Boerderij de Boerinn

Mijzijde 6 3471 GM Kamerik

Reviewscore
8,9
Reviews: 23Boerderij de Boerinn is met een eigen windmolen en bijna 200 zonnepanelen de meest duurzame evenementenlocatie van Het Groene Hart. Wij beschikken over 11 verschillende (vergader)ruimtes die allemaal zijn voorzien van de benodigde audiovisuele apparatuur en gratis wifi. Onze ruimtes zijn geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Indien gewenst verzorgen wij een uitgebreide lunch met diverse streekproducten. Combineer jullie inhoudelijke programma met een inspirerende activiteit zoals schapendrijven, geitenyoga, klompengolfen, polderdrummen, curlen, kanovaren, poldersporten of boogschieten. Aansluitend kunnen jullie gebruik maken van een heerlijk BBQ buffet of regelen wij voor jullie diverse foodtrucks.

Station Woerden ligt op 4km. Desgewenst halen wij jullie op per trekker met huifkar. Bij Boerderij de Boerinn kan jullie bedrijf-of teamuitje het hele jaar door plaatsvinden, ook bij minder goed weer!

$alt
$alt
Aantal zalen 11
Basisprijs (4 u/10 p) € 365,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Golfbaan, Buitenlocatie, Restaurant, Sportaccommodatie, Tent

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:30 - 19:00
Dinsdag 08:30 - 22:00
Woensdag 08:30 - 22:00
Donderdag 08:30 - 22:00
Vrijdag 08:30 - 22:00
Zaterdag 08:30 - 22:00
Zondag 08:30 - 20:00

Wij zijn elke dag geopend behalve;

1e kerstdag
Oudejaarsdag
Nieuwjaarsdag
Koningsdag
Tweede zaterdag van maart


Parkeermogelijkheden

Op ons terrein zijn er 200-400 gratis parkeerplekken. We hebben een speciale parkeerplaats voor bussen. Elektrische auto's kunnen bij ons bij 14 oplaadpunten worden opgeladen en voor mindervaliden beschikken wij over aparte parkeerplaatsen.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 6 7 1 20
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 6 7 1 20
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 9,6 9,0 9,3
Gemiddelde score zaal 9,2 9,4 8,0 8,8
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 9,6 8,0 8,8
Gemiddelde score boeking 9,5 9,7 8,0 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,6 8,3 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige venue voor je meeting in Kamerik

Een passende vergaderlocatie zoeken in Kamerik die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Kamerik aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Kamerik voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Boerderij de Boerinn in Kamerik

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Kamerik.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Kamerik of in de regio Kamerik of exclusief sturen naar Boerderij de Boerinn? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende evenementenlocaties in (de regio) Kamerik verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Boerderij de Boerinn de juiste locatie in Kamerik?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!