Cultureel Centrum Cascade

Hoge Kade 50 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht

Reviewscore
9,0
Reviews: 342

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Bijeenkomst Indigo Zuid Holland-Zuid
 Yulius, Daniëlle de Jong
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  29-10-2019

Het algehele cijfer wat ik u geef is een 9.
Het gebruik van de ruimte en de bijbehorende middelen was goed geregeld.
Fijn personeel, ook heel behulpzaam. Wensen goed bespreekbaar.

 Verjaardag in grand café BOVEN.
 anoniem (particulier)
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  16-02-2019

We geven jullie een 8.
De boeking was prima, de locatie is ook fijn, de ruimte was gezellig ingericht met paarse lichtjes en de taartjes zijn echt heerlijk.
Eten en drinken was ook allemaal goed. Ik heb op een gegeven moment gevraagd of de bediening bij mensen lang wilde gaan om te vragen of ze iets wilden drinken.
Dat hebben ze toen gedaan. We komen zeker nog eens terug als dat aan de orde is.

 Ontbijtvergadering
 Lumeco B.V. - Diana Stoker
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  13-02-2019

Bedankt voor de goede service. Alles stond netjes klaar, alles werkte. Top!

 Trainingen
 Yulius, Roelie Keizer, Directeur MFC Brainpark
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  05-12-2018

Persoonlijk vond ik de verzorging en de sfeer een 8,5 waard.
Een mooi cijfer toch?
Een prachtige plek; gratis parkeren is fijn.
Hele aardige en behulpzame bediening. Rustige overleg en vergaderplekken en een fantastische en sfeervolle lounge.
Wat wil een mens nog meer.

 Filmvertoning "Mijn naam is Sophia"
 Mede organisator filmvertoning
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  03-10-2018

Dankzij de stimulerende belangstelling van het Cascade Team én de schilderachtige bekoorlijkheid en visueel comfort
van de Xebiuszaal, werd de vertoning van de film over de historie van de Sophiapolder een ongekend succes.
Een grande chapeau namens de 262 gasten. Graag tot een volgende keer.

Voor de locatie en eten/drinken geef ik graag een 10. En voor het boekingsproces een 9.

Een vriendelijke groet,
Dirk van Namen

 ABC Hogeschool
 ABC Hogeschool - diverse examens
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  26-06-2018

Mijn ervaringen met theater Cascade zijn zeer positief om de volgende redenen :

- De verantwoordelijke mensen denken mee
- De communicatielijnen zijn kort en helder
- Vragen worden adequaat en snel en goed afgehandeld
- De ter beschikking gestelde ruimtes voldoen aan onze eisen
- De parkeermogelijkheden zijn legio, gratis en dichtbij de locatie
- Prijs – kwaliteitsverhouding is prima

 Feestavond, Anoniem
 Particulier
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  17-02-2018

Ik wil laten weten dat ons discofeest een succes was vorige week zaterdag.
De zaal was mooi ingericht, bediening was prima, sfeer was goed.
Hartelijk dank voor jullie inzet!!

We hebben genoten.

Ook bedankt voor jullie cadeau. De handdoek zullen we zeker gebruiken.

 Technische cursussen van ROVC
 Elseline van der Vegt, Cursuscoördinator bij ROVC
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-12-2017

ROVC organiseert al jaren technische cursussen in Cascade
De samenwerking met Cultureel Centrum Cascade verloopt uitermate prettig.
De locatie is telefonisch goed bereikbaar en er wordt altijd meegedacht voor een passende oplossing.
Prijs kwaliteitsverhouding is goed en de service is keurig.

  Vergadering VVE Het Ravelijn
 VvE “Het Ravelijn”, Hans G.J. Meester (secretaris)
 Overig genoemd in testimonial
Bron  :  Email
Datum  :  23-05-2017

Een dag voorafgaand aan genoemde vergadering heb ik mij nog op de hoogte gesteld aangaande een mogelijkheid om een bloemetje en twee cadeaus even uit het zicht te kunnen plaatsen tot aan de overhandiging gedurende de vergadering van onze VvE. Ik werd daarbij heel netjes te woord gestaan en geholpen. De avond van de vergadering was ook goed aangeduid via het scherm. De indeling van de zaal was ook perfect en exact ingedeeld zoals verzocht. Koffie en thee was ook perfect geregeld. De muntjes voor de consumpties na de vergadering werden mij ook op tijd overhandigd. Kan alleen maar melden dat het allemaal UITSTEKEND geregeld was. Onze complimenten.

