De Fruitproeverij

Zandbergseweg 7A 4023 CC Rijswijk

Reviewscore
9,9
Reviews: 67Geniet van rust en ruimte en laat je inspireren op onze super mooie locatie gelegen midden in het land.

Groepen tot 12 personen krijgen het ecologische design tuinhuis tot hun beschikking met up-to-date audio-visuele middelen. Er is een heerlijk terras bij waar ook rond statafels vergaderd kan worden.

Er zijn diverse buitenactiviteiten mogelijk zoals kampvuur in de Willow dome of pizza bakken in het Bakhuisje.

Wij willen graag dat je je thuis voelt, daarom stemmen we altijd met je af op je wensen. We gebruiken de producten van ons bedrijf om vegetarische maaltijden te verzorgen. Ook bakken we zelf speltbrood en kunnen overweg met allerhande dieetwensen. Ons bedrijf is volledig pesticiden-vrij, dat vertaalt zich in een grote biodiversiteit op het terrein.

Er is ook mogelijkheid tot overnachten.

Door bij ons te boeken draag je je steentje bij aan ontwikkeling van biodiversiteit en duurzaamheid.

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 200,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 12
Airconditioning -
Receptie aanwezig -
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Flexwerken, Vergadering, Training, Workshop

Openingstijden

In overleg zijn alle dagen van de week mogelijk.Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken -
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,8 beoordeeld

Voor een hele dag vergaderen betaal je €15,00 voor kofiie/thee/water/sap
Veg. Ontbijt alles bio of uit de buurt €10,00
Veg. Lunch alles bio of uit de buurt € 18,75(soep/salade/brood)
Veg. 3 gangen Diner alles bio of uit de buurt € 25,00
borrel garnituur veg. bio € 5,00
eigen gemaakte appelcake met slagroom €2,00

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 16 13 0 41
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 16 13 0 41
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 9,9 - 9,9
Gemiddelde score zaal 9,9 9,7 - 9,8
Gemiddelde score eten en drinken 9,9 9,7 - 9,8
Gemiddelde score boeking 10 9,9 - 10
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 10,0 9,8 - 9,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Rijswijk

Een passende vergaderlocatie zoeken in Rijswijk die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Rijswijk aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Rijswijk voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Fruitproeverij in Rijswijk

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Rijswijk.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Rijswijk of in de regio Rijswijk of exclusief sturen naar De Fruitproeverij? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte evenementenlocaties in (de regio) Rijswijk verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Fruitproeverij de juiste meetinglocatie in Rijswijk?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!