De Maaspoort Theater & Events

Oude markt 30 5911 HH Venlo

Reviewscore
9,0
Reviews: 176Samen met u een succesvol en sprankelend evenement organiseren in een inspirerende omgeving; dat is onze missie!

De Maaspoort is de grootste event- en congreslocatie in Noord- en Midden-Limburg. Het gebouw in de binnenstad van Venlo met een prachtig uitzicht over de Maas bevat drie theaterzalen, vier vergaderzalen, vier foyers, twee restaurants, een hotel en een fantastisch dakterras.

Professionele begeleiding
Onze eventmanagers zorgen ervoor dat uw evenement voldoet aan úw ideeën en doelstellingen en overtreffen graag uw verwachtingen. Ze bieden professionele begeleiding, korte lijnen en een vast aanspreekpunt binnen een veelzijdig team.

Culinaire veelzijdigheid
Met een breed assortiment aan smaakvolle streekproducten hebben onze eigen restaurants een verrassend veelzijdig aanbod met oneindig veel culinaire mogelijkheden voor elk budget.

Ruimte en flexibiliteit
De Maaspoort is ruim en veelzijdig, maar tegelijkertijd functioneel en intiem. Met de allure van een theater, eigen techniek en team van ervaren professionals, is uw evenement verzekerd van een bijzondere uitstraling en het WAUW-effect dat van begin tot einde klopt.

Vragen, een locatiebezoek of meer info? Neem contact op met onze eventmanagers Veronique Schmitz of Michelle Jaspers.

Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 131,80
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 3.500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

De Maaspoort Theater & Events heeft een samenwerking met Q-park Parkeergarage Maasboulevard (560 parkeerplaatsen). Zo profiteren bezoekers van een interessante korting tot 50%.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,00
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,7 beoordeeld

Culinaire veelzijdigheid
Een belangrijk onderdeel van een geslaagd congres of evenement is de catering. Vol passie en creativiteit zorgen we ervoor dat uw evenement ook culinair een hoogtepunt wordt. Met een breed assortiment aan smaakvolle streekproducten heeft onze keuken een verrassend veelzijdig aanbod met oneindig veel culinaire mogelijkheden voor elk budget. Speciaal voor evenementen bieden wij diverse bijzondere mogelijkheden. Wat dacht u van een walking dinner, live cooking of een smoothie bar?

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
56%
Score 9
26%
Score 8
17%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-01-2020 10:45:18
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-01-2020 09:35:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 22:53:00
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 21:31:20
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 21:17:33
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
15-01-2020 21:04:22
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
15-01-2020 21:04:15
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 21:03:47
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 19:31:19
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
15-01-2020 19:22:11
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 19:21:24
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 19:21:05
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 15 19 19 89
Aantal Quick Reviews 20 0 0 20
Totaal aantal reviews 35 19 19 109
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,8 9,1 9,1 9,1
Gemiddelde score zaal 9,2 9,0 8,9 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 8,7 8,8 8,8 8,7
Gemiddelde score boeking 9,1 9,3 9,4 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 9,1 9,0 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,5 - - 9,5
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Venlo

Een passende vergaderzaal zoeken in Venlo die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Venlo aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Venlo voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Maaspoort Theater & Events in Venlo

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Venlo.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Venlo of in de regio Venlo of exclusief sturen naar De Maaspoort Theater & Events ? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte meetinglocaties in (de regio) Venlo verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Maaspoort Theater & Events de juiste locatie in Venlo?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door beoordelingen als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!