Vriendelijke groet,
Hans G.J. Meester (secretaris)
Namen het bestuur
VvE “Het Ravelijn”

  theaterarrangement bij voorstelling
 Werkgevers Drechtsteden
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  12-05-2017

Beste Aafke,

We hebben een geweldig leuke avond gehad vorige week vrijdag. Het gezelschap was erg leuk "Op sterk water" maar ik kende ze al dus was daarover niet verbaasd.
De bediening in de zaal was uitstekend, voorkomend en vriendelijk.

Kortom voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet,
Barbara Keuzenkamp
Secretaris Werkgevers Drechtsteden

 Informatieavond
 Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  12-04-2017

De samenwerking was supergoed.
Zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de avond zelf.
Professioneel en ter zake kundig.
Op alle vlakken een dikke 9.

 Post NL werkbespreking
 Post NL, Ruud Scherpers, Teamleider
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  29-03-2017

De reservering, de gastvrijheid, vriendelijk personeel, inrichting van de zaal, de bediening rond om de koffie, op alle fronten prima geregeld.

Een aanrader voor iedereen!

 Voorstellingen februari en maart 2017
 Develsteincollege, Suus van Driel, Dramadocente
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  16-03-2017

Devesltein Speelt

Voor het derde jaar met de examenvoorstelling in Cascade. Inmiddels vertrouwd met de zaal, de medewerkers en de sfeer. Het voelt werkelijk als thuiskomen om daar met de groep twee voor ons spannende dagen door te brengen.
Hulde voor de techniek mannen die altijd de rust bewaren en voor elk probleem een oplossing verzinnen.

Hulde voor de catering die op tijd ons buffet t had klaargezet waar we van gesmuld hebben.
Alle praktische zaken zijn goed af te stemmen met medewerkers tijdens het boekingsproces maar ook op de dagen zelf.
Wij zijn heel blij dat we Cascade inmiddels als vaste speelplek hebben, we zouden niet anders meer willen.
Volgend jaar weer!

 Lezing Natuurgeneeskunde
 Patanjali Yogacentrum
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-03-2017

Wij zijn uitermate tevreden over de locatie en de geboden mogelijkheden.
Wij hadden het probleem dat de spreker een verouderde laptop bij zich had met een niet passende kabel. Dit probleem werd echter snel en goed opgelost door een medewerker van u. Iedereen weer blij!!!

 Patrimonium personeelsuitje
 Woonvereniging Patrimonium Barendrecht, Joleen Ista (directiesecretaresse)
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  13-11-2016

Met collega’s en kinderen zijn we bij Cascade naar een sinterklaasvoorstelling geweest. Cascade dacht vooraf goed mee over de inrichting van ons evenement en ook op de dag zelf was alles goed geregeld! Dikke pluim en zeker een aanrader!

 Joke van der Ark
 Joke van der Ark (schrijfster)
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  17-09-2016

Op zaterdagmiddag 17 september heb ik in 5 van mijn kinderboeken gepresenteerd in de Cascadezaal. De kinderen van het Theaterhuis Drechtsteden speelden ter gelegenheid daarvan een aantal items uit de verhalen na. Alles is prima verlopen. Speciale complimenten voor de mannen van de techniek zijn hier zeker op z’n plaats. Ook de medewerkers van Café BOVEN verdienen een compliment. Zij hebben terwijl de voorstelling aan de gang was alle boeken keuring voor mij uitgestald zodat na afloop de verkoop meteen kon beginnen.

Video:
https://www.facebook.com/WeekbladDeBrug/videos/1111430945613724/?autoplay_reason=gatekeeper&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137
en van Theaterhuis op
https://www.facebook.com/Theaterhuis-Drechtsteden-1443897359263188/

 Marlies Schram
 
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  26-04-2016

Receptie dinsdagmiddag 26 april, Marlies Schram.
“Graag wil ik jullie heel hartelijk danken voor het mooie handdoekje dat ik mocht ontvangen van jullie, naar aanleiding van het ontvangen van een koninklijke onderscheiding die ochtend. Mijn familie bood mij een receptie aan, tegelijkertijd met Herman Jonker die ook werd onderscheiden.

Het is een topdag geworden voor mij mede door de feestelijke sfeer in de grote zaal en later ook in de andere zaal waar de receptie plaatsvond.

