De Hoftafel

Emmaweg 86 1241 LJ Kortenhoef

Reviewscore
9,7
Reviews: 163



De Hoftafel in Kortenhoef (nabij Hilversum) heeft een stijlvolle, huiselijke inrichting waar je je direct thuis voelt. Gelegen in het groen is er alle rust en privacy voor een vergadering, brainstorm, ‘heidag’, workshop of training. Locatiehoudster en tevens gastvrouw Evalien Slinkert zorgt voor een warm welkom en persoonlijke aandacht.

Bij de Hoftafel houden we van lekker eten. We staan zelf in de keuken om een lekkere lunch te maken, heerlijke borrelplanken of een mooi bittergarnituur van scharrelvlees met uiteraard vegan opties. Wij maken het graag gezellig, open haard aan, muziekje aan en lekker bijkomen met je team. Daarnaast bereidt onze chef met liefde een uitgebreid 3 gangen diner. Onze menu’s wisselen per seizoen met een bijpassende wijnkaart.

De Hoftafel is geschikt tot 16 personen. Op de 1ste verdieping zijn er 3 break out rooms; 2 lichte kamers en een ruimte met extra koffiecorner. Hierdoor kan de groep makkelijk opgesplitst worden en is de locatie tevens uitstekend geschikt voor trainingen.

Opstelling & capaciteit:
Boardroom: 16 personen
U-vorm: 14 personen
Theater: 16 personen
Cirkel: 12 personen

Handig om te weten
- Gelegen in Kortenhoef (nabij Hilversum)
- Geschikt tot 16 personen
- Aangrenzende open keuken
- 3 break-out rooms en extra coffee corner
- Grote tuin met pergola
- Vrij parkeren, 1 laadpaal beschikbaar

*Meerdaagse sessie? Wij regelen graag een overnachting voor jouw team.

Faciliteiten
Beamer, elektrisch scherm, wifi, flip-overs, pennen, notitieblokken
Het is mogelijk om met creditcard te betalen op locatie

Trainingsaanbod
De Hoftafel gelooft dat investeren in lichamelijke en mentale gezondheid belangrijk is voor persoonlijk en zakelijk succes. Vandaar dat we diverse trainingen en een uitgebreid body/mind programma aanbieden. Op onze website vind je het gehele aanbod.

We verwelkomen je graag bij de Hoftafel.



$alt
Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 675,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 18
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Woonhuis, Buitenlocatie, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 22:00
Dinsdag 07:00 - 22:00
Woensdag 07:00 - 22:00
Donderdag 07:00 - 22:00
Vrijdag 07:00 - 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

De locatie is op geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 - 22:00. Op aanvraag zijn andere tijden ook mogelijk.


Parkeermogelijkheden

De locatie bevindt zich vlakbij Hilversum, op korte afstand van Utrecht en Amsterdam. De locatie is gemakkelijk bereikbaar. Er zijn 14 parkeerplekken bij het pand zelf en er is voldoende parkeergelegenheid op een nabij gelegen ruim parkeerterrein dat zich op een paar minuten loopafstand van de locatie bevindt. Ook is er 1 laadpaal.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,50
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,8 beoordeeld

Bij de Hoftafel houden we van lekker eten. We staan zelf in de keuken om een lekkere lunch te maken, heerlijke borrelplanken of een mooi bittergarnituur van scharrelvlees met uiteraard vegan opties. Wij maken het graag gezellig, open haard aan, muziekje aan en lekker bijkomen met je team. Daarnaast bereidt onze chef met liefde een uitgebreid 3 gangen diner. Onze menu's wisselen per seizoen met een bijpassende wijnkaart. 

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 11:44:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 11:44:28
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 08:57:18
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-05-2024 21:32:09
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-05-2024 11:09:05
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-05-2024 14:28:43
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-05-2024 07:56:12
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-05-2024 15:41:11
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-05-2024 17:13:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-05-2024 17:02:58
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-05-2024 17:02:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-05-2024 17:02:52
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 3 23 28
Aantal Quick Reviews 0 0 120 120
Totaal aantal reviews 0 3 23 148
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,7 9,7 9,7
Gemiddelde score zaal - 9,7 9,6 9,6
Gemiddelde score eten en drinken - 10 9,7 9,8
Gemiddelde score boeking - 10 9,8 9,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,8 9,7 9,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - 10 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Kortenhoef

Een goed bruikbare meetinglocatie zoeken in Kortenhoef die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Kortenhoef aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een evenement of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Kortenhoef voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Hoftafel in Kortenhoef

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Kortenhoef.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Kortenhoef of in de regio Kortenhoef of exclusief sturen naar De Hoftafel? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Kortenhoef verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Hoftafel de juiste evenementenlocatie in Kortenhoef?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door beoordelingen als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!