Carlton President Utrecht Maarssen

Floraweg 25 3542 DX Utrecht




Het Carlton President is niet voor niets hét vergaderadres van midden-Nederland. De combinatie van negen multifunctionele conferentieruimtes, een ontspannen sfeer en een opvallend efficiënte service staan daar borg voor.Onze faciliteiten zijn ongekend, en als er nog iets ontbreekt wordt dat direct geregeld. Zo kunnen gezelschappen tot 300 personen een doeltreffende, inspirerende bijeenkomst houden. Vergaderen was nog nooit zo prettig en eenvoudig.
GRATIS PARKEREN

Aantal zalen 11
Basisprijs (4 u/10 p) € 245,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 300
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Iedere dag van het jaar geopend. 24/7


Parkeermogelijkheden

Meerdere autolaadpunten aanwezig. Tevens gereserveerde plaatsen voor trainers en gastheren/dames.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
68%
Score 9
20%
Score 8
7%
Score 7
2%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-11-2020 09:18:06
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-11-2020 09:18:01
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
01-11-2020 14:54:30
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
31-10-2020 17:02:02
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-10-2020 17:01:57
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-10-2020 16:58:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
31-10-2020 09:39:35
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-10-2020 18:45:05
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-10-2020 18:44:45
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
30-10-2020 18:44:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-10-2020 17:54:27
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-10-2020 16:39:07
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Utrecht

Een geschikte vergaderlocatie zoeken in Utrecht die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Utrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een beurs of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Utrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Carlton President Utrecht Maarssen in Utrecht

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Utrecht.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Utrecht of in de regio Utrecht of exclusief sturen naar Carlton President Utrecht Maarssen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende meetinglocaties in (de regio) Utrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Carlton President Utrecht Maarssen de juiste locatie in Utrecht?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door reviews als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!