Carlton President Utrecht Maarssen

Floraweg 25 3542 DX Utrecht

Reviewscore
9,3
Reviews: 226



Het Carlton President is niet voor niets hét vergaderadres van midden-Nederland. De combinatie van negen multifunctionele conferentieruimtes, een ontspannen sfeer en een opvallend efficiënte service staan daar borg voor.Onze faciliteiten zijn ongekend, en als er nog iets ontbreekt wordt dat direct geregeld. Zo kunnen gezelschappen tot 300 personen een doeltreffende, inspirerende bijeenkomst houden. Vergaderen was nog nooit zo prettig en eenvoudig.
GRATIS PARKEREN

Aantal zalen 11
Basisprijs (4 u/10 p) € 245,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 300
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conferentie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Iedere dag van het jaar geopend. 24/7


Parkeermogelijkheden

Meerdere autolaadpunten aanwezig. Tevens gereserveerde plaatsen voor trainers en gastheren/dames.

Sociale media



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
68%
Score 9
20%
Score 8
7%
Score 7
2%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-11-2020 09:18:06
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-11-2020 09:18:01
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-11-2020 14:54:30
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
31-10-2020 17:02:02
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-10-2020 17:01:57
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-10-2020 16:58:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-10-2020 09:39:35
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-10-2020 18:45:05
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-10-2020 18:44:45
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-10-2020 18:44:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-10-2020 17:54:27
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-10-2020 16:39:07
  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 14 35 6 81
Aantal Quick Reviews 0 52 91 145
Totaal aantal reviews 14 87 97 226
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,1 9,3 8,7 9,1
Gemiddelde score zaal 9,1 9,2 9,0 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 8,9 9,4 9,0 9,3
Gemiddelde score boeking 9,1 9,6 9,8 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 9,4 9,1 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,3 9,7 9,6
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,3
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Utrecht

Een passende meetinglocatie zoeken in Utrecht die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Utrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Utrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Carlton President Utrecht Maarssen in Utrecht

Je bent op de pagina gekomen van Carlton President Utrecht Maarssen. We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Utrecht.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Utrecht of in de regio Utrecht. Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Utrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Carlton President Utrecht Maarssen de juiste evenementenlocatie in Utrecht?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door beoordelingen als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!