Buitenplaats Amerongen

Drostestraat 12 3958 BK Amerongen

Reviewscore
8,7
Reviews: 30Buitenplaats Amerongen is een uitgestrekt landgoed, geschikt voor uw bedrijfsevenement, vergadering, productintroductie of personeelsfeest. De locatie ligt ten zuidoosten van Utrecht, op 10 autominuten van de A12, met voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Verspreid door de tuinen liggen de historische bijgebouwen van Kasteel Amerongen, welke in gebruik zijn als evenementenlocaties. Ze zijn eigentijds ingericht en hebben een eigen terras. U kunt dan ook één of meerdere locaties exclusief voor uw gezelschap inzetten. Het Kasteel zelf is in gebruik als museum en vormt een prachtige entourage. Vanzelfsprekend kan een bezoek aan het kasteel of aperitief in een van de zalen als onderdeel van uw event worden opgenomen.

Het eigen restaurant Bentinck is verantwoordelijk voor de culinaire invulling van de events. Het keukenteam kookt op hoog niveau en met aandacht voor duurzame producten. Tevens worden veel van de groenten en kruiden betrokken uit de op het kasteelterrein gelegen moestuinen.

Buitenplaats Amerongen is sinds 2006 onderdeel van SWIJNENBURG | meet & celebrate. Met kernwaarden als authentiek, hoogwaardig, daadkrachtig en persoonlijk streeft de organisatie het allerhoogste niveau na op het gebied van service, ambiance en culinair product.

Bel of mail ons gerust voor een offerte, kennismaking of bezichtiging van de locaties!

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest, Conferentie en congres

Openingstijden

aangepast aan de bijeenkomst


Parkeermogelijkheden

Buitenplaats Amerongen ligt ten zuid oosten van Utrecht, op 10 autominuten van de A12. Het parkeerterrein is gelegen aan het begin van het terrein vanwaar de gasten door de toegangspoort de oprijlaan afwandelen. Per openbaar vervoer bereikbaar met de bus vanaf station Maarn.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,50
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,7 beoordeeld

Het culinair assortiment is van uitstekend niveau en wordt uitsluitend met verse, zo veel mogelijk duurzame, ingrediënten bereid door de keuken van ons Restaurant Bentinck. Wij koken naar de seizoenen en met een Frans accent.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
Score 9
50%
Score 8
50%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
07-11-2019 15:07:54
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
25-04-2019 10:44:52
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 4 2 1 11
Aantal Quick Reviews 0 0 0 2
Totaal aantal reviews 4 2 1 13
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,2 8,0 9,0 8,8
Gemiddelde score zaal 9,4 9,0 9,0 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 8,0 9,0 8,7
Gemiddelde score boeking 8,8 7,5 9,0 8,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,2 8,1 9,0 8,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 8,5
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Amerongen

Een zeer geschikte vergaderzaal zoeken in Amerongen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Amerongen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een evenement of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Amerongen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Buitenplaats Amerongen in Amerongen

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Amerongen.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amerongen of in de regio Amerongen of exclusief sturen naar Buitenplaats Amerongen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte evenementenlocaties in (de regio) Amerongen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Buitenplaats Amerongen de juiste meetinglocatie in Amerongen?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door ervaringen als meeting professionals achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!