Congrescentrum B&I & Bij Fritz

Ceintuurbaan 2 -20 3847 LG Harderwijk

Reviewscore
9,0
Reviews: 245



Congrescentrum B&I is een unieke congres- en evenementenlocatie in Harderwijk, op korte afstand van de A28 en aan de rand van de Veluwse bossen. Verdeeld over twee monumentale gebouwen van een voormalige kazernecomplex vind je 16 moderne vergaderruimtes, 29 comfortabele hotelkamers, een grand café met terras, twee parkrestaurants en een evenementenhal. De locatie heeft alles in huis voor een geslaagde bijeenkomst, training, congres of evenement tot 1000 personen. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!
De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien: moderne presentatiemiddelen (draadloos presenteren), regelbare klimaatbeheersing, geluidsisolatie, een HD-beamer en razendsnelle WiFi. De ruimtes zijn licht en kunnen in iedere gewenste opstelling worden klaargezet.

Catering
Het gezellige Grand Café met terras en de sfeervolle foyer vormen een ontspannen omgeving voor een borrel, lunch of diner. Bouw & Infra Park verzorgt graag de culinaire invulling voor jullie. Een informele borrel, een heerlijke lunch, een uitgebreid buffet of een walking dinner? Alles is mogelijk. Uiteraard bestel je altijd een Bouwny bij de verse koffie. Ons eigen ‘iets lekkers’ gemaakt volgens geheim recept van de kok.

Hotelkamers
Ook voor een meerdaagse bijeenkomst ben je aan het juiste adres. Het sfeervol ingerichte hotel beschikt over 29 comfortabele hotelkamers, daarnaast kunnen extra kamers bijgehuurd worden in het naastgelegen hotel. De hotelkamers zijn voorzien van éénpersoons boxspringbedden, een eigen badkamer met sanitair, flatscreentelevisie (vernieuwd in 2018) en WiFi.

Buitenruimte
Naast bijzondere gebouwen beschikt de locatie ook over een uitgestrekt buitenterrein en twee evenementenpleinen. Er kunnen tenten en podia opgebouwd worden bij grotere evenementen. Ook voor een sportieve vergaderbreak of ontspannen teambuildingactiviteit is er volop buitenruimte aanwezig. Onze tip: boek een rondleiding over het terrein en leer alles over onze toekomstige kraanmachinisten, grond- weg- en waterbouwers en over de historische plek.

Aantal zalen 16
Basisprijs (4 u/10 p) € 195,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 1.000
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Industriële locatie, Kantoor, Buitenlocatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Binnen deze tijden is de afdeling Reserveringen telefonisch bereikbaar, bijeenkomsten kunnen uiteraard buiten deze tijden plaatsvinden.


Parkeermogelijkheden

Parkeren kan op de ruime algemene parkeerplaats. Ruim 700 gratis parkeerplaatsen zijn hier beschikbaar. Ook zijn er 6 laadpalen voor elektrische auto's.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,05
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,9 beoordeeld

Congrescentrum B&I heeft een duurzame samenwerking met inbusiness-cateraar: PDX Services. Onze catering kenmerkt zich vooral door maatwerk, van lunchpakketten tot borrelgarnituur en van bbq tot Hollands buffet. Altijd met verse, eerlijke producten van lokale leveranciers.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Patricia Oorthuis
 Croon Wolter en Dros
 Gast
Bron  :  Email
Datum  : 

'Ik heb erg veel positieve reacties mogen ontvangen, qua ruimtes en eten was het goed geregeld. Wat mij in het bijzonder opviel was de gastvrijheid van jullie medewerkers, ik kreeg het gevoel of ik al jaren bij jullie over de vloer kom.'

 Arno Kijzerwaard
 Leica GeoSystems
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  15-10-2019

'De dagen zijn weer prima bevallen. Jullie ruimte blijft fantastisch.
Opkomst was super. Bedankt weer voor de goede service!'

 Fleur Sijbrands
 Apollo Vredenstein
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  05-10-2018

'Perfecte locatie & service, alles in overvloed!'

 M. Roest
 Civilion Academy
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  04-10-2018

'Prettig gastheerschap. Bedankt!'

 Marieke Dik
 Civilion Academy B.V.
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  07-06-2018

'Zeer behulpzaam weer!'

 Rob van Kerkwijk
 Directeur Inforza
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  06-06-2018

'Hoi, ik wil je graag bedanken voor de meer dan uitstekende uitvoering & begeleiding van onze kennissessie gisteren. Ook de locatie en de faciliteit is ons meer dan prima bevallen - wordt vervolgd'.

 James de Mulder
 Allinq
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  11-04-2018

'Tophulp bij het instellen van de presentatie. Bedankt! Klantenservice een 10, zelfs ijsjes!'

 Femke Geleijnse en Petra Hetterscheid
 Jeugdbescherming Gelderland
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  30-11-2017

'Alles top. Blijft zeker op ons lijstje staan voor een locatie om te gebruiken.'

 Marieke Dik
 Civilion Academy
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  06-10-2017

'Altijd goed! Maak het niet vaak zo mee (en ik kom echt overal!). Super gastvrij & meedenkend.'

 Y. Hiddink
 Bouwend Nederland
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  02-10-2017

'Prettige ruimte, veel licht! Rustig en prima koffie.'

