de Hooiberg

Ruige Weide 13A 3421 TH Oudewater

Reviewscore
9,6
Reviews: 53In de Hooiberg kun je vergaderen, trainen en met elkaar aan een project werken.
In het tegenwoordige drukke en soms vluchtige bestaan is het niet altijd makkelijk om met elkaar zonder (online) afleiding ergens op te focussen. Onze hooiberg biedt bij uitstek de ruimte voor offline bijeenkomsten waar onze groene ligging en persoonlijke service zorgen voor een vakantiegevoel bij zakelijke besprekingen, werksessies en trainingen.

$alt
Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 300,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 12
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 19:00
Dinsdag 08:00 - 19:00
Woensdag 08:00 - 19:00
Donderdag 08:00 - 19:00
Vrijdag 08:00 - 19:00

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Nee
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Wij willen graag dat onze gasten een beetje vakantiegevoel ervaren als ze bij ons vergaderen. Allerlei versnaperingen in de vergaderruimte en een extra lekkere lunch onderstrepen dat.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 En Profiel
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  : 

Op een prachtige plek, middenin het groene hart, ligt deze parel van een vergader- en trainingslocatie. De faciliteiten zijn van hoge kwaliteit en professioneel om zakelijke klanten goed te kunnen ontvangen. Tegelijkertijd zit je midden tussen de weilanden in het groen en kun je echt even de tijd vergeten en op een ander niveau met elkaar werken/ het gesprek aangaan. Francine is een attente gastvrouw, die aan alles denkt. De catering is van hoge kwaliteit, helemaal in lijn met de zorgvuldig ingerichte ruimte. Geschikt voor teams en individuele sessies.

 Robidus
 Robidus
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  10-10-2018

Wat een topplek! Mooie lichte ruime plek midden in de natuur. Mogelijkheden voor binnen en buiten. Goede koffie. Echt een aanrader en veel beter dan de standaard locaties in een hotel

 Annemarie van Luttikhuizen
 
 Gast
Bron  :  Google+
Datum  : 

Op een prachtige plek, middenin het groene hart, ligt deze parel van een vergader- en trainingslocatie. De faciliteiten zijn van hoge kwaliteit en professioneel om zakelijke klanten goed te kunnen ontvangen. Tegelijkertijd zit je midden tussen de weilanden in het groen en kun je echt even de tijd vergeten en op een ander niveau met elkaar werken/ het gesprek aangaan. Francine is een attente gastvrouw, die aan alles denkt. De catering is van hoge kwaliteit, helemaal in lijn met de zorgvuldig ingerichte ruimte. Geschikt voor teams en individuele sessies.

 Josine Smelt-van de Wal
 
 Gast
Bron  :  Google+
Datum  :  28-02-2019

Wij hebben een intervisie bijeenkomst (inclusief een yoga les) gedaan bij Vergaderenindehooiberg en dit was zeer geslaagd. Genoten van de prachtige entourage, moderne faciliteiten, goede verzorging van Francine en mooie uitzicht. Centraal gelegen (aan te raden met elkaar mee te rijden voor laatste stuk na reis met openbaar vervoer).

 Judith van Diemen
 Scrum Company
 Gast
Bron  :  Google+
Datum  :  31-01-2019

Bij vergaderen in de Hooiberg heb je alles wat je nodig hebt in een ontspannen omgeving met een enorme gastvrijheid. Voor onze Agile & Scrum training zijn wij twee dagen ondergedoken in het pittoreske Oudewater. Wanneer je door de prachtige laan met knotwilgen aan komt rijden voel je meteen in een andere wereld (al heeft de sneeuw hier wellicht ook aan bijgedragen). De ruimte zelf is ook zeer prettig. Veel licht, ruimte, goede faciliteiten en mooie inrichting. De lunch was zeer lekker, vers en gevarieerd. De tussendoortjes en met name de soep waren ook heerlijk. Francine, de gastvrouw zorgt dat je niks tekort komt. Al met al een inspirerende locatie waar alles aanwezig is voor een geslaagde bijeenkomst.

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 6 3 2 19
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 6 3 2 19
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,1 10 10 9,8
Gemiddelde score zaal 9,4 10 10 9,8
Gemiddelde score eten en drinken 9,4 9,7 9,2 9,4
Gemiddelde score boeking 9,6 10 8,8 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 9,9 9,5 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Oudewater

Een goed passende vergaderruimte zoeken in Oudewater die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Oudewater aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Oudewater voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

de Hooiberg in Oudewater

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Oudewater.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Oudewater of in de regio Oudewater of exclusief sturen naar de Hooiberg? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) Oudewater verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is de Hooiberg de juiste venue in Oudewater?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!