Carla Tijhuis - Dagvoorzitter | Gespreksleider | Moderator | Presentatie & Interview

Schrijf review
Reviewscore
8,0
Reviews: 3

Je wilt een zakelijke event, een bijeenkomst of congres organiseren over een onderwerp dat best pittig of ingewikkeld is. Hoe zorg je dat het niet taai en saai wordt? Mag er ook een glimlach zijn?

Een geslaagde (online) bijeenkomst met inhoud en diepgang die ook energiek is en blijft hangen kan dat?

Als dagvoorzitter en financial breng ik verbinding tussen inhoud en publiek. Met een scherpe analytische blik kom ik snel tot de kern waar het over moet gaan. Vrouwelijke intuïtie en een aanstekelijk enthousiasme zorgen voor een prettige en ontspannen sfeer.

Ik zet mijn energie graag in om van jullie bijeenkomst een succes te maken!
En blijf daarbij sprekend mezelf!

Openingstijden

Op aanvraag


Bekijk ook op sociale media:


Kwalificaties
Een bewerking voorstellen

Reviews

 Ruth Eikenaar
 Accountmanager Bedrijven bij de Gemeente Renkum
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  20-05-2020

Carla heeft onze online bijeenkomst voor ondernemers als moderator geleid. We hadden beide nog weinig ervaring met online bijeenkomsten maar daar heb ik me geen seconde zorgen over gemaakt. Zowel de voorbereiding als de uitvoering van de bijeenkomst was Carla enthousiast, professioneel en flexibel.
Het resultaat was een waardevolle bijeenkomst. Ik kan Carla van harte aanbevelen: zowel online als offline!

 Thorsten Blokzijl
 Zakelijk leider Cultuur College
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  26-09-2019

Het is fijn samenwerken met Carla Tijhuis. Als dagvoorzitter van onze masterclass Governance Code Cultuur, heeft ze het publiek en de sprekers uitstekend begeleid. 
Ze bijt zich vast in de materie, is nieuwsgierig en scherp.

  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 3 0 3
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 3 0 3
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 8,0 - 8,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een goed passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een fotograaf of leuke act? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van fotograaf tot leuke act: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer goed bruikbare meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een event of een bijeenkomst en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Carla Tijhuis - Dagvoorzitter | Gespreksleider | Moderator | Presentatie & Interview in Renkum. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een passende venue voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de venue is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de cateraar of promotor?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Carla Tijhuis - Dagvoorzitter | Gespreksleider | Moderator | Presentatie & Interview in Renkum of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door reviews als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een congresorganisator of hostess? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve ervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke DJ of event website je wil? Laat de evenementenlocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste DJ of event website voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!