Carla Tijhuis - Dagvoorzitter | Gespreksleider | Moderator | Presentatie & Interview

Schrijf review
Reviewscore
8,0
Reviews: 5

Een dagvoorzitter met een achtergrond in finance en onderwijs. Als dagvoorzitter combineer ik mijn "blauwe" kant met mijn creatieve kant. Ik ben nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in wat er speelt. Enthousiast met veel energie en een gezonde portie durf pas ik me snel aan aan veranderende omstandigheden.

Een geslaagde (online) bijeenkomst met inhoud en diepgang die ook energiek is en blijft hangen kan dat?

Als dagvoorzitter en financial breng ik verbinding tussen inhoud en publiek. Met een scherpe analytische blik kom ik snel tot de kern waar het over moet gaan. Vrouwelijke intuïtie en een aanstekelijk enthousiasme zorgen voor een prettige en ontspannen sfeer.

Vanuit mijn achtergrond voel ik mij thuis bij events die gaan over finance en/of onderwijs.

Ik zet mijn energie graag in om van jullie bijeenkomst een succes te maken!

"Carla is een 'snelle denker', creatief met humor."
"Carla werkt zeer consciëntieus, analyseert scherp en verrast met creatieve oplossingen."

Openingstijden

Op aanvraag


Bekijk ook op sociale media:


Kwalificaties
Een bewerking voorstellen

Reviews

 Rick de Wit
 Infinite Financieel BV
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  04-07-2022

Carla Tijhuis was de dagvoorzitter van het jubileumcongres van Infinite Financieel, op 23 juni 2022 op Buitenplaats Kameryck in Kamerik. Mede dankzij het enthousiasme en de deskundigheid van Carla werd ons congres een prachtig succes. Zowel in de voorbereiding van het congres als op de dag zelf dacht Carla prettig actief mee, door goede suggesties te doen voor de opzet en inhoud van de plenaire opening en sluiting van de dag. Mede door haar achtergrond als 'financial' kon Carla in haar presentaties op de congresdag pendelen tussen proces en inhoud, een fijne combinatie. Kortom, een plezierige dagvoorzitter die meer doet dan op de congresdag langskomen van 9 tot 5.

 Ruth Eikenaar
 Accountmanager Bedrijven bij de Gemeente Renkum
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  20-05-2020

Carla heeft onze online bijeenkomst voor ondernemers als moderator geleid. We hadden beide nog weinig ervaring met online bijeenkomsten maar daar heb ik me geen seconde zorgen over gemaakt. Zowel de voorbereiding als de uitvoering van de bijeenkomst was Carla enthousiast, professioneel en flexibel.
Het resultaat was een waardevolle bijeenkomst. Ik kan Carla van harte aanbevelen: zowel online als offline!

 Thorsten Blokzijl
 Zakelijk leider Cultuur College
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  26-09-2019

Het is fijn samenwerken met Carla Tijhuis. Als dagvoorzitter van onze masterclass Governance Code Cultuur, heeft ze het publiek en de sprekers uitstekend begeleid. 
Ze bijt zich vast in de materie, is nieuwsgierig en scherp.

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 2 5
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 2 5
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 8,0 8,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een goed bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een DJ of event website? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van DJ tot event website: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele evenementenlocaties en diensten vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Carla Tijhuis - Dagvoorzitter | Gespreksleider | Moderator | Presentatie & Interview in Oosterbeek. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed passende locatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele locaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de locatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de event website of fotograaf?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Carla Tijhuis - Dagvoorzitter | Gespreksleider | Moderator | Presentatie & Interview in Oosterbeek of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een dagvoorzitter of registratiesysteem? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve recensie is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest zeer geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke spreker of entertainment je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste spreker of entertainment voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!