes. Met landelijke uitzichten, priveterras en van alle gemakken voorzien. Een ruimte voor max. 12 personen (voorheen woonkamer inclusief grote keuken) en een kleinere (sub)ruimte voor max 8 personen.

De Schildhoeve is centraal gelegen in Drenthe (Hoogeveen) nabij snelweg A28 en de A37

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 222,50
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Partycentrum, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 00:00
Dinsdag 08:00 - 00:00
Woensdag 08:00 - 00:00
Donderdag 08:00 - 00:00
Vrijdag 08:00 - 00:00
Zaterdag 08:00 - 00:00
Zondag 08:00 - 00:00

Onze afdeling Receptie & Reserveringen is geopend op werkdagen van 09-17 uur. Onze ruimtes zijn 7 dagen in de week te reserveren (op basis van beschikbaarheid)


Parkeermogelijkheden

Op ons terrein beschikken wij over een gratis en ruim parkeerplein voor ongeveer 300 auto’s! Er kunnen tevens maximaal 8 electrische auto's opgeladen worden. Bij grote groepen zorgen wij graag voor parkeerbegeleiding.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,40
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

Ons enthousiaste keukenteam tovert graag de meest heerlijke gerechten voor u op tafel. Van ontbijt, lunch, diner of borrel. Niets is hen te gek. Heeft u speciale dieetwensen? Geen probleem, wij zorgen voor smakelijke alternatieven.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 8 8
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 8 8
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 8,9 8,9
Gemiddelde score zaal - - 8,6 8,6
Gemiddelde score eten en drinken - - 8,8 8,8
Gemiddelde score boeking - - 8,8 8,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 8,8 8,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Fluitenberg

Een bruikbare meetinglocatie zoeken in Fluitenberg die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Fluitenberg aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een congres of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Fluitenberg voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Schildhoeve Buitengewoon in Fluitenberg

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Fluitenberg.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Fluitenberg of in de regio Fluitenberg of exclusief sturen naar De Schildhoeve Buitengewoon? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte evenementenlocaties in (de regio) Fluitenberg verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Schildhoeve Buitengewoon de juiste venue in Fluitenberg?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!