Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Laan Corpus den Hoorn 300 9728 JT Groningen

Reviewscore
8,9
Reviews: 59



Op het snijpunt van A7 en A28, maar toch direct in het natuurgebied én aan het water, ligt Best Western Plus Hotel Groningen Plaza. In het hotel bevinden zich twaalf vergaderzalen voor diverse doeleinden. Een private dining met overdekt privé terras, waar naast besloten diners ook een pubquiz georganiseerd kan worden. Het auditorium leent zich uitstekend als plenaire zaal voor 200 personen en er zijn zalen in variërende grootte voor meetings, cursussen of een teamoverleg. Brainstormen, een hei-sessie of een MT-overleg past goed in de boardroom. Deze zaal ligt op de zevende (en hoogste) etage van het hotel met prachtig uitzicht naar natuurgebied Hoornsemeer.

De 121 hotelkamers bieden u alles wat u van een modern hotel kunt verwachten. De Standaard en Comfort kamers zijn in 2020 gerenoveerd en bevatten precies wat u nodig heeft, terwijl de Executive Kamers heerlijk luxe zijn. Het hotel biedt fietsverhuur aan en heeft een binnen zwembad met uitzicht naar de tuin. Parkeren is gratis en elektrische laadpalen zijn beschikbaar. Uiteraard is het hotel rolstoeltoegankelijk.

Aantal zalen 11
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Nee
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 200
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Strandpaviljoen, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Kantoor, Buitenlocatie, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest, Conferentie en congres

Openingstijden

Altijd geopend.


Parkeermogelijkheden

Bij Best Western Plus Hotel Groningen Plaza kunt u gratis parkeren. Er zijn elektrische oplaadpunten aanwezig.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,5 beoordeeld

In Hotel Groningen Plaza is restaurant Meerwold gevestigd. Het (verwarmde) terras ligt direct aan het water en geeft een prachtig uitzicht over het Hoornsemeer, de tuin en de omgeving. Het restaurant is ook bereikbaar vanaf het water, boten worden aangemeerd aan de steiger en er zijn elektrische sloepen voor de verhuur. Onze chef en zijn brigade koken Frans-klassiek, met een moderne twist van nieuwe bereidingswijzen en een creatieve manier van presenteren. Wilt u lunchen, dineren of borrelen met een geselecteerd gezelschap in uw eigen ruimte met overdekt privé terras? Dat is mogelijk in onze sfeervolle Private Dining. De ruimte is geschikt voor maximaal 26 personen.

Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner van 06.30 tot 21.00 uur. De hotelbar is dagelijks geopend tot 22.00 uur.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Geurt Volkers
 Noorderlijk Grondbezit
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  13-09-2021

Over het geheel zijn wij tevreden. Er zijn een paar aandachtspunten:
• ontvangst: het is aan te bevelen om tussen 5 en 6 de binnenkomende gasten te verwelkomen en naar de zithoek te verwijzen waar een drankje genuttigd kan worden. Een volgende keer moeten wij afspreken wie dat doet: jullie of wij.
• de eetzaal werd mede door de opstelling als ongezellig ervaren. De ruimte van vorig jaar werd positiever gewaardeerd.
• vergaderzaal: prima in orde.
• nazit: prima in orde.

 Roel Borgman
 SNN, Teamleider
 Zakenpartner
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  02-07-2020

We zijn erg tevreden. Bijeenkomst verliep prima en was ihkv Corona prima te doen op deze manier.

 Anoniem
 Universiteit
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  28-02-2019

Het personeel dacht goed mee. Er is goed rekening gehouden met alle dieetwensen. Daarnaast wouden wij stipt om 17 uur eten. Om 17 uur kwam iemand bij ons langs om aan te geven dat het eten klaar stond, keurig! Hierdoor konden wij op tijd volgens planning eten en het was fijn dat iemand ons even kwam ophalen. Tijdens de pauze hebben wij een stukje om het hotel gewandeld, de natuurrijke omgeving leent zich hier uitstekend voor. Kort om, positieve ervaring.

 Trainer
 RDW
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  07-03-2019

Goede locatie, goed eten en fijne service door Gijs. We werden fijn ontvangen door hem in de zaal, hij was bereid mee te denken en extra dingen te doen.

Scoreverdeling

Score 10
91%
Score 9
8%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 14:02:42
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 14:02:34
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 14:02:26
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 14:02:16
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 14:00:09
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 13:58:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-10-2020 13:58:46
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-07-2020 16:05:14
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-06-2020 09:50:57
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-02-2020 10:58:46
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
05-02-2020 10:55:24
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-02-2020 10:52:35
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 25 13 8 47
Aantal Quick Reviews 0 12 0 12
Totaal aantal reviews 25 25 8 59
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 8,8 9,1 8,8
Gemiddelde score zaal 8,6 8,8 9,1 8,9
Gemiddelde score eten en drinken 8,8 8,5 8,1 8,4
Gemiddelde score boeking 9,2 9,2 9,2 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 8,8 8,8 8,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,9 - 9,9
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Groningen

Een goed bruikbare vergaderruimte zoeken in Groningen die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Groningen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Groningen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza in Groningen

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Groningen.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Groningen of in de regio Groningen of exclusief sturen naar Best Western Plus Hotel Groningen Plaza? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende venues in (de regio) Groningen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Best Western Plus Hotel Groningen Plaza de juiste meetinglocatie in Groningen?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door ervaringen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!