De Groote Sociëteit

Vrijthof 36 6211 LE Maastricht

Reviewscore
9,7
Reviews: 11DE GROOTE SOCIËTEIT
De Groote Sociëteit is door haar mooie en centrale ligging een unieke evenementenlocatie voor het houden van presentaties, lezingen, vergaderingen en recepties. De stijlvolle zalen bieden een prachtige ambiance voor diners, feesten, (baby)borrels en andere mooie momenten die gevierd mogen worden.

U ontvangt uw gasten, klanten of medewerkers in een 19e -eeuwse sfeer met alle hedendaagse voorzieningen.

Exclusieve evenementenlocatie in hartje Maastricht tot ruim 275 gasten, met 3 stijlvolle zalen.

$alt
Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 275
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Parkeermogelijkheden

De Groote Sociëteit heeft een centrale ligging in hartje Maastricht. De locatie is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
U kunt uw auto parkeren in de Q-Park garage, op 20m afstand van de sociëteit.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,80
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,5 beoordeeld

Uitgebreide catering op maat
Uw wensen worden bij ons gehoord. Wij geven u graag advies met betrekking tot culinaire invulling. Ook op culinair niveau komen uw gasten niets tekort en zullen ze er nog lang over spreken

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 1 10 11
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 1 10 11
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 10 9,4 9,7
Gemiddelde score zaal - 10 9,6 9,8
Gemiddelde score eten en drinken - 10 9,1 9,5
Gemiddelde score boeking - 10 9,5 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 10,0 9,4 9,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Maastricht

Een goed bruikbare vergaderruimte zoeken in Maastricht die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Maastricht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een congres of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Maastricht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Groote Sociëteit in Maastricht

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Maastricht.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Maastricht of in de regio Maastricht of exclusief sturen naar De Groote Sociëteit? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende locaties in (de regio) Maastricht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Groote Sociëteit de juiste locatie in Maastricht?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door beoordelingen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!