Buitenplaats Kameryck

Oortjespad 3 3471 HD Kamerik

Reviewscore
9,3
Reviews: 172Buitenplaats Kameryck

Op een steenworp afstand van zowel Utrecht als Amsterdam en toch op het karakteristieke Hollandse platteland ligt Buitenplaats Kameryck – een ideale locatie om even aan de waan van alledag te ontsnappen. Omgeven door weilanden, water en groene weelde kun je hier genieten van rust en ruimte. Rust en ruimte die nodig zijn om optimaal te focussen, of juist om even helemaal
niets te hoeven.

Onze locatie leent zich daardoor niet alleen perfect voor zakelijke events die baat hebben bij een serene omgeving, maar ook voor particuliere events op een idyllische locatie in de Randstad. Bij Buitenplaats Kameryck kun je terecht voor events in alle soorten en maten: een heisessie tussen de weilanden, gevolgd door een diner geserveerd uit onze eigen topkeuken. Een congres tot 400 man in de plenaire zaal, met eventueel een subsessie in één van onze vele subruimtes. Of organiseer een teambuildingactiviteit zoals Pitch&Putt, voetgolf of expeditie Kameryck met je collega’s. Ook een bruiloft of familiefeest met aansluitende overnachting in onze veldhuisjes is gegarandeerd geslaagd.De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tel daarbij op de uitstekende moderne faciliteiten die Buitenplaats Kameryck dankzij een recente verbouwing biedt, het landelijke interieur dat naadloos aansluit op het karakter van de locatie, en de hoge flexibiliteit die de vele subruimtes en ons ervaren team bieden – en je hebt de ideale locatie voor elk denkbaar event. En dat alles onder één dak.

$alt
$alt
Aantal zalen 13
Basisprijs (4 u/10 p) € 838,43
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 400
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Golfbaan, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 10:00 - 22:00
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00

Maandag t/m zondag van 10.00 tot 17.00

Afwijkende openingstijden voor groepen in overleg

De Pitch & Putt baan is alle dagen geopend van 10.00 uur tot zonsondergangParkeermogelijkheden

Buitenplaats Kameryck is gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en 10 minuten van de snelwegen A2 en A12. De locatie is daardoor uitstekend bereikbaar voor collega's, vrienden en/of familieleden uit het hele land. De locatie beschikt over ruim 350 gratis parkeerplaatsen.

Gratis vervoer vanaf station:
Voor alle zakelijke gasten die per openbaar vervoer naar Kameryck willen komen bieden wij een gratis shuttle vanaf NS Station Woerden. Deze Kameryck Shuttle* brengt jou binnen 10 minuten vanaf het treinstation naar onze locatie.

* vraag onze event medewerkers hoe deze te reserveren.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,80
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Dhr. Vermeulen
 Intro Personeel
 Zakenpartner
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  05-12-2016

Wat vond u van uw bezoek aan Kameryck:

Een zeer aan te bevelen accommodatie voor kleinere en grotere groepen die een locatie zoeken voor zakelijk en informeel bezoek gecombineerd. Een goede vergaderlocatie met een ontspannen spelletje golf tussendoor. Wij hadden een hele leuke dag in Kamerik! Pluim aan het personeel en de locatie!

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 16 20 14 71
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 16 20 14 71
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,6 9,5 9,5
Gemiddelde score zaal 8,7 9,2 8,8 8,9
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 9,3 9,4 9,3
Gemiddelde score boeking 9,2 9,5 9,3 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,1 9,4 9,2 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Kamerik

Een bruikbare vergaderzaal zoeken in Kamerik die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Kamerik aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een congres of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Kamerik voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Buitenplaats Kameryck in Kamerik

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Kamerik.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Kamerik of in de regio Kamerik of exclusief sturen naar Buitenplaats Kameryck? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare venues in (de regio) Kamerik verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Buitenplaats Kameryck de juiste meetinglocatie in Kamerik?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!