Beeld & Geluid Hilversum

Media Parkboulevard 1 1217WE Hilversum
UW ZAKELIJKE BIJEENKOMST IN DE SPOTLIGHTS
Beeld & Geluid is een prachtige evenementenlocatie centraal in het land. Of u nu op zoek bent naar een vergaderzaal of een spetterend personeelsfeest wilt organiseren, Beeld & Geluid heeft de ideale ruimtes en faciliteiten om uw evenement of bijeenkomst tot een groot succes te maken. Het spectaculaire gebouw ademt een dynamische sfeer en vormt een mooie achtergrond voor uw seminar, congres of bedrijfspresentatie. U kunt ook bij ons terecht voor een stijlvol sitting- of walking dinner.

Uw bijeenkomst wordt nog specialer als u kiest voor een combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan de Beeld & Geluid experience, een rondleiding of een ludieke workshop. Ook de culinaire aankleding van uw bijeenkomst is bij Beeld & Geluid in goede handen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een oriënterend bezoek aan Beeld & Geluid zal u zeker overtuigen. Neem hiervoor contact op met de afdeling Boekingen en Evenementen. Wij adviseren u graag!

OP MAAT
Door onze nauwe samenwerking met diverse leveranciers zijn wij buitengewoon goed in staat aan uw extra wensen tegemoet te komen. Meubilair, technische ondersteuning buiten de basisbediening, muzikale aankleding, bijzondere cateringwensen, originele ‘giveaways’ of een op maat gemaakte selectie van bijzondere fragmenten uit ons archief behoren allemaal tot de mogelijkheden. Ook hierover adviseert de afdeling Boekingen en Evenementen u graag.

AANBOD
Beeld & Geluid beschikt over een zeer divers scala aan zalen waardoor u voor elk gewenst evenement een ruimte kunt boeken. Zo kunt U voor een vergadering of brainstormsessie goed terecht in 1 van onze BenG LAB’s. Theater 2 kunnen wij geheel ombouwen naar uw wensen zodat U hier een product presentatie, pubquiz of een intieme showcase kunt houden. Wilt U op groter schaal een viewing of seminar houden? Hiervoor is het moderne theater 1 is uiterst geschikt. Voor de echte grote bijeenkomsten is ons atrium ook nog geheel naar Uw wenst in te delen.

NEEM CONTACT OP
Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van allerlei evenementen en denken dan ook graag met U mee om het ideale evenement neer te zetten. Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling evenementen en boekingen om Uw wensen kenbaar te maken. Daarnaast bieden wij U ook graag een oriënterende rondleiding zodat U deze schitterende locatie zelf alvast kunt ervaren.

Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 600,00
Wifi Betaald Wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 1.500
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Industriële locatie

Geschikt voor

Brainstorm, Conferentie en congres, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

175 plaatsen in eigen garage
500 op parkeerterrein Media Park


Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bij Beeld en Geluid hoef je je niet druk te maken om het regelen van de catering. Onze interne catering is van uitstekende kwaliteit en is flexibel zodat ze kunnen voldoen aan je wensen.
Van lekker borrelen tot een heerlijke sitting dinner, het is allemaal mogelijk.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Hilversum

Een geschikte meetingspace zoeken in Hilversum die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Hilversum aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Hilversum voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Beeld & Geluid Hilversum in Hilversum

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Hilversum.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Hilversum of in de regio Hilversum of exclusief sturen naar Beeld & Geluid Hilversum? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende venues in (de regio) Hilversum verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Beeld & Geluid Hilversum de juiste locatie in Hilversum?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!