Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Hofstraat 8 4741 AK Hoeven

Reviewscore
9,1
Reviews: 1499



Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Als u op zoek bent naar een bijzondere vergaderlocatie in de regio Breda met ruime mogelijkheden voor vergaderingen, congressen, beurzen en bedrijfsevenementen, dan is Conferentiecentrum Bovendonk wellicht een goede keuze. Met 10 vergaderzalen van 2 tot 100 personen en een congreskapel tot 300 personen zijn de mogelijkheden bij conferentiecentrum Bovendonk schier eindeloos.

De bijzondere vergaderlocatie, een voormalige priesteropleiding uit 1907 ontworpen door rijksarchitect Pierre Cuypers, is voor veel organisaties en bedrijven een fijn decor voor een meeting, bijeenkomst of evenement. Ook meerdaagse evenementen zijn een mogelijkheid. De 48 hotelkamers met zicht op de binnentuin of het seminariebos lenen zich ideaal voor een zakelijk verblijf.

Wat u van Bovendonk kunt verwachten:
✔️10 vergaderzalen van 2-120 personen
✔️ Congreskapel tot 300 personen
✔️ Evenemententuin tot 1000 personen
✔️ Unieke vergaderlocatie in de regio Breda
✔️ Gemakkelijk en filevrij bereikbaar vanuit Utrecht, Rotterdam, Antwerpen, Breda en Tilburg.
✔️ Één contactpersoon tijdens boeking en evenement
✔️ Gratis parkeerplaatsen op eigen terrein
✔️ Snelle WiFi verbinding in het gehele pand en binnentuin
✔️ Maatwerk oplossing voor iedere bijeenkomst
✔️ Voordelige vergaderarrangementen

$alt
$alt
Aantal zalen 19
Basisprijs (4 u/10 p) € 190,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Bibliotheek, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 23:00

Parkeermogelijkheden

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ligt in het centrum van Hoeven. Om het gebouw is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig tot 185 auto's.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,20
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Eerlijk, gezond en lokaal

De geschiedenis van Bovendonk gaat terug tot 1282, als Belgische broeders West-Brabant vanaf Bovendonk gaan ontginnen. Vanaf dat moment wordt Bovendonk een plek van ontmoetingen en gastvrijheid. Deze gastvrijheid staat bij Bovendonk nog steeds lokaal en de bijzondere band met de omgeving en de landbouw staat ook in de 21e eeuw centraal.

TIjdens uw vergadering of evenement kunt u kiezen uit een breed scala aan culinaire mogelijkheden. Van eenvoudige broodjeslunch in de zaal tot uitgeserveerde 3-gangenlunch in een van 5 sfeervolle restaurants en private ruimtes van Bovendonk. De Brasserie is het restaurant van Bovendonk waar tot 40 gasten gelijktijdig kunnen lunch of dineren. In de Napoleonbar, Stafkamer en Huyskamer kunnen 20 tot 40 personen gelijktijdig lunchen of dineren. In de Refterzaal kunnen tot 300 gasten gelijktijdig van een smakelijke maaltijd genieten, geserveerd vanuit de eigen keuken.

Voor onze gerechten maken we waar mogelijk gebruik van lokale en regionale ingrediënten rechtstreeks van de bron. Zo heeft u het beste van Brabant vers op uw bord.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Apply Groep Veiligheidsdag
 Apply Advies & Opleidingen
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  08-06-2018

Dit jaar mochten wij voor het eerst genieten van jullie gastvrijheid. Samenvattend kunnen wij niets anders zeggen dat jullie er in geslaagd zijn onze verwachtingen meervoudig te overtreffen. Jullie inzet, zichtbaar en onzichtbaar, jullie meedenken en jullie vakmanschap zowel van de bediening als de keukenbrigade zijn een van de grootste succesfactoren geweest die er voor gezorgd hebben dat de Veiligheidsdag van 2018 de beste Veiligheidsdag ooit was.

Scoreverdeling

Score 10
79%
Score 9
9%
Score 8
10%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
29-02-2024 19:19:20
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
29-02-2024 19:11:35
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
29-02-2024 16:23:54
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
29-02-2024 15:14:30
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
29-02-2024 10:58:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
29-02-2024 08:48:20
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
29-02-2024 08:41:15
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
28-02-2024 21:00:35
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
28-02-2024 20:44:14
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
28-02-2024 08:03:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
28-02-2024 07:42:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
27-02-2024 18:24:24
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 3 3 19
Aantal Quick Reviews 129 911 124 1164
Totaal aantal reviews 130 914 3 1183
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 8,3 9,7 9,2
Gemiddelde score zaal - 7,7 9,0 8,4
Gemiddelde score eten en drinken 10 8,3 9,3 9,1
Gemiddelde score boeking - 9,0 9,7 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 10,0 8,3 9,4 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,7 9,7 9,7 9,7
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Hoeven

Een goed bruikbare vergaderlocatie zoeken in Hoeven die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Hoeven aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een evenement of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Hoeven voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Hoeven.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Hoeven of in de regio Hoeven of exclusief sturen naar Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare meetinglocaties in (de regio) Hoeven verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk de juiste meetinglocatie in Hoeven?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door beoordelingen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!