Congrescentrum Orpheus

Churchillplein 1 7314 BZ Apeldoorn

Reviewscore
8,9
Reviews: 153De kracht van aandacht, díe ervaar je bij Congrescentrum Orpheus. En niet alleen jij ervaart die aandacht in de aanloop naar het event. Ook je gasten voelen zich gezien én ervaren de Orpheus 9+ beleving!

Elk event is uniek en vraagt om een gepersonaliseerde aanpak. Gericht op jouw wensen en behoeften. In de aanloop naar jouw event weten de Orpheus eventprofessionals de juiste vragen te stellen. Samen met jouw antwoorden én wat inspiratie vanuit ons betrokken team garanderen we een optimaal resultaat.

Op technisch vlak mag je van Orpheus ook wat verwachten! Of het nu gaat om een technisch basispakket of een compleet geregisseerde online studiosessie, wij regelen het voor je.
Zowel live, hybride als volledig online. Kun jij je focussen op de inhoud.

3 theaterzalen, 5 foyers, 8 multifunctionele ruimtes, 4 podia en 3 entrees. Zoals je ziet, geven we jouw event dus letterlijk én figuurlijk de ruimte. Flexibiliteit en exclusiviteit gegarandeerd!
Zoals je mag verwachten van een locatie als deze, geniet je van comfort en word je volledig ontzorgt. Laat 1.300 gasten samen komen voor een symposium in de Hanoszaal, feest met 1.000 gasten in de Rabobankzaal of laat 250 gasten aan jouw kick-off deelnemen in de Altioszaal. En wist je dat.. we door het inzetten van een livestream dit deelnemersaantal zonder moeite opschalen met een nulletje extra!

Orpheus hecht veel waarde aan duurzaamheid. Zo draait Restaurant O55 volledig op zonne-energie, is er overal dubbele beglazing en is het tapijt cradle-to-cradle. Voor een pand uit 1965, zijn wij trots het hoogst haalbare energielabel A (EPA Label A) te mogen dragen! Hergebruikte en duurzame materialen vind je overal in Orpheus terug. Licht uit…spot aan, maar dan uiteraard wel LED-spots!

Je vindt Orpheus in Apeldoorn, de groene achtertuin van Amsterdam. Goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het OV. Of je nu een inhoudelijk congres (in festivalstijl?) een swingend bedrijfsfeest, stijlvol diner(show), productpresentatie of een online- of hybride event organiseert, organiseer het samen met Congrescentrum Orpheus.

Heb je een vraag, een wens of behoefte aan inspiratie? Of ben je simpelweg benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze eventprofessionals Danielle en Marieke. Zij denken graag met je mee! Of kom eens langs om kennis te maken en je te laten inspireren door alle mogelijkheden van onze locatie.

$alt
$alt
Aantal zalen 11
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 2.250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Parkeermogelijkheden

De naastgelegen gemeentelijke parkeer parkeergarage beschikt over 420 parkeerplaatsen. Meer plaatsen nodig? Op loopafstand van Orpheus bevinden zich diverse parkeergarages.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht! Eet- en drinkmomenten zijn een belangrijk onderdeel om je event tot een succes te maken. Dat valt of staat met een scherp oog voor detail en een dosis vakmanschap. Op basis van je doel, doelgroep, thema en budget denkt ons team graag met jullie mee.

Wist je dat… we over een eigen keuken beschikken? En dat ons restaurant volledig draait op zonne-energie?

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 29 41 10 95
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 29 41 10 95
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,1 8,9 8,9 8,9
Gemiddelde score zaal 9,0 8,9 8,9 8,9
Gemiddelde score eten en drinken 8,5 8,5 8,6 8,6
Gemiddelde score boeking 9,0 9,1 9,2 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 8,9 8,9 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Apeldoorn

Een passende meetingspace zoeken in Apeldoorn die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Apeldoorn aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Apeldoorn voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Apeldoorn.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Apeldoorn of in de regio Apeldoorn of exclusief sturen naar Congrescentrum Orpheus? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Apeldoorn verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Congrescentrum Orpheus de juiste evenementenlocatie in Apeldoorn?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door beoordelingen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!