Bingoal Stadion (ADO Den Haag)

Haags Kwartier 55 2491 BM Den Haag

Reviewscore
9,2
Reviews: 69Het Bingoal Stadion, 348 dagen per seizoen een evenementenlocatie!

Hospitality & Events ADO Den Haag houdt zich volledig bezig met de organisatie van alle evenementen in het Bingoal Stadion. Ook de catering heeft ADO Den Haag in eigen beheer. Aan de hand van uw wensen kan de catering op maat worden samengesteld om zo het evenement tot een compleet succes te maken. Mocht u dus graag iets willen organiseren in het stadion of meer te weten komen over de mogelijkheden, dan staat er een enthousiast team voor u klaar om u verder te helpen!

De voordelen van het Bingoal Stadion:
-Plenaire sessies tot 300 personen (binnen) en 1500 (buiten op de Eretribune).
-20 break- out rooms
-Uitstekende catering in eigen beheer
-AV faciliteiten aanwezig en diverse mogelijkheden voor online en hybride events.
-Uitstekende bereikbaarheid (direct aan A4, A13 en A12)
-Ruim opgezet en berekend op een grote toestroom van gasten
-650 parkeerplaatsen voor de deur en 500 naast het stadion.

Naast de zalen zijn de kleedkamers, sky lounges en de Eretribune beschikbaar voor uw event. Ook onze parking kunt u huren voor bijvoorbeeld uw festival, markt of drive-thru.

Uw webinar, meeting, masterclass, quiz, bedrijfsjournaal, workshop of work-out in het Bingoal Stadion? U kunt het online presenteren in onze topsportomgeving!
Ook helpen wij u graag bij de organisatie van uw hybride event.

Altijd al gedroomd van uw bedrijfsnaam en logo op de Videowalls van een Eredivisieclub? Bij Hospitality & Events ADO Den Haag zit dit zelfs standaard bij de prijs inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op.

$alt
Aantal zalen 20
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 15.000
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie, Sportaccommodatie, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 20:00
Woensdag 08:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 20:00
Zaterdag 12:00 - 17:00
Zondag Gesloten

De receptie van het stadion is op zondag gesloten. Echter kunnen evenementen ook op zondag georganiseerd worden.

Op thuis wedstrijddagen van ADO Den Haag zijn evenementen niet mogelijk.


Parkeermogelijkheden

Aan de hand van het type evenement met Hospitality & Events ADO Den Haag nader te bepalen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,25
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,3 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 2 0 11
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 2 0 11
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 9,6 - 9,8
Gemiddelde score zaal 10 9,2 - 9,5
Gemiddelde score eten en drinken 8,5 8,0 - 8,3
Gemiddelde score boeking 10 8,6 - 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,6 8,9 - 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Den Haag

Een passende vergaderlocatie zoeken in Den Haag die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Den Haag aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Den Haag voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Bingoal Stadion (ADO Den Haag) in Den Haag

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Den Haag.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Den Haag of in de regio Den Haag of exclusief sturen naar Bingoal Stadion (ADO Den Haag)? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende locaties in (de regio) Den Haag verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Bingoal Stadion (ADO Den Haag) de juiste meetinglocatie in Den Haag?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!