De Buitenhorst

Franse baan 4 5374 RS Schaijk

Reviewscore
9,6
Reviews: 13De Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid in combinatie met sfeer en luxe maakt van een verblijf in De Buitenhorst en bijzondere belevenis. Onze accommodatie biedt de perfecte omgeving om een vergadering of meerdaagse training te organiseren. Prachtig gelegen tegen Natuurgebied De Maashorst en makkelijk bereikbaar via de A50-A59.

Een inspirerend symposium met klanten, teambuilding of een gezellig weekend met uw personeel. U heeft altijd het alleen gebruik van de ruimte zodat u niet gestoord wordt door andere groepen. Na een rustieke, inspirerende vergadering kunt u lekker de benen strekken en wandelen in het aangrenzende natuurgebied.

$alt
$alt
Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 225,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 9
Maximale capaciteit 80
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Woonhuis, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Geopend op alle dagen. Overnachting mogelijk.


Parkeermogelijkheden

U kunt parkeren op ons eigen terrein. Hier zijn 50 parkeerplaatsen beschikbaar.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,6 beoordeeld

In onze arrangementen is de verzorging van de maaltijden opgenomen. We serveren de maaltijden in buffetvorm. Omdat onze accommodatie ook beschikt over een aantal keukens is een verblijf op basis van zelfverzorging ook mogelijk.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 0 3 7
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 0 3 7
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,5 - 10 9,7
Gemiddelde score zaal 8,5 - 9,7 9,2
Gemiddelde score eten en drinken 9,5 - 10 9,6
Gemiddelde score boeking 9,5 - 10 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 - 9,9 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Schaijk

Een goed bruikbare meetingspace zoeken in Schaijk die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Schaijk aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Schaijk voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Buitenhorst in Schaijk

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Schaijk.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Schaijk of in de regio Schaijk of exclusief sturen naar De Buitenhorst? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) Schaijk verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Buitenhorst de juiste venue in Schaijk?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door recensies als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!