Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Amersfoortsestraat 20 3769 AS Soesterberg

Reviewscore
9,1
Reviews: 1.262



Vergaderen in ‘Azië, ‘Zuid-Amerika’, ‘Afrika’ of zelfs in een voormalige kapel? Bij Kontakt der Kontinenten heeft uw conferentiezaal altijd een bijzonder werelds tintje. Het geeft nét dat beetje extra inspiratie aan uw bijeenkomst.

Het conferentiehotel is centraal gelegen tussen Amersfoort en Utrecht en wordt omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. De locatie bestaat uit twee gebouwen die ooit dienst deden als missiehuis en klooster. Nu vormen ze een eigentijds conferentiehotel met een groot (gratis) parkeerterrein, een bostuin en een evenementenveld. Met keuze uit maar liefst 25 zalen is er altijd een ruimte die past bij uw conferentie of evenement. Sfeervolle koffiecorners en een bezoek aan 'KonneKt restaurant, bar en lounge' maken uw zakelijke verblijf bij Kontakt der Kontinenten compleet. En wilt u blijven overnachten? Dan kan dat in één van de 130 hotelkamers.

Aantal zalen 25
Basisprijs (4 u/10 p) € 210,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 220
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conferentie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is in principe het hele jaar 24/7 open.


Parkeermogelijkheden

Het conferentiehotel beschikt over een groot eigen bosterrein. Voor en tussen de panden is ruime gelegenheid voor het parkeren van ca. 275 auto's. Bij de deur zijn plaatsen gereserveerd voor trainers, zodat zij meegenomen materialen niet te veel hoeven te verslepen. Verder zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's.

Sociale media



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Vergaderhamers:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Van een smakelijk én gezond ontbijt tot een uitgebreid diner; onze keukenbrigade verrast je graag tijdens je verblijf bij Kontakt der Kontinenten. In KonneKt restaurant, bar en lounge verwelkomen we je graag om te komen genieten van een culinaire totaalbeleving.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Viola VZW
 Viola VZW
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  23-11-2017

ik kom al jaren naar het KdK voor mijn opleiding NRT. Ondertussen zijn een aantal collega's mij gevolgd. Het onthaal is zowel professioneel als persoonlijk, de catering is meer dan "in orde" .
Ik kom zeker terug :-)

 Bluedesk CRM
 Bleudesk CRM
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  21-09-2017

Ik wilde nog even zeggen dat de dag goed is verlopen. Onze klanten waren zeer te spreken over de locatie.

 VUMC
 VUMC
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  22-09-2017

Namens de organisatie wil ik jullie hartelijk bedanken, het was erg fijn bij jullie dit weekend. Ik ving van de deelnemers op dat ze de locatie geweldig vonden, het eten lekker en de organisatie goed, en dat vond ik zelf ook. Ook fijn dat zoiets als een Djembe-workshop gewoon kan. De medewerkers achter de balie wil ik nog even speciaal noemen, erg gastvrij, gaven het idee dat niets teveel gevraagd was. Tot een volgende keer,

 TA Academie
 TA Academie
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  12-06-2017

Beste medewerkers van Kontakt der Kontinenten,

Gisteren heb ik afscheid genomen van de TA academie en toen ik wegreed besefte ik dat de plek die jullie hebben geboden voor mij waardevol is geworden.
Ik wil jullie daarom bedanken voor het faciliteren van de opleiding qua locatie, lunch, thee en koffie.
Bedankt voor jullie gastvrijheid, inzet, vriendelijkheid en professionaliteit. Ik heb het steeds weer prettig gevonden om bij Kontakt der Kontinenten te zijn en kom vast nog eens weer.

 IW Company
 IW Company
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  29-05-2017

Gisteren was ik als trainer te gast bij jullie voor het MT van Laar & Berg. Ik MOET even kwijt dat ik zeer onder de indruk was van jullie medewerkers, stuk voor stuk!! Zo vriendelijk, gastvrij, behulpzaam, aardig, netjes, correct, snel en ga zo maar door. Allemaal superlatieven! Ik kom op heel wat locaties als trainer, maar deze is verreweg de aller-allerbeste. Knap hoe jullie dat doen! Een top selectie van de medewerkers door waarschijnlijk dan ook een top management! Echt super! hartelijke groet, Inge Wijffels

 Sweco
 Sweco
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  10-02-2017

Mijn ervaring bij Kontakt vorige week (10 feb) was dus echt heel leuk en goed. In de bar kregen de diner/aanschuivers de kaart al te zien om een keuze te maken, mijn tas werd mij gebracht toen ik bleef hangen bij de bekenden die ik tegenkwam en bij het serveren van het eten wisten ze mijn naam! (van het invullen van het menu, denk ik ). Het eten was trouwens in een zaaltje ipv het restaurant wegens een andere bijeenkomst in het restaurant. Dat was hartstikke leuk, een privé-kamer! Daarna nog gezellig een drankje in de bar: topavond!

  Het Nederlandse Rode Kruis
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  31-01-2017

Een uitstekende locatie voor uw (meerdaagse) overleg, waar u een warm welkom kunt verwachten met uitstekende voorzieningen van vergaderruimte tot lunch en diner tot en met prima hotelkamers

 NVLKNF
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  25-01-2017

Een vergaderlocatie die niet standaard is, goed verzorgd en op een mooie locatie

 
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  08-02-2017

Plezierige conferentieomgeving, vriendelijk personeel,goede prijs / kwaliteitverhouding

 VluchtelingenWerk Nederland
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  01-02-2017

Prachtige locatie met een goede sfeer.

 Network meeting
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  09-02-2017

De flexibiliteit van Ehab en Aymen was super! De receptie was in het algemeen ook erg behulpzaam en de zalen zelf waren top. Het eten was erg lekker alleen de lunch had iets diverser gemogen.

 
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  07-02-2017

Zeer mooie locatie in alle rust kunnen overleggen. Zeer gastvrije en behulpzame medewerkers.
In alle rust en ruimte goed kunnen overleggen, uitstekend ondersteund door gastvrouwen en gastheren.

Scoreverdeling

Score 10
55%
Score 9
29%
Score 8
12%
Score 7
2%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-11-2020 15:11:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-11-2020 15:33:06
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-11-2020 15:32:34
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-11-2020 16:42:21
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
18-11-2020 16:30:00
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-11-2020 15:34:16
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-11-2020 15:33:50
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-11-2020 10:02:44
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-11-2020 10:02:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-11-2020 10:35:22
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
09-11-2020 10:34:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-11-2020 10:34:34
  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 68 66 29 415
Aantal Quick Reviews 304 396 147 847
Totaal aantal reviews 372 462 176 1262
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 9,1 9,7 9,3
Gemiddelde score zaal 8,8 8,7 8,8 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 9,3 9,0 9,4 9,1
Gemiddelde score boeking 9,4 9,1 9,3 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,2 9,0 9,3 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,0 9,5 9,8 9,4
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,1
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Soesterberg

Een goed passende vergaderlocatie zoeken in Soesterberg die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Soesterberg aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Soesterberg voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg

Je bent op de pagina gekomen van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Soesterberg.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Soesterberg of in de regio Soesterberg. Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Soesterberg verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten de juiste meetinglocatie in Soesterberg?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!