Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Vaalsbroek 1 6291 NH Vaals

Reviewscore
9,2
Reviews: 436

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Anne Baeten
 Bonar NV - Management Assistant
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  20-01-2016

Excellent meeting room, open and spacious, nature around us creates relaxed atmosphere.
Very friendly and helpful staff.
Good food.
Overall a very good experience with a good quality for money.

Scoreverdeling

Score 10
38%
Score 9
38%
Score 8
17%
Score 7
4%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 13:30:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 13:30:14
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 13:30:00
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 13:29:43
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 13:29:32
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 13:29:17
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 13:29:02
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 13:28:48
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-03-2020 15:49:34
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-03-2020 15:49:18
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-03-2020 15:49:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-03-2020 11:24:22
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 46 18 0 182
Aantal Quick Reviews 27 17 0 254
Totaal aantal reviews 73 35 0 436
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,3 - 9,4
Gemiddelde score zaal 9,2 8,8 - 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 8,7 - 9,0
Gemiddelde score boeking 9,3 9,2 - 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,0 - 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,3 9,9 - 9,1
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,2
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Vaals

Een goed passende meetinglocatie zoeken in Vaals die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Vaals aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een beurs of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Vaals voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals

Je bent op de pagina gekomen van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Vaals.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Vaals of in de regio Vaals. Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte evenementenlocaties in (de regio) Vaals verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Bilderberg Kasteel Vaalsbroek de juiste venue in Vaals?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door reviews als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!