De Maaspoort Theater & Events

Oude markt 30 5911 HH Venlo

Reviewscore
9,0
Reviews: 128Samen met u een succesvol en sprankelend evenement organiseren; dat is onze missie!

De Maaspoort is de grootste theater- en congreslocatie in Noord- en Midden-Limburg. Het gebouw in de binnenstad van Venlo én aan de Maas bevat drie theaterzalen, vier subzalen, vier foyers, twee restaurants en een fantastisch dakterras.

Professionele begeleiding
Onze eventmanagers hebben maar één missie: ervoor zorgen dat uw evenement voldoet aan úw ideeën en doelstellingen. Dat doen zij door middel van professionele begeleiding, korte lijnen en een vast aanspreekpunt.

Culinaire veelzijdigheid
Met een breed assortiment aan smaakvolle streekproducten heeft onze eigen (!) keuken een verrassend veelzijdig aanbod met oneindig veel culinaire mogelijkheden voor elk budget.

Ruimte en flexibiliteit
De Maaspoort is ruim en veelzijdig. Met de allure van een theater en de passie en kennis van ons team van professionals, is uw evenement verzekerd van een bijzondere uitstraling en het WAUW-effect.

Vragen of meer info? Neem contact op met onze eventmanagers Veronique Schmitz of Michelle Jaspers.

Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 131,80
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 3.500
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Parkeermogelijkheden

De Maaspoort Theater & Events heeft een samenwerking met Q-park Parkeergarage Maasboulevard (560 parkeerplaatsen). Zo profiteren bezoekers van een interessante korting tot 50%.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,30
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,7 beoordeeld

Culinaire veelzijdigheid
Een belangrijk onderdeel van een geslaagd congres of evenement is de catering. Vol passie en creativiteit zorgen we ervoor dat uw evenement ook culinair een hoogtepunt wordt. Met een breed assortiment aan smaakvolle streekproducten heeft onze keuken een verrassend veelzijdig aanbod met oneindig veel culinaire mogelijkheden voor elk budget. Speciaal voor evenementen bieden wij diverse bijzondere mogelijkheden. Wat dacht u van een walking dinner, live cooking of een smoothie bar?

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
56%
Score 9
26%
Score 8
17%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-01-2020 10:45:18
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-01-2020 09:35:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 22:53:00
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 21:31:20
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 21:17:33
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
15-01-2020 21:04:22
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
15-01-2020 21:04:15
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 21:03:47
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 19:31:19
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
15-01-2020 19:22:11
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 19:21:24
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 19:21:05
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 36 15 13 84
Aantal Quick Reviews 0 20 0 22
Totaal aantal reviews 36 35 13 106
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,1 8,8 9,1 -
Gemiddelde score zaal 8,9 9,2 9,1 -
Gemiddelde score eten en drinken 8,5 8,7 9,0 -
Gemiddelde score boeking 9,3 9,1 9,2 -
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 8,9 9,1 -
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,5 - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Venlo

Een zeer geschikte meetinglocatie zoeken in Venlo die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Venlo aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een beurs of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Venlo voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Maaspoort Theater & Events in Venlo

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Venlo.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Venlo of in de regio Venlo of exclusief sturen naar De Maaspoort Theater & Events ? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte evenementenlocaties in (de regio) Venlo verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Maaspoort Theater & Events de juiste venue in Venlo?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!