Courtyard Amsterdam Airport

Bosweg 15 2131 LX Hoofddorp

Reviewscore
10
Reviews: 1Vergadering, seminar of meerdaags congres in het Courtyard hotel
Het Courtyard by Marriott Schiphol hotel heeft 10 multifunctionele vergaderzalen voor (meerdaagse) conferenties, vergaderingen en seminars tot 300 personen. De meetingzalen zijn onderling met elkaar te combineren en met de eventzalen van Claus. Indien gewenst kan er worden overnacht in het hotel tijdens meerdaagse events.

Vergaderarrangementen
Claus Park Collection biedt vergaderarrangementen voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om een scherp geprijsde vergaderarrangement, een meerdaags congres met overnachting of een bedrijfspresentatie met gebruik van meerdere meeting zalen.

Vergaderfaciliteiten:
• Regelbare verlichting
• Airconditioning
• WIFI internet
• Ergonomische stoelen en geluidsarme deuren
• Daglicht
• Exclusieve toegang tot de tuin voor gasten van het meeting center

Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € 240,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 8
Maximale capaciteit 300
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 00:00
Dinsdag 00:00 - 00:00
Woensdag 00:00 - 00:00
Donderdag 00:00 - 00:00
Vrijdag 00:00 - 00:00
Zaterdag 00:00 - 00:00
Zondag 00:00 - 00:00

Het hotel is 24 per dag geopend voor hotelgasten. Het hotel telt 10 vergaderzalen. De vergaderzalen zijn beschikbaar in de ochtend, middag en avond.


Parkeermogelijkheden

Het Courtyard hotel is uitstekend bereikbaar. Binnen een mum van tijd bent u er vanuit de richtingen Amsterdam en Haarlem. De Ringweg Amsterdam ligt op slechts 15 minuten en Haarlem op amper 10 minuten (bekijk de routebeschrijving via de button). Het hotel kent uitgebreide parkeermogelijkheden. Het eerste uur kunt u gratis parkeren, daarna zijn de kosten €1,65 per uur en €14,95 per 24 uur. Er rijdt dagelijks ook een shuttlebus volgens een vast schema tussen het hotel en Schiphol.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 10,0 beoordeeld

In Courtyard Amsterdam Airport hotel heeft u volop keuze als het gaat om drinken en dineren. Op de begane grond van het hotel worden in de sfeervolle brasserie overheerlijke gerechten geserveerd uit een internationale keuken. De kaart is uitgebreid en gevarieerd en ook is er een aparte wijnkaart met wijnen uit alle windstreken.

De Courtyard hotelbar en terras
Voor ontspanning en gezelligheid kunt u terecht in onze hotelbar met dartbord en poolbiljart. De vriendelijke bediening serveert hier een uitgebreid drankenassortiment met cocktails, bier, wijn, fris maar ook koffie en andere warme dranken. Kleine hapjes zijn ook verkrijgbaar. Bij mooi weer kunt u ook heerlijk relaxen op het terras.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 1 1
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 1 1
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 10 10
Gemiddelde score zaal - - 10 10
Gemiddelde score eten en drinken - - 10 10
Gemiddelde score boeking - - 10 10
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 10,0 10
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Hoofddorp

Een zeer geschikte vergaderlocatie zoeken in Hoofddorp die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Hoofddorp aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een beurs of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Hoofddorp voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Courtyard Amsterdam Airport in Hoofddorp

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Hoofddorp.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Hoofddorp of in de regio Hoofddorp of exclusief sturen naar Courtyard Amsterdam Airport? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Hoofddorp verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Courtyard Amsterdam Airport de juiste meetinglocatie in Hoofddorp?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!