Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Hofstraat 8 4741 AK Hoeven

Reviewscore
9,1
Reviews: 1.628



Welkom bij Bovendonk: waar historie en modern comfort samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

Stap binnen in ons markante Abdijgebouw, een architectonisch juweel dat een rijke geschiedenis ademt. Met 16 vergaderruimtes, variërend van intieme settings voor 2 personen tot ruimtes geschikt voor grote evenementen tot 275 personen, bieden wij de perfecte omgeving voor al uw zakelijke bijeenkomsten. En voor speciale gelegenheden hebben we een sfeervolle congreskapel die plaats biedt aan maar liefst 600 personen, omringd door een prachtige evenemententuin.

Wat maakt Bovendonk zo uniek? Niet alleen onze indrukwekkende locatie, maar ook onze moderne AV-middelen die uw presentaties naar een hoger niveau tillen. En vergeet niet onze diverse lunchopties, waarbij we u laten genieten van culinaire hoogstandjes te midden van een bosrijke omgeving.

Maar dat is nog niet alles. Bij Bovendonk staat uw gemak voorop. Daarom bieden we 150 gratis parkeerplaatsen aan, zodat u zonder zorgen kunt arriveren. En dankzij onze strategische ligging zijn we snel bereikbaar vanuit Breda, Rotterdam en Antwerpen, waardoor uw gasten zonder gedoe bij ons kunnen zijn.

En voor wie de ervaring compleet wil maken, bieden we 52 comfortabele hotelkamers, zowel voor individuele reizigers als voor groepen. Verblijf in ons leerhotel en ondersteun daarmee de opleiding van de hospitalityprofessionals van de toekomst.

Kies voor Bovendonk en ervaar de perfecte combinatie van historie, comfort en gastvrijheid. Ontdek hoe uw zakelijke bijeenkomsten en overnachtingen een onvergetelijke indruk achterlaten in deze betoverende omgeving.

$alt
$alt
Aantal zalen 19
Basisprijs (4 u/10 p) € 190,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Bibliotheek, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 23:00

Parkeermogelijkheden

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ligt in het centrum van Hoeven. Om het gebouw is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig tot 150 auto's.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,80
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Eerlijk, gezond en lokaal

De geschiedenis van Bovendonk gaat terug tot 1282, als Belgische broeders West-Brabant vanaf Bovendonk gaan ontginnen. Vanaf dat moment wordt Bovendonk een plek van ontmoetingen en gastvrijheid. Deze gastvrijheid staat bij Bovendonk nog steeds lokaal en de bijzondere band met de omgeving en de landbouw staat ook in de 21e eeuw centraal.

Tijdens uw vergadering of evenement kunt u kiezen uit een breed scala aan culinaire mogelijkheden. Van eenvoudige broodjeslunch in de zaal tot een heerlijk uitgebreid lunchbuffet in een van sfeervolle F&B ruimtes. De Brasserie is het restaurant van Bovendonk waar tot 40 gasten gelijktijdig kunnen lunch of dineren. In de Refterzaal kunnen tot 300 gasten gelijktijdig van een smakelijke maaltijd genieten, geserveerd vanuit de eigen keuken.

Voor onze gerechten maken we waar mogelijk gebruik van lokale en regionale ingrediënten rechtstreeks van de bron. Zo heeft u het beste van Brabant vers op uw bord.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Apply Groep Veiligheidsdag
 Apply Advies & Opleidingen
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  08-06-2018

Dit jaar mochten wij voor het eerst genieten van jullie gastvrijheid. Samenvattend kunnen wij niets anders zeggen dat jullie er in geslaagd zijn onze verwachtingen meervoudig te overtreffen. Jullie inzet, zichtbaar en onzichtbaar, jullie meedenken en jullie vakmanschap zowel van de bediening als de keukenbrigade zijn een van de grootste succesfactoren geweest die er voor gezorgd hebben dat de Veiligheidsdag van 2018 de beste Veiligheidsdag ooit was.

Scoreverdeling

Score 10
78%
Score 9
9%
Score 8
11%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
13-04-2024 09:25:07
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
12-04-2024 15:53:50
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
12-04-2024 15:33:34
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-04-2024 07:41:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-04-2024 07:13:24
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-04-2024 15:07:12
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-04-2024 08:24:43
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-04-2024 18:38:56
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
09-04-2024 09:48:18
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-04-2024 18:29:15
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-04-2024 16:18:53
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
08-04-2024 14:49:25
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 3 3 19
Aantal Quick Reviews 129 911 253 1293
Totaal aantal reviews 130 914 3 1312
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 8,3 9,7 9,2
Gemiddelde score zaal - 7,7 9,0 8,4
Gemiddelde score eten en drinken 10 8,3 9,3 9,1
Gemiddelde score boeking - 9,0 9,7 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 10,0 8,3 9,4 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,7 9,7 9,6 9,7
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Hoeven

Een goed passende meetinglocatie zoeken in Hoeven die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Hoeven aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Hoeven voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Hoeven.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Hoeven of in de regio Hoeven of exclusief sturen naar Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Hoeven verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk de juiste meetinglocatie in Hoeven?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!