De Amstel tafel

Achterdijk 64 1191 JL Ouderkerk aan de Amstel

Reviewscore
9,8
Reviews: 181



Winnaar Publieksprijs 2022, categorie small
Winnaar Nationale Meeting Award 2019, categorie small.

3e prijs Provincie Award 2021, Noord-Holland, categorie small
3e prijs Provincie Award 2020, Noord-Holland, categorie small
3e prijs Provincie Award 2019, Noord-Holland, categorie small.

De Amstel tafel is een knusse, inspirerende ruimte, grenzend aan een villa en gelegen aan het water in Ouderkerk a/d Amstel. Deze buitengewone locatie is bij uitstek geschikt voor kleinschalige zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, strategische sessies, trainingen en workshops.
De locatie heeft 2 ruimtes welke altijd exclusief (aan 1 groep) worden verhuurd. De maximale capaciteit is 10 personen (op 1,5m afstand kunnen er 6 personen aan tafel).

De Amstel tafel staat voor persoonlijke aandacht, flexibiliteit, inspiratie en rust. Na een warm welkom met een kop lekkere (Nespresso) koffie of thee kun je aanschuiven aan de grote vergadertafel. De twee ruimtes die de Amstel tafel heeft worden exclusief gereserveerd. De extra zithoek is ideaal om even te ontspannen.

Goed om te weten: bij de Amstel tafel is voldoende gratis parkeergelegenheid. Uniek is het heerlijke terras met uitzicht op de Amstel. Bij lekker weer sta je zo buiten en kun je verder vergaderen of genieten van een lekkere lunch aan de grote picknicktafel. Of laat je ophalen door een luxe sloep van Ouderkerk sloepverhuur en geniet van al het moois dat de omgeving te bieden heeft.

Voor een afsluiting van de dag met diner verwijzen wij graag naar de mooie en goede restaurants in Ouderkerk met top chefs zoals Ron Blaauw en Jaimie van Heije, de Kruidfabriek bij Lute, of een lekkere biefstuk bij Loetje of meer bistro of brasserie gevoel bij de Oude Smidse of brasserie Paardenburg. We adviseren je graag.


De Amstel tafel maakt onderdeel uit van Meetables, de specialist voor buitengewoon vergaderen.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 10
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Woonhuis, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

In overleg kan er vroeger gestart of later geëindigd worden.


Parkeermogelijkheden

Bij de Amstel tafel zijn 3 plekken op eigen terrein en er is voldoende gratis parkeergelegenheid langs de openbare weg waar de locatie aan gelegen is.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Nee
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,8 beoordeeld

Op cateringgebied wordt er samengewerkt met Xiom Food&Events en de plaatselijke slager Bart Ridder. In de nabije omgeving zijn ook diverse goede restaurants. Er kan niet worden gedineerd op locatie.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
34%
Score 9
57%
Score 8
7%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-05-2021 13:24:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-05-2021 13:24:47
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
21-05-2021 13:21:03
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
21-05-2021 13:20:54
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-04-2021 16:13:54
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-04-2021 16:13:50
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
22-04-2021 12:52:10
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
02-07-2020 16:04:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-07-2020 16:04:11
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-07-2020 16:03:56
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-03-2020 17:08:54
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-03-2020 19:08:44
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 11 0 23
Aantal Quick Reviews 11 7 0 97
Totaal aantal reviews 13 18 0 120
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 9,9 - 9,9
Gemiddelde score zaal 10 9,8 - 9,8
Gemiddelde score eten en drinken 9,7 9,9 - 9,8
Gemiddelde score boeking 10 9,9 - 9,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,9 9,9 - 9,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,9 9,6 - 9,6
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Ouderkerk aan de Amstel

Een goed bruikbare vergaderruimte zoeken in Ouderkerk aan de Amstel die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Ouderkerk aan de Amstel aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een evenement of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Ouderkerk aan de Amstel voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Amstel tafel in Ouderkerk aan de Amstel

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Ouderkerk aan de Amstel.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ouderkerk aan de Amstel of in de regio Ouderkerk aan de Amstel of exclusief sturen naar De Amstel tafel? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Ouderkerk aan de Amstel verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Amstel tafel de juiste evenementenlocatie in Ouderkerk aan de Amstel?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!