De Amstel tafel

Achterdijk 64 1191 JL Ouderkerk aan de Amstel

Reviewscore
9,5
Reviews: 172



Winnaar Nationale Meeting Award 2019, categorie small.
3e prijs Provincie Award 2019, Noord-Holland, categorie small.
3e prijs Provincie Award 2020, Noord-Holland, categorie small


De Amstel tafel is een knusse, inspirerende ruimte, grenzend aan een villa en gelegen aan het water in Ouderkerk a/d Amstel. Deze buitengewone locatie is bij uitstek geschikt voor kleinschalige zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, strategische sessies, trainingen en workshops.
De locatie heeft 2 ruimtes welke altijd exclusief (aan 1 groep) worden verhuurd. Capaciteit normaal 12 personen. Tijdens Covid19 kunnen er maximaal 6 personen aan de grote tafel (boardroom). 7 of 8 personen in overleg (afhankelijk van opzet bijeenkomst).

De Amstel tafel staat voor persoonlijke aandacht, flexibiliteit, inspiratie en rust. Na een warm welkom met een kop lekkere (Nespresso) koffie of thee kun je aanschuiven aan de grote vergadertafel. De twee ruimtes die de Amstel tafel heeft worden exclusief gereserveerd. De extra zithoek is ideaal om even te ontspannen.

Goed om te weten: bij de Amstel tafel is voldoende gratis parkeergelegenheid. Uniek is het heerlijke terras met uitzicht op de Amstel. Bij lekker weer sta je zo buiten en kun je verder vergaderen of genieten van een lekkere lunch aan de grote picknicktafel. Of laat je ophalen door een luxe sloep van Ouderkerk sloepverhuur en geniet van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.


De Amstel tafel maakt onderdeel uit van Meetables, de specialist voor buitengewoon vergaderen in de omgeving van Amsterdam, Schiphol, Utrecht en 't Gooi.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 12
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Woonhuis, Buitenlocatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Workshop, Brainstorm

Parkeermogelijkheden

Bij de Amstel tafel zijn 3 plekken op eigen terrein en er is voldoende gratis parkeergelegenheid langs de openbare weg waar de locatie aan gelegen is.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,5 beoordeeld

Op cateringgebied wordt er samengewerkt met vaste cateraars voor lunch, borrel of diner (in de vorm van een avondmaaltijd). In de nabije omgeving zijn ook diverse goede restaurants.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
34%
Score 9
57%
Score 8
7%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-05-2021 13:24:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-05-2021 13:24:47
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
21-05-2021 13:21:03
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
21-05-2021 13:20:54
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-04-2021 16:13:54
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-04-2021 16:13:50
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
22-04-2021 12:52:10
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
02-07-2020 16:04:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-07-2020 16:04:11
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-07-2020 16:03:56
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-03-2020 17:08:54
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-03-2020 19:08:44
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 10 2 1 0
Aantal Quick Reviews 79 11 7 126
Totaal aantal reviews 89 13 8 172
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 10,0 9,0 9,5
Gemiddelde score zaal 9,6 10,0 9,0 9,5
Gemiddelde score eten en drinken 9,7 9,5 10,0 9,5
Gemiddelde score boeking 9,5 10,0 10,0 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,5 9,9 9,5 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,2 9,9 9,6 9,2
Weging 5% 7,5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,5
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Ouderkerk aan de Amstel

Een passende meetinglocatie zoeken in Ouderkerk aan de Amstel die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Ouderkerk aan de Amstel aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een event of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Ouderkerk aan de Amstel voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Amstel tafel in Ouderkerk aan de Amstel

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Ouderkerk aan de Amstel.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ouderkerk aan de Amstel of in de regio Ouderkerk aan de Amstel of exclusief sturen naar De Amstel tafel? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende evenementenlocaties in (de regio) Ouderkerk aan de Amstel verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Amstel tafel de juiste meetinglocatie in Ouderkerk aan de Amstel?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!