 Hiltje Begieneman
 Vicevoorzitter NVD
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  18-04-2017

'Wat een gastvrije ontvangst. Als bij de poort weet de portier wie de NVD is en waar ik heen moet. Eenmaal binnen werd ik welkom geheten door de gastvrouw van deze avond. De catering, de zaal: alles is top. Ook de uitrijkaartjes liggen al klaar. Kortom: een echte aanrader.'

 Joop Groenveld
 Nederlandse Geotextielorganisatie
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  13-04-2017

'Top, vertrouwd en gastvrij'

 A. Nijhof
 Nierpatientenvereniging Nederland
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  18-03-2017

'Linda, Bas, Eric en de andere dames, bedankt het was weer als vanouds! Dank jullie wel!'

 Roberto Tobon
 Sint Jansdal Ziekenhuis
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  31-10-2016

'Alles was perfect en naar wens verlopen ze waren zeer enthousiast over de hele dag, avondprogramma was zeer goed geslaagd. Hartelijk dank voor de goede ondersteuning uitstekende faciliteiten. Alvast tot binnenkort.'

 F. de Monchy
 Liandon
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  13-10-2016

Op het evaluatieformulier: 'Als de schaal ook de categorie 'uitstekend' had gehad, dan had ik die ingevuld voor 'persoonlijke aandacht' en 'algemene indruk personeel'.

 Floris de Monchy
 Pyramid Principle
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  29-09-2016

'Fijne trainingsaccommodatie, zeer persoonlijke en vriendelijke ontvangst, personeel is bovendien echt professioneel: dit is mijn favoriete locatie.'

 Carmen v/d Minnen
 IKT
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  21-09-2016

'Brendan is een topgozer (en de rest van het team ook)'

 Mike Belinfante
 Hyundai
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  11-06-2016

'Top, top, top!'

 Floris de Monchy
 De Monchy & Bakker
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  31-05-2016

'Goed is te weinig eer voor de aspecten 'persoonlijke aandacht' en 'algemene indruk personeel'. Deze zijn nl. zéér goed'.

 J. van Loo
 BNI Gerswin
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  08-03-2016

'Goed begin van een mooie samenwerking.'

 Robert van Plateringen
 Wielervereniging De IJsselstreek
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  27-02-2016

'Hopelijk het begin van een mooie samenwerking!'

 L.M. van Hoeve
 Jobtraining
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  18-02-2016

'Uitstekende service met veel (oprechte) persoonlijke aandacht.'

 I. d'Haens
 Liander
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  17-02-2016

'Ben weer aangenaam verrast door de grote betrokkenheid van de gastvrouw. Bedankt!'

 Theus van de Broek
 Antea Nederland B.V.
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  10-02-2016

'Fijn meegedacht, als altijd!'

 Chris van Trigt
 Soma Bedrijfsopleidingen
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  22-01-2016

'Prima verzorgd, prettige ruimte om te werken.'

 V. van Veen
 Fundeon
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  10-12-2015

Over de ontvangst:
'Zeer vriendelijk & behulpzaam. Beste ooit gehad!!!'

 P. v.d. Landen
 Helix Advies
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  15-12-2015

'Top, niets op aan te merken.'

 G. Windhouwer
 Alliander
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  03-12-2015

'Zeer tevreden. Flexibel, op laatste moment een kleine aanpassing, was geen probleem.'

 Marloes Hammenga
 Antea Group
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  12-11-2015

'Bedankt! We krijgen positieve opmerkingen over de accommodatie van onze deelnemers.'

 B. Knops
 Alliander
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  10-11-2015

'Goede constante kwaliteit en service'.

 De heer Schouten
 Aboma
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  04-11-2015

'Prima verzorgde dag, prettige locatie en goede service.'

 Karen Hillege
 Centrum voor Stressmanagement
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  05-11-2015

'Mooie locatie, goede voorzieningen, uitermate behulpzame en welkome ontvangst.'

 Loek Heijnen
 Alliander
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  18-11-2015

'Zeer hulpvaardige gastheer. Goede assistentie gekregen bij zoeken naar alternatieve opties i.v.m. een verkeerde boeking.'

Scoreverdeling

Score 10
52%
Score 9
9%
Score 8
18%
Score 7
2%
Score 6
Score 5
1%
Score 4
Score 3
Score 2
3%
Score 1
12%

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
29-10-2019 13:43:45
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
22-10-2019 07:57:16
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-10-2019 07:56:53
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-09-2019 07:54:24
Quick reviewscore
7
Beoordeeld op
08-09-2019 22:12:56
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
06-09-2019 15:07:49
Quick reviewscore
7
Beoordeeld op
06-09-2019 02:14:42
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-07-2019 09:36:33
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
14-06-2019 13:31:49
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-06-2019 14:52:02
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
07-06-2019 09:44:11
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
07-06-2019 09:43:55
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 8 5 0 30
Aantal Quick Reviews 0 0 0 41
Totaal aantal reviews 8 5 0 71
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,7 9,0 - 8,9
Gemiddelde score zaal 8,8 9,4 - 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 8,9 8,9 - 8,9
Gemiddelde score boeking 8,9 9,3 - 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,8 9,1 - 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 7,2
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Harderwijk

Een goed passende vergaderruimte zoeken in Harderwijk die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Harderwijk aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een evenement of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Harderwijk voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Congrescentrum B&I & Bij Fritz in Harderwijk

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Harderwijk.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Harderwijk of in de regio Harderwijk of exclusief sturen naar Congrescentrum B&I & Bij Fritz? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende meetinglocaties in (de regio) Harderwijk verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Congrescentrum B&I & Bij Fritz de juiste evenementenlocatie in Harderwijk?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!