De Kastanjehof

Kloosterlaan 1 3749 AJ Lage Vuursche

Reviewscore
9,4
Reviews: 16Een unieke locatie in het groen nodig – goed bereikbaar, met alle faciliteiten, comfort en service? Wij gaan, samen met jou, het perfecte event creëren. Vergaderen in De Kastanjehof betekent een volledig verzorgde invulling met veel van onze lokale en huisgemaakte producten. De drie vergaderruimtes bieden capaciteit aan groepen van 4 tot 50 personen.

Alle ruimtes zijn sfeervol en huiselijk ingericht. Daarnaast grenzen ze aan de tuin en nodigen ze de deelnemers uit om na de vergadering, brainstorm of presentatie nog gezellig na te borrelen.

Voor grotere evenementen, zoals een huwelijk of bedrijfsfeest, is de maximale capaciteit ongeveer 200 personen.

Voor meerdaagse bijeenkomsten hebben wij 14 comfortabele hotelkamers beschikbaar. In ons hotel kunnen in totaal 30 personen overnachten.

Heeft je event of bijeenkomst extra invulling nodig? Wij werken samen partijen op het gebied van buitenactiviteiten, coaching en andere educatieve invullingen.

IETS SPECIAALS TE VIEREN?
Je kunt bij ons borrelen, barbecueën, of je gasten verwennen met een walking dinner. Van oesters en bubbels tot een boerenbroodlunch, wat je smaak ook is, wij denken graag met je mee over het perfecte programma!

Neem vooral contact met ons op! Bij de Kastanjehof vinden we persoonlijke service het belangrijkst, en denken we graag met je mee om jouw speciale dag onvergetelijk te maken.

$alt
Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 470,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 50
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 23:00
Dinsdag 09:00 - 23:00
Woensdag 09:00 - 23:00
Donderdag 09:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 00:00
Zaterdag 09:00 - 00:00
Zondag 09:00 - 23:00

Openingstijden Restaurant:
Elke dag vanaf 09:00 uur

Openingstijden receptie hotel:
Elke dag van 09:00 uur tot 18:00 uur


Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

In ons restaurant serveren we verrassende en eigentijdse gerechten. We werken in onze keuken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig producten, waarbij we onze klassieke gerechten een moderne twist geven.

Onze wijnkaart biedt keuze uit verschillende spannende, unieke wijnen. Onze sommelier helpt je graag bij het kiezen van een wijn die perfect bij je gerechten aansluit.

Van toegankelijke gerechten voor de hele familie tot culinaire hoogstandjes: onze keuken heeft het allemaal in huis. Of het nu gaat om een lunch met heerlijke broodjes of onze specialiteit: de côte de boeuf. Neem vooral een kijkje op onze lunch– en dinerkaart!

Voor grote groepen hebben we in ons restaurant tal van opties. Walking dinners, borrels, lunches, diners of een uitgebreid, luxe barbecuemenu in onze tuin: het is allemaal mogelijk. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. We denken graag met je mee.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 16 16
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 16 16
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 9,5 9,5
Gemiddelde score zaal - - 9,2 9,2
Gemiddelde score eten en drinken - - 9,4 9,4
Gemiddelde score boeking - - 9,5 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,4 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Lage Vuursche

Een goed bruikbare vergaderlocatie zoeken in Lage Vuursche die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Lage Vuursche aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een congres of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Lage Vuursche voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Kastanjehof in Lage Vuursche

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Lage Vuursche.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Lage Vuursche of in de regio Lage Vuursche of exclusief sturen naar De Kastanjehof? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Lage Vuursche verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Kastanjehof de juiste venue in Lage Vuursche?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!