De Dyck

Woudsedijk-Zuid 43 2481 NB Woubrugge

Reviewscore
9,4
Reviews: 35"Bij ons zaaien, op kantoor oogsten"

"Geen sessie op de hei, maar met je handen in de klei"

Locatie
Vergaderlocatie Achter de Dyck ligt middenin het Groene Hart, volledig tussen de akkers en slechts 15 minuten van Schiphol. De landelijke ligging en de moderne elementen in het interieur bieden een verrassend contrast. Weidse uitzichten, lichte vergaderruimtes, heerlijke buitenterrassen en een indrukwekkend grote moestuin waar vanuit jouw eten bereid wordt. Vind hier de rust, ruimte, inspiratie en creativiteit voor elke zakelijke bijeenkomst in een ongedwongen sfeer met een bijzonder hoog serviceniveau. Bij de Dyck staat duurzaamheid centraal en daar gaan ze steeds een stapje verder in. Het gehele jaar rond zijn ze 100% zelfvoorzienend in groenten en kruiden. Overschot wordt gefermenteerd of gevoerd aan de boerderijdieren. Binnenkort volgt ook zelfvoorzienendheid op het gebied van fruit uit de boomgaard en op het gebied van energie. Verder wordt er steeds meer gewerkt met duurzame en gerecyclede materialen. Dat maakt de Dyck circulair, circulekker en circuleuk.

Vergaderruimtes
Alle vergaderkamers zijn licht en ruim ingericht, bieden uitzicht over de polder en beschikken over moderne faciliteiten. Gezelschappen van 10 tot 20 personen kunnen terecht in de Hooizolder met Vide op de eerste verdieping met waanzinnig uitzicht over de polder. Voor grotere gezelschappen (tot 120 personen, theateropstelling) is de lichte Vierambachtszaal op de begane grond, ingericht met een gezellige bar en openslaande deuren een geschikte ruimte. De Oude Schuur biedt een heel uniek en rustiek decor voor elke bijeenkomst en is middels maatwerk te boeken. Bij mooi weer biedt het terras ook een hele fijne werkplek óf kan er gebruik gemaakt worden van een pop-up vergaderruimtes middenin het land!


Break-out/Activiteiten/Teambuilding
Bij Achter de Dyck kun je ook terecht voor inspirerende teambuildingsessies in een bijzondere omgeving. Er is voldoende ruimte voor grotere gezelschappen of om in groepjes uiteen te gaan. Even toe aan een originele onderbreking van jouw vergadering? Eigenaar Reinier Kempenaar maakt graag tijd vrij voor een rondleiding door de grote moestuin, het hart van het bedrijf. Met passie vertelt hij zijn verhaal en over de circulaire missie van de Dyck, natuurlijk laat hij af en toe iets proeven. De landelijke omgeving en de ligging aan de Leidsevaart bieden ook mogelijkheden voor tal van andere teambuildingsactiviteiten zoals schapendrijven, sport- en spelactiviteiten of een workshop.

Restaurant
Achter de Dyck gaat voor duurzaam en hoog culinair. Behalve een boerenlunch, fruitsmoothie of luxe moestuinhapjes tijdens jouw meeting kun je ook kiezen voor een gastronomisch meergangenmenu zoals in het restaurant wordt geserveerd. Altijd bereid met de producten van eigen land. Je maakt een culinaire reis over de akkers en de moestuin, een echte belevenis.

Achter de Dyck is partner van Meetables; specialist in buitengewone vergaderlocaties.

"Bij ons kun je vergaderen op een bijzonder niveau; Polderniveau"

"Proef onze vriendschap tussen agrarisch en culiniar"

$alt
Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 450,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 120
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Industriële locatie, Buitenlocatie, Restaurant, Tent

Geschikt voor

Brainstorm, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00

Eerder starten of later eindigen behoort tot de mogelijkheden.


Parkeermogelijkheden

Zeer ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt -
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,5 beoordeeld

Bij de Dyck weet je waar je eten vandaan komt. Alle groentes, kruiden, en het merendeel van de overige ingrediënten, komen van de eigen boerderij. Tijdens jouw vergadering kun je bijvoorbeeld genieten van een voedzame boerenlunch, koekjes met kruiden uit de tuin, een verse fruitsmoothie of luxe moestuinhapjes.

Je kunt echter ook kiezen voor een gastronomisch meergangen Moestuinmenu wat qua tijd ook prima in te passen is in jouw programma. Bij de Dyck denken ze graag met je mee.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
14-04-2021 16:40:11
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 13 7 10 31
Aantal Quick Reviews 0 0 0 1
Totaal aantal reviews 13 7 10 32
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,5 9,4 9,0 9,4
Gemiddelde score zaal 9,3 9,2 9,4 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 9,5 9,4 9,4 9,5
Gemiddelde score boeking 9,7 9,5 9,4 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,5 9,4 9,3 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Woubrugge

Een goed passende vergaderruimte zoeken in Woubrugge die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Woubrugge aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkborrel of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Woubrugge voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Dyck in Woubrugge

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Woubrugge.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Woubrugge of in de regio Woubrugge of exclusief sturen naar De Dyck? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende evenementenlocaties in (de regio) Woubrugge verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Dyck de juiste venue in Woubrugge?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!