De Dyck

Woudsedijk-Zuid 43 2481 NB Woubrugge

Reviewscore
9,6
Reviews: 5"Uw zaken, onze natuur"

"Bij ons zaaien, op kantoor oogsten"

"Geen sessie op de hei, maar met je handen in de klei"

Locatie
Evenementen- en vergaderlocatie Achter de Dyck ligt middenin het Groene Hart, volledig tussen de akkers en vlákbij Schiphol. Het uitzinnige contrast tussen de moderne faciliteiten en het authentieke boerenbedrijf biedt een uniek en verrassend decor. Vind hier de rust, ruimte, inspiratie en creativiteit voor elke zakelijke bijeenkomst in een ongedwongen sfeer met een bijzonder hoog serviceniveau.

Vergaderruimtes
Alle vergaderkamers zijn licht en ruim ingericht, bieden uitzicht over de polder en beschikken over moderne faciliteiten. Gezelschappen tot 20 personen kunnen terecht in de Hooizolder met Vide op de eerste verdieping met waanzinnig uitzicht over de polder. Voor grotere gezelschappen (tot 150 personen, theateropstelling) is de lichte Vierambachtszaal op de begane grond, ingericht met een gezellige bar en openslaande deuren een geschikte ruimte. De Oude Schuur biedt een uniek en rustiek decor voor elke bijeenkomst. Bij mooi weer is het terras ook een hele fijne werkplek óf kan er gebruik gemaakt worden van de pop-up vergaderruimtes middenin het land!Break-out/Activiteiten/Teambuilding
Bij Achter de Dyck kunt u ook terecht voor inspirerende teambuildingsessies in een bijzondere omgeving. Denkt u aan een korte unieke onderbreking van uw vergadering? Eigenaar Reinier Kempenaar maakt graag tijd vrij voor een rondleiding door de grote moestuin, het hart van het bedrijf! Met passie vertelt hij zijn verhaal en natuurlijk laat hij af en toe iets proeven. Of kies voor de workshop Samen Gerooid als echte teambuildingactiviteit. De landelijke omgeving en de ligging aan de Leidsevaart bieden ook mogelijkheden voor tal van andere activiteiten zoals schapendrijven, drone-vliegen of suppen.

Restaurant
De Dyck is behalve een schitterende zakelijke locatie ook een bijzonder restaurant waar op hoog niveau de mooiste gerechten worden bereid voor een lunch of diner, allen met seizoensproducten uit de eigen grote moestuin.

"Bij ons kunt u vergaderen op een bijzonder niveau; Polderniveau"

"Een bijzondere locatie vol landelijke inspiratie"

"Proef onze vriendschap tussen agrarisch en culiniar"

Aantal zalen 3
Basisprijs (4 u/10 p) € 410,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 150
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Industriële locatie, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00

Buiten de bovengenoemde openingstijden (restaurant) is onze vergader- en evenementenlocatie op aanvraag altijd geopend.


Parkeermogelijkheden

Zeer ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt -
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,9 beoordeeld

Bij de Dyck staat de grote moestuin, het hart van het bedrijf, centraal. Alle gerechten worden op hoog niveau en met respect voor omgeving en natuur bereid met de seizoensproducten uit de moestuin. Denk aan een gastronomisch meergangen lunch/diner maar ook een boerenlunch tijdens het vegaderen, een walking dinner als afsluiting van de dag of tijdens een seminar of een groente-shooter als middagsnack behoren tot de mogelijkheden.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-04-2021 16:40:11
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 0 1 4
Aantal Quick Reviews 0 0 1 1
Totaal aantal reviews 2 0 2 5
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 - 10 10
Gemiddelde score zaal 9,0 - 9,0 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 9,5 - 10 10
Gemiddelde score boeking 9,5 - 10 10
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 - 9,8 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - 10 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Woubrugge

Een zeer geschikte meetingspace zoeken in Woubrugge die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Woubrugge aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Woubrugge voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Dyck in Woubrugge

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Woubrugge.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Woubrugge of in de regio Woubrugge of exclusief sturen naar De Dyck? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende meetinglocaties in (de regio) Woubrugge verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Dyck de juiste venue in Woubrugge?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door reviews als management assistenten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!