De Hoftafel

Emmaweg 86 1241 LJ Kortenhoef

Reviewscore
9,7
Reviews: 20De Hoftafel is een voormalige boerderij uit 1851, gelegen in Kortenhoef (nabij Hilversum) en is in de jaren 30 verbouwd tot een uniek landhuis. Het is een bijzondere plek waar je je direct thuis voelt en waar in alle rust en privacy een vergadering, brainstorm, heidag, workshop of training kan worden gegeven.

De locatie is professioneel uitgerust en voorzien van alle gemakken. De locatie is geschikt tot 14 personen in boardroom en 10 personen in een cirkel-opstelling.

Vanuit de vergaderruimte loop je zo de grote besloten tuin in met mooie vijver en pergola waar je heerlijk buiten kunt zitten en eten, in de zon of in de schaduw.

In de tuin ligt tevens een studio waar een yoga sessie kan worden verzorgd. Of wat te denken van een workshop Urban Sketch of Bosbaden? In de gezellige keuken is volop ruimte voor het verzorgen van een lunch, snack of ter afsluiting een borrel.

Vanuit een duurzame visie is de catering grotendeels biologisch en volgt De Hoftafel de seizoenen. De producten worden van lokale leveranciers betrokken en zijn -waar mogelijk- uit eigen moestuin. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen (vegetarisch, veganistisch en glutenvrij).

De Hoftafel beschikt op de 1ste verdieping over 3 break-out rooms: 2 lichte kamers en een ruimte met een extra koffiecorner. Hierdoor kan de groep makkelijk opgesplitst worden, kunnen mensen zich even terugtrekken en is de locatie tevens uitstekend geschikt voor trainingen.

De locatie bevindt zich vlakbij Hilversum, op korte afstand van Utrecht en Amsterdam. De locatie is gemakkelijk bereikbaar, er is parkeergelegenheid bij het pand voor 10-14 auto's. Tevens is er een 1 oplaadpaal.

De Hoftafel maakt onderdeel uit van Meetables, de specialist voor buitengewoon vergaderen in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en ’t Gooi.

$alt
Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 18
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Woonhuis

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Training

Openingstijden

Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De locatie is alleen doordeweeks overdag geopend.


Parkeermogelijkheden

De locatie bevindt zich vlakbij Hilversum, op korte afstand van Utrecht en Amsterdam. De locatie is gemakkelijk bereikbaar. Er zijn 8 parkeerplekken bij het pand zelf en er is voldoende parkeergelegenheid op een nabij gelegen ruim parkeerterrein dat zich op een paar minuten loopafstand van de locatie bevindt.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,7 beoordeeld

Voor borrelhappen, diners, walking dinners of finger food buffet wordt samengewerkt met Satka Cosic van EcoGastronomy. Voor ontbijt, lunch, borrelhap en winterse stamppotten werken we samen met Johan Bijland van Cooke'D. Ook met specifieke eetwensen kan rekening worden gehouden (vegetarisch, allergieën, etc.).

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 0 3 7
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 0 3 7
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,5 - 9,7 9,6
Gemiddelde score zaal 9,5 - 9,7 9,6
Gemiddelde score eten en drinken 9,5 - 10 9,7
Gemiddelde score boeking 9,5 - 10 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,5 - 9,8 9,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Kortenhoef

Een goed bruikbare vergaderzaal zoeken in Kortenhoef die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Kortenhoef aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Kortenhoef voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Hoftafel in Kortenhoef

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Kortenhoef.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Kortenhoef of in de regio Kortenhoef of exclusief sturen naar De Hoftafel? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare venues in (de regio) Kortenhoef verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Hoftafel de juiste meetinglocatie in Kortenhoef?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!