De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Ruwenbergstraat 7 5271 AG Sint-Michielsgestel

Reviewscore
9,0
Reviews: 454



De Ruwenberg Hotel Meetings Events: vergaderen in de Brabantse natuur

Met 40 meetingrooms biedt De Ruwenberg ruimte aan alle soorten bijeenkomsten, zoals hybride events, vergaderingen, trainingen en productpresentaties. De meetingrooms liggen verspreid over 4 vleugels, elk met een eigen lounge en terras en zijn te bereiken via ruime brede gangen. Het is mogelijk om een gedeelte van De Ruwenberg exclusief te reserveren. De Ruwenberg is de perfecte locatie voor uw hybride of online event. De Ruwenberg werkt samen met een partner gespecialiseerd op het gebied van audiovisuele mogelijkheden. Uiteraard zijn verschillende opstellingen mogelijk; deelnemers kunnen deels fysiek en deels online aanwezig zijn. Verder kunnen ook de meetingrooms via een streaming met elkaar verbonden worden. Camera’s staan vanuit verschillende invalshoeken opgesteld en studiolicht, beeldregie en AV-specialisten zijn beschikbaar

De Ruwenberg is geheel volgens de richtlijnen van het RIVM ingericht. Het 14ha landgoed van De Ruwenberg is uitermate geschikt voor verschillende teambuildingsactiviteiten, zoals golfclinics, drone workshops, schapendrijven, schermen, varen op de Dommel en kookworkshops.

De 196 hotelkamers en de vele sportfaciliteiten, zoals de wellness, fitness en squashbanen, zorgen voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

De Ruwenberg in het kort:
• Ruim aanbod aan zalen voor vergaderingen, trainingen en congressen (2-450 personen)
• Exclusief gebruik van de vleugels. Een vleugel beschikt over 66 hotelkamers, 3 plenaire zalen en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Alle vergaderzalen beschikken over daglicht, uitzicht op het landgoed en beschikken over de laatste technologie.
• In nauwe samenwerking met onze chef worden er dagelijkse wisselende menu’s geserveerd en desgewenst op maat gemaakt
• Geschikt voor 1 of meerdaagse trainingen, inclusief overnachting (196 hotelkamers)
• Bereikbaar binnen 1 uur vanuit Amsterdam, 30 minuten van Eindhoven en 10 minuten van 's-Hertogenbosch
• 250 gratis parkeerplaatsen
• Landelijk gelegen, midden in het Brabantse landschap aan de rivier de Dommel
• In nauwe samenwerking met onze chef worden er dagelijkse wisselende menu’s geserveerd en desgewenst op maat gemaakt

Bereikbaarheid:
Het kasteel “De Ruwenberg” ligt vlakbij ’s-Hertogenbosch en de A2. Op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol en Düsseldorf, 1,5 a 2 uur van Antwerpen en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op ons zeer authentieke, 14 hectare grote landgoed.

Aantal zalen 40
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 450
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

De receptie is 24/7 bemand.


Parkeermogelijkheden

Op het landgoed zijn er 250 gratis parkeerplaatsen.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Lidmaatschappen:
,

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,9 beoordeeld

Voor de hedendaagse gast is ontbijten, lunchen en dineren meer dan alleen een maaltijd, het is namelijk een complete beleving en daar speelt ons team graag op in. Doordat we kwalitatief hoogstaande producten gebruiken presenteren we u met trots het beste van het pure Brabantse land. De fair trade en biologische producten ontbreken natuurlijk ook niet. In onze keuken is niets onmogelijk en we doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen zodat u ook een succesvol Culinair verblijf zult hebben bij De Ruwenberg.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Congress Care
 Congress care
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  03-09-2020

Wat fijn om weer een dag op locatie aan het werk te zijn!
Vandaag waren Pepijn Klerkx, Jeannette Slenders en Ellis Erren bij De Ruwenberg Hotel Meetings Events om het Webinar van het Netwerk Verpleegkundig Specialisten Oncologie te organiseren: 'Voorschrijven oncolytica door de VS in de praktijk'
O.a. in het programma: een paneldiscussie over dit onderwerp onder leiding van Koos van der Hoeven en de uitreiking van de Patient Centricity Award door Takeda. Bijna 250 deelnemers waren online aanwezig!

