Cars Jeans Stadion

Haags Kwartier 55 2491 BM Den Haag

Reviewscore
9,3
Reviews: 66Het Cars Jeans Stadion, 348 dagen per seizoen een evenementenlocatie!

Hospitality & Events Cars Jeans Stadion houdt zich volledig bezig met de organisatie van alle evenementen in het Cars Jeans Stadion. Ook de catering heeft ADO Den Haag in eigen beheer. Aan de hand van uw wensen kan de catering op maat worden samengesteld om zo het evenement tot een compleet succes te maken. Mocht u dus graag iets willen organiseren in het stadion of meer te weten komen over de mogelijkheden, dan staat er een enthousiast team voor u klaar om u verder te helpen!

De voordelen van het Cars Jeans Stadion:
-Plenaire sessies tot 300 personen (binnen) en 1500 (buiten op de Eretribune).
-20 break- out rooms
-Uitstekende catering in eigen beheer
-AV faciliteiten aanwezig en diverse mogelijkheden voor online en hybride events.
-Uitstekende bereikbaarheid (direct aan A4, A13 en A12)
-Ruim opgezet en berekend op een grote toestroom van gasten
-650 parkeerplaatsen voor de deur en 500 naast het stadion.

Naast de zalen zijn de kleedkamers, sky lounges en de Eretribune beschikbaar voor uw event. Ook onze parking kunt u huren voor bijvoorbeeld uw festival, markt of drive-thru.

Uw webinar, meeting, masterclass, quiz, bedrijfsjournaal, workshop of work-out in het Cars Jeans Stadion? U kunt het online presenteren in onze topsportomgeving!
Ook helpen wij u graag bij de organisatie van uw hybride event.

Altijd al gedroomd van uw bedrijfsnaam en logo op de Videowalls van een Eredivisieclub? Bij Hospitality & Events Cars Jeans Stadion zit dit zelfs standaard bij de prijs inbegrepen.

Ga naar de site voor informatie.

Ylona Schenkeveld - Account manager Sales Events

Aantal zalen 20
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 15.000
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras -
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie, Sportaccommodatie, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conferentie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 08:00 - 13:00
Zondag Gesloten

Het stadion is op zaterdag en zondag gesloten. Echter kunnen de openingstijden voor evenementen altijd in overleg besproken worden.

Op thuis wedstrijddagen van ADO Den Haag zijn evenementen niet mogelijk.


Parkeermogelijkheden

Aan de hand van het type evenement met Hospitality & Events Cars Jeans Stadion nader te bepalen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,25
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 7 7 1 66
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 7 7 1 66
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,9 10,0 9,5
Gemiddelde score zaal 9,0 9,3 10,0 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 9,3 8,9 9,0 9,0
Gemiddelde score boeking 9,9 9,3 10,0 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 9,3 9,8 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,3
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Den Haag

Een bruikbare vergaderzaal zoeken in Den Haag die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Den Haag aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Den Haag voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Je venue in Den Haag

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Den Haag.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Den Haag of in de regio Den Haag. Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Den Haag verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

De juiste meetinglocatie in Den Haag?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!