Bilderberg Hotel 't Speulderbos

Speulderbosweg 54 3886 AP Garderen

Reviewscore
8,0
Reviews: 1.464



Gelegen midden in de bossen van de Veluwe maar toch goed bereikbaar. Geschikt voor groepen tot 750 mensen, maar altijd persoonlijk en vol rust. Dat maakt het conferentie centre van Hotel 't Speulderbos de ideale locatie voor uw vergadering, training, brainsstormsessie of teambuilding. Hotel 't Speulderbos kent een scala aan vergaderruimtes, waaronder de unieke theaterzaal 't Speuld, compleet uitgerust voor zakelijke bijeenkomsten, events en feesten. Ook bij grote diners of bedrijfsfeesten biedt 't Speulderbos moeiteloos de hoogste service. En heeft u wat extra inspiratie nodig? Dan zal de bosrijke omgeving daar zeker aan bijdragen! Het hotel beschikt over ruim 300 gratis parkeerplaatsen en is op korte afstand van Amersfoort, Harderwijk en Apeldoorn.

$alt
Aantal zalen 25
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 750
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Het hotel is 24-uur per dag geopend en beschikt over een 24-uurs receptiedienst.


Parkeermogelijkheden

U kunt uw auto gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Het hotel beschikt over een shuttle service. De Shuttle rijdt tussen het hotel en Putten station, o.b.v. beschikbaarheid, €3 per rit en een reservering minimaal 24 uur voor aankomst is noodzakelijk

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 7,0 beoordeeld

Bij restaurant 't Speulderbos geniet u van het beste dat de Veluwe te bieden heeft. Verse kazen uit de regio, biologisch rundvlees van de beste kwaliteit of groente uit het seizoen zijn de smaakmakers voor onze menukaart. Heerlijke gerechten geïnspireerd op lokale specialiteiten of bekende klassiekers die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Met passie bereid door onze chef-kok en zijn team en gecombineerd met heerlijke wijnen.

Voor een gezonde start van de dag kunt u aanschuiven bij Het Bilderberg ontbijt. Diverse gerechten worden geserveerd, zoals ambachtelijke broodsoorten, biologische zuivel, natuurlijke sappen van diverse soorten fruit en huisgemaakte confituren.
Tot rust komen en nieuwe energie op doen doet u tijdens De Bilderberg Lunch. Deze is afgestemd op uw energiebehoefte; licht verteerbaar, ambachtelijk, vers en lokaal.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
25%
Score 9
28%
Score 8
32%
Score 7
11%
Score 6
2%
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2023 09:31:29
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2023 09:05:22
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2023 08:57:03
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2023 08:56:25
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2023 08:45:19
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2023 08:34:05
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2023 08:28:45
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2023 08:21:55
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
11-05-2023 08:16:23
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2023 08:14:01
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2023 08:11:17
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2023 08:05:32
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 0 0 1
Aantal Quick Reviews 17 0 0 17
Totaal aantal reviews 18 0 0 18
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 - - 9,0
Gemiddelde score zaal 7,0 - - 7,0
Gemiddelde score eten en drinken 7,0 - - 7,0
Gemiddelde score boeking 9,0 - - 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,0 - - 8,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,8 - - 9,8
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Garderen

Een goed passende meetingspace zoeken in Garderen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Garderen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een event of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Garderen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Bilderberg Hotel 't Speulderbos in Garderen

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Garderen.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Garderen of in de regio Garderen of exclusief sturen naar Bilderberg Hotel 't Speulderbos? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte evenementenlocaties in (de regio) Garderen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Bilderberg Hotel 't Speulderbos de juiste venue in Garderen?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door recensies als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!