Hartelijk dank nogmaals voor de leuke attentie. “

 Jaap Kuipers, Personeelsvereniging Rabobank Drechtsteden
 Rabobank Drechtsteden
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  21-11-2015

We zijn zeer tevreden over locatie, voorzieningen en service.
We hebben een leuk Sinterklaasfeest gevierd en uitsluitend positieve reacties gekregen.
Bedankt voor de organisatie namens de PV van Rabobank Drechtsteden.

 Familie Goldman
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  27-06-2015

Per e-mail ontvangen betreffende dit feest:

“Een mailtje om U te vertellen dat wij U heel hartelijk dank zeggen voor de meer dan voortreffelijke wijze waarop U alles voor ons geregeld heeft. De zaal, de bloemen op de tafels, de versnaperingen en de dranken waren prima. De dames van de bediening waren erg vriendelijk en attent. Kortom : het was een bijzonder geslaagde avond. Nogmaals heel hartelijk dank.”

 Monique
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  01-08-2015

Reactie via de e-mail ontvangen over Surpriseparty:

“Het was geweldig!!! Wat een feest!! Beter had het niet kunnen zijn, de verrassing was groot en mijn man was helemaal overdonderd en vond het fantastisch. We hebben alleen maar complimenten gekregen voor het feest. DJ Wicky was heel goed, heeft super gedraaid, alles klopte, een echte aanrader!!

Ook de bediening was heel goed, alles verliep zo soepel, ze hebben heel hard gewerkt daarom ook hiervoor ons compliment.

Kortom: we hebben genoten en kunnen terug kijken op een meer dan geslaagde avond.

De combinatie zaal, inrichting (lounge), dakterras was wat ons betreft een hele goede combi, we hadden wel heel veel geluk met het mooie weer, en doordat de deuren open konden blijven werd het binnen niet te warm.

Kortom; alle lof. Ik ben heel blij dat ik bij jullie binnen ben gestapt om eens een praatje te maken over de mogelijkheden, mijn complimenten. Bedankt voor het op de juiste manier invulling geven van deze avond en voor het verzorgen van een zeer geslaagde avond.”

 Christa en Hans
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  29-05-2015

Reactie via de e-mail ontvangen over de bruiloft van Christa en Hans:

“We willen je nog heel hartelijk bedanken voor t enorm mooie feest wat we in Cascade hebben kunnen vieren. Je had het echt super geregeld! Zal echt een ieder aanraden om ook een feest bij jullie te vieren. Het eten was goed! De zaal was erg leuk versierd en ingericht. Dank voor alles!”

 Haparko Cosmetics
 Haparko Cosmetics
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  09-06-2015

Per e-mail ontvingen wij:
Wij hebben echt een fantastische dag gehad en heel veel positieve reacties.
Deze dag was mede dankzij jullie een succes.

Terugblik:
Op 9 juni 2015 mochten wij in Cascade Haparko Cosmetics verwelkomen voor het 25 jarig jubileum van Malu Wilz. Maarliefst 160 gasten uit binnen en buitenland mochten die dag genieten van een uitgebreid programma. Centraal stond de make up en de producten van van Malu Wilz, maar er werd ook heerlijk gegeten (met dank aan Chez Heeren Jansen), gedronken en genoten. Er was een show met roofvogels, presentaties, demonstraties, dans en cabaret.

Stichting Cascade bedankt Haparko Cosmetics voor deze mooie samenwerking.

Impressie: https://www.facebook.com/HaparkoCosmetics/videos/vb.232993790151391/773026309481467/?type=2&theater

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 39 27 16 105
Aantal Quick Reviews 11 0 0 78
Totaal aantal reviews 50 27 16 183
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 8,9 9,4 9,1
Gemiddelde score zaal 8,9 8,8 8,8 8,9
Gemiddelde score eten en drinken 8,7 8,9 9,3 9,0
Gemiddelde score boeking 9,3 9,0 9,3 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 8,9 9,2 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,1 - - 8,8
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Hendrik-Ido-Ambacht

Een passende vergaderlocatie zoeken in Hendrik-Ido-Ambacht die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Hendrik-Ido-Ambacht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een evenement of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Hendrik-Ido-Ambacht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Hendrik-Ido-Ambacht.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Hendrik-Ido-Ambacht of in de regio Hendrik-Ido-Ambacht of exclusief sturen naar Cultureel Centrum Cascade? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Hendrik-Ido-Ambacht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Cultureel Centrum Cascade de juiste venue in Hendrik-Ido-Ambacht?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!