de Eetvilla - eten - drinken - vergaderen

Soesterbergsestraat 122 3768 EL Soest
De eetvilla is een vergaderlocatie die naast natuurgebied de Soesterduinen ligt. Uitstekend bereikbaar en met alle gewenste faciliteiten. Na uw vergadering, training of cursus in één van onze 4 zalen kunt u genieten van onze gastvrije locatie met een bijzonder goede keuken.

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 150,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 40
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Woonhuis, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk

Openingstijden

Maandag 10:00 - 23:00
Dinsdag 10:00 - 23:00
Woensdag 10:00 - 23:00
Donderdag 10:00 - 23:00
Vrijdag 10:00 - 23:00
Zaterdag 10:00 - 23:00
Zondag 10:00 - 23:00

In overleg, altijd open


Parkeermogelijkheden

Wij hebben voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,50
Externe catering Nee

De Eetvilla staat bekend om zijn goede keuken en gastvrij bediening. Ontbijt of lunch kan in de ruimte zelf zijn of in ons sfeervolle restaurant. Voor het diner stelt onze chef-kok een 3 gangen diner voor.
Natuurlijk wordt dit naar uw wensen aangepast als u iets niet mag of liever niet wilt.

In uw arrangement is altijd koffie/thee en water inclusief in de prijs.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Soest

Een goed passende meetinglocatie zoeken in Soest die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Soest aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Soest voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

de Eetvilla - eten - drinken - vergaderen in Soest

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Soest.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Soest of in de regio Soest of exclusief sturen naar de Eetvilla - eten - drinken - vergaderen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende locaties in (de regio) Soest verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is de Eetvilla - eten - drinken - vergaderen de juiste venue in Soest?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!