De Hoftafel

Emmaweg 86 1241 LJ Kortenhoef

Reviewscore
9,5
Reviews: 17De Hoftafel is een voormalige boerderij uit 1851, gelegen vlak bij het mooie plaatsje Kortenhoef en is in de jaren 30 verbouwd tot een uniek landhuis. Het is een bijzondere plek waar je je direct thuis voelt en waar in alle rust een brainstorm, inspirerende ‘heidag’, miniconferentie, training of creatieve activiteit gehouden kan worden.

De locatie is professioneel uitgerust en voorzien van alle gemakken.De grote vergaderruimte is geschikt voor gezelschappen tot 18 personen afhankelijk van de opstelling (boardroom, blok, theater). Gedurende Covid19 periode is de capaciteit 10 personen.

Vanuit de ruimte loop je zo de grote besloten tuin in met mooie vijver en pergola waar je heerlijk buiten kunt zitten en eten, in de zon of in de schaduw.

In de tuin ligt tevens een studio waar een yoga sessie kan worden verzorgd. Of wat te denken van een leuke fietstocht in de omgeving of een boottocht op de Loosdrechtse plassen? In de gezellige keuken is volop ruimte voor het verzorgen van een ontbijt, bijzondere lunch, of diner (in de vorm van een avondmaaltlijd). De catering wordt verzorgd door Cooked uit Hilversum. Er wordt gewerkt met biologische dagverse producten en ook met specifieke eetwensen kan rekening worden gehouden (vegetarisch, allergieën, etc.).

Ook is het mogelijk om in kleine groepen te werken indien nodig. Hiervoor zijn twee extra ruimtes beschikbaar op de eerste verdieping.De locatie bevindt zich vlakbij Hilversum, op korte afstand van Utrecht en Amsterdam. De locatie is gemakkelijk bereikbaar, er is parkeergelegenheid bij het pand voor ongeveer 4 auto's. Daarnaast is er ruim voldoende -gratis- parkeergelegenheid op een paar minuten loopafstand van de locatie.

De Hoftafel maakt onderdeel uit van Meetables, de specialist voor buitengewoon vergaderen in Amsterdam en omgeving, Utrecht en ’t Gooi.

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 18
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Woonhuis

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Training

Parkeermogelijkheden

De locatie bevindt zich vlakbij Hilversum, op korte afstand van Utrecht en Amsterdam. De locatie is gemakkelijk bereikbaar. Er zijn 8 parkeerplekken bij het pand zelf en er is voldoende parkeergelegenheid op een nabij gelegen ruim parkeerterrein dat zich op een paar minuten loopafstand van de locatie bevindt.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Voor borrelhappen, diners, walking dinners of finger food buffet wordt samengewerkt met Satka Cosic van EcoGastronomy. Voor ontbijt, lunch, borrelhap en winterse stamppotten werken we samen met Johan Bijland van Cooke'D. Ook met specifieke eetwensen kan rekening worden gehouden (vegetarisch, allergieën, etc.).

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 3 2 2 11
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 3 2 2 11
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,7 9,5 9,5 9,6
Gemiddelde score zaal 9,7 9,5 9,5 9,6
Gemiddelde score eten en drinken 9,7 9,0 9,5 9,4
Gemiddelde score boeking 9,7 9,0 9,5 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,7 9,3 9,5 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Kortenhoef

Een passende vergaderzaal zoeken in Kortenhoef die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Kortenhoef aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een congres of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Kortenhoef voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Hoftafel in Kortenhoef

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Kortenhoef.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Kortenhoef of in de regio Kortenhoef of exclusief sturen naar De Hoftafel? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte meetinglocaties in (de regio) Kortenhoef verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Hoftafel de juiste evenementenlocatie in Kortenhoef?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door gastervaringen als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!