Bilderberg Résidence Groot Heideborgh

Hogesteeg 50 3886 MA Garderen

Reviewscore
10
Reviews: 580



Résidence Groot Heideborgh is een vergaderlocatie pur sang. Weg van de snelweg, en toch slechts twintig kilometer van Amersfoort af, in Garderen gelegen. Midden in het groen gelegen, maar van alle gemakken voorzien en met de hoogste service. Het hotel op de Veluwe biedt een grote verscheidenheid aan vergaderruimtes, breakout rooms en boardrooms. Ideaal voor vergaderingen en trainingen waarbij meerdere kleine vergaderruimtes of één grote vergaderruimte nodig zijn. Maar ook zeer geschikt voor congressen, productpresentaties en evenementen. Blijft u overnachten? Ook de suites zijn ruim van opzet en bieden een comfortabele werkplek.

$alt
Aantal zalen 16
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 300
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

U kunt uw auto gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Het hotel beschikt over een shuttle service. De shuttle rijdt tussen het hotel en Putten station, o.b.v. beschikbaarheid, €3 per rit en een reservering minimaal 24 uur voor aankomst is noodzakelijk.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 10,0 beoordeeld

Restaurant De Prinsenhof neemt u graag mee op een culinair avontuur! Laat u verrassen door de veelzijdige menukaart geïnspireerd door de omgeving van het hotel. Prachtig opgemaakte gerechten vol smaak en met verse, lokale ingrediënten. Kwaliteitsproducten zoals verse geitenkaas, biologisch kalfsvlees en seizoensgroenten uit de regio vormen een unieke basis. Daarnaast produceert het hotel haar eigen honing op het landgoed! De gerechten worden met passie en zorgvuldigheid bereid door onze chef en zijn keukenbrigade. Ga met mooi weer ontbijten of genieten van een dessert op het schitterende terras. Wilt u minder formeel dineren, dan biedt ons Grand Café een passend alternatief.

Voor een gezonde start van de dag kunt u aanschuiven bij Het Bilderberg ontbijt. Diverse gerechten worden geserveerd, zoals ambachtelijke broodsoorten, biologische zuivel, natuurlijke sappen van diverse soorten fruit en huisgemaakte confituren.
Tot rust komen en nieuwe energie op doen doet u tijdens De Bilderberg Lunch. Deze is afgestemd op uw energiebehoefte; licht verteerbaar, ambachtelijk, vers en lokaal.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
33%
Score 9
35%
Score 8
27%
Score 7
3%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-06-2023 15:08:18
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-06-2023 15:03:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-06-2023 15:00:19
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-06-2023 13:57:20
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-06-2023 13:51:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-06-2023 13:51:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-06-2023 12:11:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-06-2023 11:53:31
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-06-2023 11:52:37
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
30-06-2023 11:52:27
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
30-06-2023 08:43:57
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-06-2023 10:19:58
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 0 1
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 0 1
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - - 10
Gemiddelde score zaal - - - 10
Gemiddelde score eten en drinken - - - 10
Gemiddelde score boeking - - - 10
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - - 10
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Garderen

Een geschikte vergaderlocatie zoeken in Garderen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Garderen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Garderen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Bilderberg Résidence Groot Heideborgh in Garderen

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Garderen.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Garderen of in de regio Garderen of exclusief sturen naar Bilderberg Résidence Groot Heideborgh? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare locaties in (de regio) Garderen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Bilderberg Résidence Groot Heideborgh de juiste venue in Garderen?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door reviews als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!