De Birkt Vergaderen

Dwarsweg 4 3951 KE Maarn

Reviewscore
9,2
Reviews: 144Deze lokatie heeft 2 accommodaties. Het Kabinet is geschikt voor ca. 9 personen en De Landkamer is geschikt voor ca. 4 personen. “Buiten”gewoon vergaderen betekent op onze lokatie in Maarn genieten en inspirerend vergaderen tussen bossen en landerijen met wallen daaromheen! Bijzonder kleinschalig en huiselijk vergaderen in de natuur van het platteland. Weg van witte kantoormuren in een hedendaags kippenhok met houtkacheltje en de (vogel)natuurgeluiden op de achtergrond. Hier heb je alle ruimte om in de gedachten creatief te zijn over je thema's en onderwerpen die besproken worden. Onderwijl geniet je van huisgemaakt lekkers als appeltaart en soep.

In deze privacy accommodatie wordt de gewenste luxe gecombineerd met de sfeervolle accenten van het interieur en van het kachel stoken met hout van eigen erf. Wanneer de gasten van de drukke provinciale weg afrijden, laten zij daarmee bewust hun drukke gedachten achter zich, slaan een rustige weg in omringd door natuur en ademen de rust in op weg naar hun “buiten”gewone en schitterende vergaderaccommodatie.

De gasten worden verrast door een onverwachte eekhoorn die helpt de walnoten uit de boom te plukken en door een ree die op zijn route langs komt.

Vanuit de vergaderlocatie kunt u genieten van het groene uitzicht met een vogelhuisje in de jaren oude knots van een boom die de gasten bij wijze van spreken vertelt hoe aangenaam toeven het is in een landelijke accommodatie. Vergaderen in het groen opent de deur naar inspiratie … op topniveau.

Eenmaal binnen verwachten zij een tafel met stoelen… maar tot ieders verbazing brandt daar ook een kacheltje om de ontspannen sfeer te benadrukken. De warme sfeer nodigt uit tot een lekkere zit waar de gasten voorlopig niet meer vandaan willen. Ieder seizoen biedt onze gasten iets speciaals: van zonnestralen op het terras tot een vuurkorf in de winter. Uniek is natuurlijk ook dat onze gasten de vergadering culinair ambachtelijk kunnen laten omlijsten.

Tussen de vergadersessies door nodigt de landelijke uitstraling uit tot het halen van een frisse neus. U kunt denken aan mountainbike tocht, solextocht, gezellig klootschieten, boogschieten, paardenfluisteren, boswandeling of één van de andere teamactiviteiten.U bent van harte welkom om uw (directie) vergadering, brainstormsessie, training, symposia, coachsessie, heidag, vergadering in combinatie met teambuilding landelijk vorm te geven op deze locatie!

De lokatie in Maarn ligt in een prachtige bosrijke omgeving. U kunt gratis parkeren voor de deur. U kunt gratis gebruik maken van de volgende faciliteiten: flip-over, Smartboard, hybride vergaderen, draadloos internet. .

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 275,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 12
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Flexwerken, Vergadering, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 22:00
Dinsdag 07:00 - 22:00
Woensdag 07:00 - 22:00
Donderdag 07:00 - 22:00
Vrijdag 07:00 - 22:00
Zaterdag 07:00 - 22:00
Zondag Gesloten

Graag verwelkomen wij u persoonlijk, neem daarvoor contact met ons op. Uw gastvrouw Annita van Elst


Parkeermogelijkheden

op eigen terrein

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Laat uw wensen horen, wij proberen ze in vervulling te laten gaan.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 11 15 17 62
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 11 15 17 62
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,2 9,4 9,3
Gemiddelde score zaal 8,9 9,0 8,9 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 8,7 8,9 9,3 9,0
Gemiddelde score boeking 9,4 9,6 9,5 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,1 9,2 9,3 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige venue voor je meeting in Maarn

Een zeer geschikte meetinglocatie zoeken in Maarn die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Maarn aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Maarn voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Birkt Vergaderen in Maarn

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Maarn.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Maarn of in de regio Maarn of exclusief sturen naar De Birkt Vergaderen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende locaties in (de regio) Maarn verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Birkt Vergaderen de juiste evenementenlocatie in Maarn?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door gastervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!