Het programma werd live uitgezonden vanuit De Ruwenberg Hotel Meetings Events door Uitgeverij Jaap Willem Smit, Lia Smit Oncologie.nu en is binnenkort on demand online beschikbaar.

 Maatschap Interne Geneeskunde
 
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  20-06-2020

Het was een voortreffelijke dag en zeer productief. Alles was goed georganiseerd en verzorgd.

 Educatieve Contentgroep
 
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  25-06-2020

Wat een prachtige locatie! Alles super geregeld top! De lunch was erg goed verzorgd. Wij zijn fan!

 Philips
 
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  03-07-2020

Hartelijk dank voor een fijn verblijf in De Ruwenberg afgelopen vrijdag. We hebben het als een uitstekend verblijf ervaren. De Ruwenberg is een heerlijke plek om te verblijven, ook in tijden van Corona! De techniek werkte goed, de kamer was fijn, de lounge ook en de service ook. De BBQ in de tuin was een hoogtepunt zeker met het zonnetje erbij.

 Academy and Bootcamp
 
 Gast
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  06-03-2020

Awesome 2 days with Academy bootcamp at De Ruwenberg Hotel Meetings Events

Last two days we were exploring data to enable municipalities to measure their impact to become climate neutral. We were split up in 5 teams of 5 people each and a 'dedicated!' coach for each team. Our team prepared a scoring modell for 's-Hertogenbosch.
36 hours to realize data-exploration, -engineering, -modelling, -science and a presentation.....

During this bootcamp we also followed a masterclass with sheep and border collies and a pubquiz.

We worked hard, learned a lot, had fun and even became one of the two winning teams!

Great teamwork!

 Tweedaagse meeting voor 100 personen
 Tweedaagse meeting met feestavond
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  28-01-2020

We hebben een goede tweedaagse bij jullie gehad. Service van De Ruwenberg was helemaal prima.
Ik heb veel complimenten terug gehoord op het eten, de zaal en de techniek in de zaal.

 Meerdaagse meeting voor 12 personen
 Meerdaagse meeting voor 12 personen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  25-11-2019

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en geweldige service tijdens de 2 laatste bijeenkomsten bij jullie.
Onze complimenten!

 Groot congres
 Groot event
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  09-12-2019

Alles is naar wens geweest, zeer flexibel, makkelijk dat we al 1 dag eerder konden opbouwen, super tevreden

 Trainer en terugkerende gast
 Trainer
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  14-11-2019

De verzorging is altijd top: heerlijk eten, goede bediening, alles goed geregeld, ook in de zalen. Het zwembad is mooi en groot. De kamers groot en lekkere bedden!

 Stichting Aan 't Werk
 Stichting Aan 't Werk
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  11-12-2019

Professioneel, netjes en goed verzorgd. Enthousiaste reacties over de gehele avond

 Meerdaags congres met teambuilding activiteiten
 Contactpersoon
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-01-2020

Alles is naar wens verlopen. Het was weer een groot succes.
Enorm veel dank aan iedereen van De Ruwenberg die er voor hebben gezorgd dat alles op tijd, naar wens en met veel plezier is verlopen.

Nogmaals dank aan iedereen, echt super die gastvrijheid en bereidheid van iedereen!

 Groot meerdaags event
 Anoniem - groot meerdaags event
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  22-08-2019

On behalf of xxxx I would like to mention that it has been very easy to work with you and the team at the De Ruwenberg.
The comments we have gotten by participants have been very positive on all regarding the venue.
Thank you!

