Chassé Theater

Claudius Prinsenlaan 8 4811 DK Breda

Reviewscore
9,3
Reviews: 201



Als grootste en meest diverse theater van Zuid-Nederland bieden wij een bijzondere theatrale locatie voor uw zakelijk evenement. Prachtig gelegen in het centrum van Breda, goed bereikbaar met OV, meer dan voldoende parkeergelegenheid voor uw auto.
Het opvallende gebouw met drie theater- en drie filmzalen is met haar golvende dak iconisch voor de stad Breda en biedt jaarlijks onderdak aan vele congressen, presentaties, meetings, feesten en publieksevenementen.

De grote zaal beschikt over 1.430 stoelen op een vaste tribune met versprongen vides/hoogtes. Daarnaast beschikken de middenzaal (Koninklijke Drukkerij Em de Jongzaal, 665 stoelen) en de kleine zaal (212 stoelen) over een inrolbare tribune waarmee respectievelijk zalen van 300m2 en 750m2 gecreëerd kunnen worden.

Wat u ook organiseert, dit is wat u van ons mag verwachten:
• één aanspreekpunt in de voorbereiding, uitvoer en na afloop van uw evenement;
• professionele begeleiding vóór en tijdens uw evenement,
• een enthousiast, servicegericht en bevlogen team,
• grenzeloze creativiteit in een theatrale wereld,
• excellente faciliteiten zowel voor als achter de schermen,
• soepele samenwerking met gespecialiseerde partners in de evenementenbranche.

$alt
$alt
$alt
Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 20
Maximale capaciteit 2.500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Casino, Bioscoop, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Kantoor, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 01:00
Dinsdag 09:00 - 01:00
Woensdag 09:00 - 01:00
Donderdag 09:00 - 01:00
Vrijdag 09:00 - 01:00
Zaterdag 09:00 - 01:00
Zondag 09:00 - 01:00

Alle dagen en avonden geopend


Parkeermogelijkheden

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het Chassé Theater. Zo vindt u op loopafstand parkeergarages Chassé Parking en Het Turfschip en parkeervelden Chasséveld en Beyerd/Vlaszak. Alle parkeergelegenheid rondom is in beheer van de Gemeente Breda, tarieven zijn overal €2 per uur met een maximum van €10 per 24 uur.

Vanuit Chassé Parking loopt u binnendoor meteen de theaterstraat van onze locatie binnen.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,9 beoordeeld

Chassé Theater is een cateringvrije locatie. Dat betekent dat wij samenwerken met de cateraar van uw keuze. Uiteraard hebben wij nauw contact met diverse cateraars en doen wij u graag een voorstel op maat toekomen van een van onze partners.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Vincent van der Velden
 Nederlandse Vereniging voor Cytometrie | Voorzitter
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  19-11-2019

Bedankt voor alle goede zorgen tijdens ons congres afgelopen dagen. Alles was strak georganiseerd en verliep soepel; fijn dat je makkelijk aanspreekbaar was en goed meedacht! We zullen in december nog een interne evaluatie houden en laten je dan nog wel weten wat er aan eventuele punten/suggesties uitkomt. Ik heb in ieder geval veel positieve reacties gehoord over de ruimte en het theater.

 Carla Nije
 CZ | eventmanager
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  10-09-2019

Prettige samenwerking t.b.v. verwenzorgconcert, er werd m.n. enorm meegedacht om zoveel mogelijk rolstoelen te kunnen plaatsen voor bijzondere doelgroep (kwetsbare ouderen en mensen met een beperking). Locatie en catering prima. Het werd een feestelijk en exclusief concert met orkest SymCo, Natasja Hilverink, Marga Bult en Frans Bauer. Hierdoor werd het voor alle aanwezigen heel bijzonder.

Scoreverdeling

Score 10
64%
Score 9
29%
Score 8
5%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
20-12-2022 08:43:14
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-12-2022 10:43:02
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-12-2022 10:42:57
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
16-12-2022 10:42:53
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
09-12-2022 10:22:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-12-2022 10:22:52
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-12-2022 10:22:48
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-12-2022 14:21:47
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
05-12-2022 14:21:43
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
05-12-2022 14:21:40
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
05-12-2022 14:21:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-12-2022 14:21:31
  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 7 39 2 55
Aantal Quick Reviews 0 66 0 66
Totaal aantal reviews 7 105 2 121
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,5 9,5 9,5
Gemiddelde score zaal 9,3 9,5 8,5 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 9,3 8,5 8,9
Gemiddelde score boeking 9,3 9,7 10 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,5 9,1 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,7 - 9,7
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Breda

Een bruikbare vergaderlocatie zoeken in Breda die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Breda aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een conferentie of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Breda voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Chassé Theater in Breda

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Breda.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Breda of in de regio Breda of exclusief sturen naar Chassé Theater? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte evenementenlocaties in (de regio) Breda verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Chassé Theater de juiste meetinglocatie in Breda?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!