 MG Car
 MG Car
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  20-09-2019

Just wanted to say a MASSIVE thank you to all the boys and girls at your beautiful hotel for making our visit so good last weekend, for many of the group it was their first visit to the Netherlands and it was good that their visit was in such lovely surroundings with friendly people.

 Expertum
 Expertum
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  04-10-2019

Ik wil jou en je collega’s heel erg bedanken voor een fantastisch geslaagd event.
Iedereen was super enthousiast over de locatie en het hele evenement.
Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld.

Hopelijk tot in de toekomst voor nog een super mooi event.

 Industrial Auctions
 Team Industrial Auctions
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  12-10-2019

Beste team van De Ruwenberg,

Wij en onze gasten hebben ontzettend genoten van onze tijd in De Ruwenberg.
De professionaliteit van jullie team heeft ervoor gezorgd dat de voorbereiding en de avond zelf perfect naar onze zin verlopen is. Geen verzoekje was teveel. GEWELDIG!
Bedankt! Namens Team Industrial Auctions

 De Zonnebloem
 50 jarig jubileum De Zonnebloem
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  21-09-2019

Betreft: 50 jarig jubileum De Zonnebloem 21-09-2019

Beste Team De Ruwenberg,

Via deze brief willen wij onze complimenten overbrengen en jullie bedanken voor het geweldige goed verzorgende feest dat wij zaterdag 21 september bij jullie hebben gehad.
Het meedenken, o.a. dineren in Atrium in plaats van in het restaurant om de exclusiviteit te waarborgen, geweldig. De bereidwilligheid om tot oplossingen te komen bij ombouw van het Atrium naar Theater, niets was jullie teveel alles kon, niets moest. Zelfs de Zonnebloemen op tafel, zeer attent.

De pauze tussen de voorstelling en het diner met hapjes en drankjes maar ook het diner zelf het was allemaal tot in de puntjes verzorgd, en alles werd gedaan door enthousiaste en vriendelijk medewerkers.

Door dit alles hebben onze gasten en vrijwilligers ontzettend genoten.

Nogmaals bedankt,

Groetjes De Zonnebloem Sint-Michielsgestel

 Trainer en terugkerende gast
 Trainer
 Gast
Bron  :  Facebook
Datum  :  17-09-2019

I'm back at the De Ruwenberg Hotel - Meetings - Events , Fantastic welcome when I arrived, like an old friend. And they've given me my favourite room. Thank you, I love you guys. Always great to wake up to this view and get the day started smiling.

Scoreverdeling

Score 10
57%
Score 9
32%
Score 8
8%
Score 7
1%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-06-2022 14:49:45
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-06-2022 14:24:45
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-06-2022 13:37:56
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-06-2022 13:07:22
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-06-2022 13:07:07
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-06-2022 13:07:01
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-06-2022 09:53:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-06-2022 09:52:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-06-2022 09:52:00
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-06-2022 09:51:49
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
04-05-2022 11:14:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-05-2022 13:30:21
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 32 3 8 77
Aantal Quick Reviews 87 168 86 375
Totaal aantal reviews 119 171 94 452
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 9,3 9,1 9,2
Gemiddelde score zaal 8,7 8,0 8,9 8,6
Gemiddelde score eten en drinken 8,8 9,0 9,0 8,9
Gemiddelde score boeking 9,0 9,3 9,2 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 8,9 9,1 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,3 9,6 9,8 9,5
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Sint-Michielsgestel

Een geschikte vergaderzaal zoeken in Sint-Michielsgestel die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Sint-Michielsgestel aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een congres of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Sint-Michielsgestel voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events in Sint-Michielsgestel

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Sint-Michielsgestel.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Sint-Michielsgestel of in de regio Sint-Michielsgestel of exclusief sturen naar De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare meetinglocaties in (de regio) Sint-Michielsgestel verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events de juiste venue in Sint-Michielsgestel?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door beoordelingen als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!